Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Novi forumi su dobri,mada imam jednu zamerku.Mislim da bi u delu za srpski jezik trebalo da stoji maternji jezik,jer koliko vidim ima nas sa raznih strana i solidno se slazemo.Kad udjem u taj deo foruma vidim da preovladava hrvatski jezik,sto mi inace ne smeta.Kada skidam materijal i programe sa Serbian Foruma ne gledam ko je i odakle je,vazno mi je da je kvalitetna postavka.Iz tog razloga bi vise odgovaralo da pise maternji jezikyes3.
U pravu ali ja ne vidim kako resiti problem i to odvajati.Prica se svodi na materijale i literaturu sa celog podrucja ex-yu.Forum je podeljen po predmetima ,maternji jezik(ciji maternji) kao predmet zvanicno ne postoji ,odvajati jezike na bosanski,hrvatski,srpski od skora i crnogorski je nemoguca misija.Sa druge strane pojam maternji jezik je vrlo diskutabilan sto se tice indeksiranja na guglu jer nisam siguran da neko to uopste kuca.Novi forumi su dobri,mada imam jednu zamerku.Mislim da bi u delu za srpski jezik trebalo da stoji maternji jezik,jer koliko vidim ima nas sa raznih strana i solidno se slazemo.Kad udjem u taj deo foruma vidim da preovladava hrvatski jezik,sto mi inace ne smeta.Kada skidam materijal i programe sa Serbian Foruma ne gledam ko je i odakle je,vazno mi je da je kvalitetna postavka.Iz tog razloga bi vise odgovaralo da pise maternji jezikyes3.