Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
vidi se da ti svom silom želiš dokazati nemoguče
svako dobro
Slayem se sa tobom.... Laodikeja ... negde cak i Jovan Krstitelj naglasava za sebe da nije svetlost ali da je najava za istu.. da on krstava vodom a posle njega dolazi onaj sto krstava duhom... pa citiram ' i Jovan svedoc i za njega koji ide zamnom, predamnom postade, jer prije mene bjese' a svi znamo da se Jovan rodio u tijelu prije Hrista.. hocu da kayem da je to ..trojstvo jer kad se molimo kaye molite se ' u ime oca i sina i duha svedoga' sami Gospod neodvaja ni Sveti duh , ni Isusa od sebe... ali hocu da pitam ostale da Isus nema Boziji indetitet kao sin Boyiji nasledio ga od svog oca, kao sto mi nasledjujemo dnk od svjih roditelja... tako je i on nasledio od svog oca duhovni Boziji dnk... kako bi onda bio jedini covek bez greha... ako je to sasvim nemoguce bilo kome osim Isusu... a onda objasnite ne Ladikeja nego ostali ... zasto je neoprostivi greh hula na duha svetoga ili ti namerno ignorisanje Bozijeg postojanja... vera dolazi od slusanja reci a u jovanovoj kaze da je isus rec isto se tako napominje opijajte se duhom svetijem tj. reciju bozijom... a takodje da su isus i bog jedno govori stih' u pocetku bjese rijec, i ona bjese u Boga i BOG bjese rijec .... sve je kroz nju postalo i bez nje nista nije postalo sto je postalo... '' a sledeci stih kaze '' i rijec postade tijelo i useli se u nas puno blagodati i istine'' to se odnosi na Isusa... a u postanju kaze isto objasnjenje samo drugim recima.... OBRATITI PAZNJU... : '' u pocetku stvori Bog nebo i zemlju... '' Da li sam ja luda ili ovo niko ne primecuje sem ja i Laodikeja.....? zar BOG sebe ne nazva rijecju a istom rijecju nazva i isusa koji se useli na zemlju medju nas.....???
Bas lepo!eto ja ti ukazah a ti ga sad prepoznaj da je on jedan jedinstveni Bog i nema drugog!!!Isus je bio vecni Bog na nebu pre nego sto se rodio u zemaljskom telu, on je stvarao planetu zemlju zajedno sa Ocem i Svetim Duhom, govorio sa Adamom i Jevom, sa starozavetnim patrijarsima - Nojem, Avramom, Josifom.., sa Mojsijem u gorecoj kupini, i kroz proroke, i pratio Izrailjski narod na svom putu ka obecanoj zemlji kao Bog Avramov, Isakov i Jakovljev.Ovde se delimicno slazem s tobom!!ali ako je sve to radio Isus sta je onda radio Otac,Sv Duh??znaci da je Isus jedan jedinstveni Bog koji se ovaplotio i postao cove (Na oci se nadje kao covek)
[SUP]9[/SUP] Beše Videlo istinito koje obasjava svakog čoveka koji dolazi na svet.
[SUP]10[/SUP] Na svetu beše, i svet kroza Nj posta, i svet Ga ne pozna.
[SUP]11[/SUP] K svojima dođe, i svoji Ga ne primiše.
[SUP]12[/SUP] A koji Ga primiše dade im vlast da budu sinovi Božiji, koji veruju u ime Njegovo,
Svojim rodjenjem on je preuzeo ljudsku prirodu sa svim njenim slabostima, ali nije prestao Biti Bog, samo sto je njegovo bozanstvo bilo zaodenuto ljudskim.
Isaija 40:[SUP]18[/SUP] S kim ćete dakle izjednačiti Boga? I kakvu ćete Mu priliku naći?
Isaija 40:[SUP]22[/SUP] On sedi nad krugom zemaljskim, i njeni su Mu stanovnici kao skakavci; On je razastro nebesa kao platno i razapeo ih kao šator za stan.
Isaija 40:[SUP]26[/SUP] Podignite gore oči svoje i vidite; ko je to stvorio? Ko izvodi vojsku svega toga na broj i zove svako po imenu, i velike radi sile Njegove i jake moći ne izostaje nijedno?
Jovan 1:[SUP]3[/SUP] Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo.
Mojsije 1:1,2 [SUP]1[/SUP] U početku stvori Bog nebo i zemlju.
[SUP]2[/SUP] A zemlja beše bez obličja i pusta, i beše tama nad bezdanom; i duh Božji dizaše se nad vodom.
Znaci Bog je jedan jedinstveni!!!
On je u potpunosti bio covek, i kao covek je bio izlozen najvecem kusanju kome moze biti izlozeno jedno ljudsko bice, ali je pobedio jer se potpuno oslanjao na Boga Oca, sam se ne koristeci Bozanskim atributima da bi pobedio iskusenja, i da bi nam pokazao svojim primerom da covek moze u potpunosti ziveti u skladu sa Bozjom voljom ako se u potpunosti oslanja na Boga.Znas li Laodikeja ko je bio u telu Isusa?pitaj Filipa jer mu je Isus jasno objasnio!!!
Samo je Bog tvorac mogao umreti za coveka ni jedno stvoreno bice to nije bilo u stanju, iz razloga da bi opravdao svoj pogazeni zakon i pokazao pred celim svemirom da optuzbe sotone da se zakon ne moze odrzati nisu istinite, i da svaki covek moze uskladiti svoj zivot sa nacelima Bozje pravde i ziveti pravednim zivotom i u potpunoj zajednici sa Bogom.Pa kako si onda tvrdio da je Isus andjeo????
Ova misao da je sam Bog postao covek postice coveka da razmislja o tome sta je sve nebo bilo spremno da ucini da bi coveka izvuklo iz ropstva greha i smrti, i u coveku koji zna da prepozna ovu Bozju neizmernu ljubav stvara osecanja iskrene zahvalnosti i ljubavi prema nebeskom Ocu.. AMIN!