- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Još nisi odgovorio na pitanje "ZAŠTO LAŽEŠ I OBMANJUJEŠ LJUDE, VADEĆI DOGAĐAJE IZ KONTEKSTA I PIŠUĆI NEŠTO ŠTO ADVENTISTI NIKADA NISU ČINILI?
Evo citata, bez mog dodavanja ili oduzimanja:
"S braćom i sestrama, nakon što je prošlo vrijeme četrdeset i četvrte, ja sam vjerovala da se grešnici više ne mogu obratiti, ...... (Ellen White, Letter 24, 1874, cited in MR, vol. 8, p. 229.)
i da će se 22 oktobra na Jevrejski praznik "očišćenja Svetinje" ispuniti ovo proročanstvo i Hristos doći,
Yom Kippur, (Dan pomirenja, Day of Atonement), 1844. godine nije bio 22.10. nego 23.9. Dakle, sve je lažno što ste od Millera preuzeli.
Crku je u Hristovo vreme činio skup svih crkava u tada poznatom svetu
Nema Crkve u "Kristovo vrijeme", za Kristova života. Crkva je rođena na Dan pedesetnice, deset dana nakon Isusova Uzašašća.
Ovo je još jedna tvoja lukava laž, jer upravo je u svakom komentaru koji postaviš pišući protiv Adventista SVE osporeno,
Čime je osporeno? Tvojom tvrdnjom da su "zvijeri ispunjene svakom zloćom, prljavštinom i legijom demona", svi oni koji dovedu u pitanje "proročicu koja je govorila u drskosti"?
Ja sam to što si napomenuo napisao SAMO U JEDNOM komentaru, i to sada isto tvrdim,
Dobro je da sam ponoviš i potvrdiš "svoju moralnu grandioznost". Samo "moralne gromade", kao što si ti, imaju pravo druge ljude zvati zvijerima.
Interesantna je još jedna stvar. Laodikeja nije zvijerima nazivao ljude koji su ovdje na forumu i Boga vrijeđali, a bilo je i takvih, nego zvijerima naziva samo one koji proročicu Jelenu prokazuju. To zapravo sve razotkriva. Nekim Adventistima sedmog dana Ellen White nije samo "ravna apostolima i biblijskim piscima", nego im je čak i iznad samoga Boga.