Okultizam-spiritizam u Hrišćanstvu

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zasto kopiras? Da me ismejavas jel?
I onda kazes kako si ti Hriscanin i kako volis svoje bliznje!?

Nema u tebi uopste ljubavi sve trulo nazalost! Odaju te dela i govor!

I sad ja kao treba da ti odgovaram?

Laže da kopira. Samo izaziva.

Hrišćanin? Pa i tranvestit tvrdi da je žena a nije, ma šta politički korektni tvrdili i medicina za velike pare uradila. Pa tako i oni. Pretvarači.

Ljubavi? Samo mržnje ima u njima i ljubavi za sebe samog. Što ih tačno otkriva ko su i čiji su. Naime đavo sve izvrće pa i zapovesti, posebno one dve koje EGWisti šutiraju da bi na njihovo mesto postavili shabat.

Da, da odgovaraš i da se svađaš, da bi on kokodakao o tome kako je to tvoj duh i kako smo mi svi takvi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
"Patrokolovi podvizi i smrt" strana 349. "Rekavši to UMRE Patroklo, NJEGOVA DUŠA tiho odlete u carstvo mračnog Hada, žalosna što je napustila mlado snažno telo.

Ista ovakva iskustva promoviše PC.

Čovek ne uspe ni da zatvori oči , a već mu se otvaraju duhovne oči i vidi svoje telo i misli zašto bih bio u telu tako je dobro bez njega.

Sveti Gavrilo Gruzijski

Dakle spiritistička iskustva izvan tijela i komunikacije sa mrtvima.

ЈАВЉАЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У УКРАЈИНИ

При томе је Богородица проговорила: “Молите се и кајте се за своје грехове, јер је остало још мало времена, приближавала се беда, ватрена суша, глад, помор и друге невоље.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
"Patrokolovi podvizi i smrt" strana 349. "Rekavši to UMRE Patroklo, NJEGOVA DUŠA tiho odlete u carstvo mračnog Hada, žalosna što je napustila mlado snažno telo.

Ista ovakva iskustva promoviše PC.

Čovek ne uspe ni da zatvori oči , a već mu se otvaraju duhovne oči i vidi svoje telo i misli zašto bih bio u telu tako je dobro bez njega.

Sveti Gavrilo Gruzijski

Dakle spiritistička iskustva izvan tijela i komunikacije sa mrtvima.

ЈАВЉАЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У УКРАЈИНИ

При томе је Богородица проговорила: “Молите се и кајте се за своје грехове, јер је остало још мало времена, приближавала се беда, ватрена суша, глад, помор и друге невоље.
Da bas to dokazuje da u bibliji nema raja i pakla i da mrtvi nisu svesni.. Palamudnjava nekih pagana..

A ovo si kopirao vec 99 puta, sto dokazuje kako "nameces"! A ovamo tvrdis da smo mi vama "nametali" pravoslavlje pa ste vi eto zbog naseg agresivnog pristupa postali agresivniji. Boze moj kako ste vi fini!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Da bas to dokazuje da u bibliji nema raja i pakla i da mrtvi nisu svesni.. Palamudnjava nekih pagana..

To je sve što imaš reći?

A ovo si kopirao vec 99 puta, sto dokazuje kako "nameces"!

Naravno pošto su to vaša vjerovanja.

A ovamo tvrdis da smo mi vama "nametali" pravoslavlje

Vi ste ubijali ljude zbog toga što nisu pravosl. Bog kaže da je to gadost, zato vam je dozvolio nama kao narodu, a vama kao pravosl. da nas gaze Turci.

pa ste vi eto zbog naseg agresivnog pristupa postali agresivniji. Boze moj kako ste vi fini!

Reci to bogumilima, a koliko ste destruktivni da ste se pobili međusobno kada su Turci otišli.

Po plemenima u CG.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

A ovo si kopirao vec 99 puta, sto dokazuje kako "nameces"! A ovamo tvrdis da smo mi vama "nametali" pravoslavlje pa ste vi eto zbog naseg agresivnog pristupa postali agresivniji. Boze moj kako ste vi fini!

Spiritizam u Hrišćanstvu je naziv teme, a temu nismo mi Hrišćani postavili nego "Hrišćani" shabataristi, pa zato i pišemo ovako, jer tema veze sa vezom nema, ali to nije ni čudo od koga je i ko je postavio.

Mire, svašta se može "Biblijom" dokazivati, pa tako i ovo njegovo palamuđenje, Nije jadnik video šta mu je "vesnica" i "malo svetlo radila" tj da je razgovorala sa mrtvim mužem i njega pitala za savet da li da ide na konferenciju. Ako to nije spiritizam, onda šta je. Mada možda je i video, ali je poverovao da je to "biblijski", kao i piramidologija, numerologija, dualizam i tako to. Šta ćemo, takvo je tumačenje "nezabludive"....

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Mole se mrtvima i onda očekuju da im Bog ne spali hramove.

Bog udara u sam centar, kolijevka srpstva CG je podijeljena, sveta srpska zemlja Kosovo data muslimanima.

Ukrajina centar pravoslavlja na Istoku u rasulu i podijeli

Pa se vi i dalje molite mrtvima, a omča se sve više steže.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Mole se mrtvima i onda očekuju da im Bog ne spali hramove.

Bog udara u sam centar, kolijevka srpstva CG je podijeljena, sveta srpska zemlja Kosovo data muslimanima.

Ukrajina centar pravoslavlja na Istoku u rasulu i podijeli

Pa se vi i dalje molite mrtvima, a omča se sve više steže.
Rusija je naj veća ,i naj moćnija zemlja na svjetu , zašto tamo neidete subotarit , malo sutra , nesmete jelvamje tamo zadranjeno

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Rusija je naj veća ,i naj moćnija zemlja na svjetu , zašto tamo neidete subotarit , malo sutra , nesmete jelvamje tamo zadranjeno

Idu i tamo, pa onda dobiju šta su i tražili. Nemoj misliti da ne idu. Idu svigde osim tamo gde Hristovih vernika nema. Jer njihov cilj nije širenje Evanđelja nego lešinarenje po Hristovoj Crkvi. Istok - Zapad, Sever i Jug, bez obzira na Tradiciju, svi smo otpad i meta lovaca na duše "malog svetla".

Natrag