Novosti i zanimljivosti iz sveta filma

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982

Preminuo Milan Lane Gutović

1629909868-Tan2021-8-25_183829934_0-750x450.jpg


Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini.

Gutović je preminuo na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a informaciju o njegovoj smrti potvrdio je sin glumca.

Glumac će biti sahranjen u subotu, 28. avgusta, u 12 časova, na kumodraškom groblju, objavio je RTS.

Gutović je izrazio želju da ne bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u Umci kod Beograda.

Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu (današnji FDU) završio je 1967. godine u klasi profesora Milenka Maričića.

Bio je jedan od čuvenih „Bojanovih beba“, zajedno sa svojim kolegama sa klase (Josif Tatić, Svetlana Bojković, Ivan Bekjarev, Đurđija Cvetić, Tanasije Uzunović), koje je Bojan Stupica primio u stalni angažman Jugoslovenskog dramskog pozorišta. U JDP je bio do 2002. godine.

Prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu postaje 2006. godine. Penzionisan je krajem decembra 2011. godine. Igrao je i u Zvezdara teatru, Kult teatru, Pozorištu Slavija, Bitef teatru, Crnogorskom narodnom pozorištu, Kruševačkom pozorištu, Ateljeu 212, NP Timočke Krajine, Beogradskom dramskom pozorištu, Teatru „Vuk“.

1629909690-Buba-u-uhu-Milan-Gutovic-arhiva-JDP1-1.gif


Odigrao je veliki broj pozorišnih uloga, a ostaće posebno upamćen kao Kamij u Fejdoovoj „Bubi u uhu“ i kao Vladimir Nedeljković u Nušićevoj „Pučini“ u JDP. A generacije pamte njegov autorski kabare „Obično veče“, sa kojom je proputovao ceo svet i koja je prva predstava na srpskom jeziku igrana na Brodveju.

Filmsku karijeru je započeo 1968. godine, kada je debitovao u ostvarenju „Bekstva“ Radoša Novakovića. Deceniju kasnije odigrao je prvu glavnu ulogu u film „Drugarčin“ Miće Miloševića. Uloga Srećka Šojića u „Tesnoj koži“ donela mu je veliku popularnost, a isti lik je zaigrao u „Beloj lađi“, koja je zahvaljujući njegovoj glumačkoj kreaciji bila jedna od najgedanijih TV serija.

Upravo je Gutović bio taj koji je došao na ideju da njegov lik priča dijalektom južne Srbije, a inspiracija mu je, kako je rekao, bio zidar Toma koji je radio u školi koju je pohađao.

1629909683-Putujuce-pozoriste-Sopalovic-foto-Nebojsa-Babic4.jpg


Otac je ćerke Milice i sinova Janka i Spasoja.

Dobitnik je brojnih priznanja, među kojima su pozorišne – Sterijina nagrada, Nagrada “Raša Plaović”, Statueta Ćuran, Nagrada “Zoran Radmilović”, Nušićeva nagrada, Zlatni ćuran za životno delo, kao i Nagrada Car Konstantin, za uloge u filmovima „Uslovna sloboda“ i „Sedam i po“.

Godine 2014. dobija nagradu makedonskog TV magazina „Bekstejdž” za ulogu Srećka Šojića u filmu Tesna koža, koji je najrepriziraniji strani film u Makedoniji i najveći filmski favorit makedonske publike.

U periodu od 2006. do 2008. bio je predsednik Saveza dramskih umetnika Srbije.

Sredinom avgusta je primljen u bolnicu, nakon naglog pogoršanja zdravstvenog stanja izazvanog koronavirusom.

(N1)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982

OPAKO LEP, OPASNO TALENTOVAN, U FRANCUSKOJ CENJEN KAO SAM BOG: Evo kako je živeo Žan Pol Belmondo!

Danas je svet obišla jedna tužna vest: "Preminuo je glumac Žan-Pol Belmundo!" Imao je 88. godina, umro je mirno u svom domu.

257615_profimedia0290005505_ls.jpg


Francuzi su ga zvali Bebel, postao je jedan od najvežih filmskih zvezda u Francuskoj 60ih i 70ih godina prošlog veka, veliki rival glumca Alana Delona.

Žan-Pol Belmondo preminuo je danas u svom domu u 88. godini, a svet je ostao bez vrsnog glumca, ključne figure zlatnog doba evropskog filma.

Rođen je 1933. godine u dobrostojećoj porodicu koja je živela u predgrađu Pariza. Sin vajara, pohađao je niz elitnih privatnih škola, ali je bio loš đak. Veliko interesovanje je pokazao za sport, a kao tinejdžer je započeo amatersku boksersku karijeru.

257617_profimedia0287278217_ff.jpg


Međutim, oboleva od tuberkoloze pa bavljenje boksom ne dolazi u obzir. Belmondo se u to vreme zanima za glumu, te se prijavljuje na elitnu Nacionalnu akademiju dramskih umetnosti. Uskoro je diplomirao pa se uloge same nižu. Belmondo je odmah na početku karijere ozbiljno prihvatio svoj poziv.

Glumac je rado glumio gangstere, mada je uspehe nizao i u filozofskim filmovima. Jednostavno je voleo glumu, a publika je volela njega.

Nakon godinu dana pauze, 1968. godine, vraća se na posao, jakim tempom snima filmove koji će ga vinuti u samo nebo filmske industrije. Do sredine osamdesetih godina prošlog veka, u Francuskoj snima komedije, akcione i kriminalističke filmove, ali njegov rad usporava krajem devedesetih, pa se Belmondo vraća u pozorište. Njegova najuzbudljivija filmska uloga devedesetih bila je u ostvarenju "Jadnici".

2001.godine je hospitalizovan zbog moždanog udara i nije snimao filmove do 2009. godine. Tada snima ostvarenje pod nazivom "Čovek i njegov pas", gde se jasno vide posledice moždanog udara na Belmonda.

Glumac je bio oženjen dva puta, sa koleginicom glumicom Eloid Konstantin i plesačicom Nati Tardivel. Takođe je imao niz veza, između ostalog i sa vlasnicom noćnog kluba Barbarom Gandolf sa kojom se rastao 2012. godine.

Imao je četvoro dece: Pol Belmondo, Stela Eva Anđelina, Florens Belmondo, Patricija Belmondo i četvoro unučadi.

257619_profimedia0473447894_ff.jpg


(Stil.Kurir)

 
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.688
Preminuo glumac Nenad Nenadović

Glumac Nenad Nenadović preminuo je danas u 57. godini, saznaje televizija Prva.

Izvor: B92


Mediji su ranije preneli da je glumac hospitalizovan zbog koronavirusa.

On je bio smešten u kovid bolnici u "Batajnica".

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu.

U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

U seriji "Igra sudbine", koju pratimo na malim ekranima, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Stalni član pozorišta je "Boško Buha". Rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ – arkadna avantura".

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.



Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока
5f153c78491769b2b859b7bdc48868e4.jpg
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.688

Uskoro "Gladijator 2" - reditelj potvrdio nastavak filma​

Ono o čemu se dugo šuškalo, sada je potvrđeno - početkom 2022. godine Ridli Skot kreće sa pripremama za snimanje "Gladijatora 2".

IZVOR: JUTARNJI.HR, B92


"Već imam gotov scenario za nastavak filma. Čim završim rad na filmu "Kitbag", bacam se na snimanje "Gladijatora 2" - rekao je Ridli Skot (83) u razgovoru za Empire, najavljujući tako nastavak filmskog hita iz 2000. godine.

Glavnu ulogu imao Rasel Krou koji je igrao generala Maksima Decidija Meridija, prijatelja cara Marka Aurelija, kojeg izdaje i ubija njegov ambiciozni sin Komod. Film u kojem se Maksim probija kroz gladijatorsku arenu kako bi se osvetio za ubistvo svoje porodice i cara, osvojio je pre 21. godinu pet Oskara, uključujući onog za najbolji film.


Nastavak kultnog filma najavljuje se godinama, a strani mediji nagađaju da će se filmska priča fokusirati na Luciusa, Lucillinog sina, kojeg je u "Gladijatoru" igrala Koni Nilsen.

Lucius je nećak Komoda (2000. godine igrao ga je Hoakin Finiks) rimskog vođe kojeg je ubio Maximus, a "Gladijator 2" pratiće šta se događa sa Luciusom kad odraste. Inače, Luciusa je pre 21 godinu glumio Spenser Trit Klark, ali nije poznato da li će glumac igrati i odraslog junaka.

Ridli Skot trenutno ne želi da otkriva detalje, a sve će biti jasnije krajem godine, kad neumorni reditelj završi ostale filmske projekte. A nije da ih manjka.

Jer Skot će, za početak, već ovog meseca predstaviti film "House of Gucci" sa Lejdi Gagom, Adamom Drajverom, Alom Paćinom i Džerardom Letom.

Potom u novembru Skot ima premijeru filma "The Last Duel", istorijskog istorijski spektakl, čija se radnja odvija u 14. veku. U njemu glume Met Dejmon i Ben Aflek.

Nakon toga reditelj će se posvetiti filmu "Kitbag" u kojem Hoakin Finiks igra Napoleona Bonapartea, a Džodi Kormer njegovu Žozefinu. Kad sve to završi, Skot će se posvetiti "Gladijatoru 2".

"Čim završim s Napoleonom, biću spreman za povratak u stari Rim", rekao je reditelj.
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.688

Preminuo Marko Živić​


Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini

Izvor: B92


FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC

























Glumac Marko Živić priključen je 11.oktobra na respirator, a lekari Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" borili su se za njegov život do poslednjeg trenutka

On je tri nedelje bio na bolničkom lečenju zbog koronavirusa. Svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika, a imao je i obostranu upalu pluća.

Navodno, dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta.

Podsetimo, Živić je nakon pozitivnog PCR testa primljen u bolnicu, gde je dobio odgovarajuću terapiju, na koju je dobro reagovao. Na lični zahtev pušten je na kućno lečenje, međutim, njegovo zdravstveno stanje se preko noći pogoršalo, pa je ponovo primljen u bolnicu.





Uvek nasmejan lik – uloge po kojima ćemo pamtiti Marka Živića​





Marko Živić rođen je u Kruševcu 4. aprila 1972. godine, završio je Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu. Veliki uspeh postigao je u pozorišzu i na filmu.

Glumio je u brojnim filmovima i serijama, te iza sebe ostavio mnogo uspešnih projekata.

Pamtićemo ga po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu".

Iza sebe imao je mnogo uspešnih projekata, pa je tako glumio u raznim televizijskim serijama i filmovima, a glumio je i u hit predstavi "Ne igraj na Engleze". Neko je vreme bio u braku sa manekenkom i voditeljkom emisije "Plesom do snova", Natašom Pavlović.

Kao član dramskog pozorišta u Beogradu glumio je u predstavi ""Sviraj to ponovo", "Ne igraj na Engleze", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Delirijum tremens"… Pojavio se i u drugim projektima kao što je: "Montevideo, Bog te video", "Folk Lepi Lukić"…

Vodio je emisiju "Marko Živić šou" na Foks TV i kviz od pet ciklusa "Zdravo Evropo", a od 2015. godine je učestvovao i u talent-šou programu "Audicija" kao jedan od članova žirija. Dobitnik je mnogih nagrada i priznanja.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.543

Preminula glumica iz serijala "Tesna koža"​


Glumica Vesna Malohodžić preminula je u 75. godini.



10945557_848279541880330_2390596324694115347_n.jpg



Vesna Malohodžić je diplomirala je na Pozorišnoj akademiji u Beogradu, u klasi Ognjenke Milićević.

Njeno ime se vezuje za zlatno doba televizije, u kome su u usponu bili serijski i filmski program.

Tokom duge i bogate karijere ostvarila je brojne i zapažene uloge u filmovima "Jedanaesta zapovest", "Prava ljubav", "Život je masovna pojava", "Sutjeska", "Tren", "Nije nego", "Tesna koža", 2. i 4. deo, "Noć punog meseca".

Gledaoci je pamte po televizijskim serijama "Kuda idu divlje svinje", "Vruć vetar", "Izdanci iz opaljenog grma", "Dimitrije Tucović", "Više od igre", "I to se zove sreća", "Sedam sekretara SKOJ-a", "Priče preko pune linije", "Slom”, "Jugovići", "Vuk Karadžić".

Za ulogu kneginje u seriji Vuk Karadžić osvojila je "Gran-pri Evrope" za najbolje glumačko ostvarenje 1988. godine, a dobitnica je i glavne nagrade za žensku ulogu u TV filmu "Roman o kontrabasu" na festivalu u Montreu. Poslednju ulogu odigrala je u TV drami "Seoba Srba", 1994. godine.

Vreme i mesto sahrane Vesne Malohodžić biće naknadno saopšteni.



Izvor: B92
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.543

Jeziv i mučan dokumentarac koji tera na gađenje zgranuo i najveće kritičare VIDEO​


Izvor: B92


Pre nedelju dana na Netfliksu je objavljen dokumentarac pod nazivom "Girl in the Picture" (Djevojka na slici), koji je režirala Skaj Borgman. Reč je o dokumentarnom filmu koji govori o jezivom, šokantnom i istinitom događaju koji se odvio SAD-u. Od objavljivanja dokumentarac se ne skida sa trendinga te striming platforme, a na IMDb-ju ga je dosad ocenilo ukupno više od četiri hiljade ljudi i prosečna ocena iznosi 7.3.

156753101062cfb8bedc2e8857373398_v4_big.jpg





"Misteriozna smrt mlade majke i otmica njenog sina koja je usledila nakon toga otvaraju decenijama dugu misteriju o pravom identitetu žene i ubici za kojim tragaju federalne vlasti", glasi opis dokumentarca.


Upravo taj događaj je toliko jeziv i mučan da ga se ne bi setili ni scenaristi najpopularnijih kriminalističkih serija. U dokumentarcu se radi o stvarnim osobama - devojčici koja je oteta i godinama je bila u rukama pedofila i ubice. Ona je izrasla u pametnu ženu, ali je bila pod kontrolom bolesnog monstruma iz čijih kandži nije mogla da pobegne. Devojka je stvarna, isto kao i monstrum.




Nazivaju ga najuvrnutijim dokumentarcem godine​


Osim što gledaoci konstantno pišu objave po društvenim mrežama i ostavljaju recenzije o dokumentarcu na IMDb-ju, ni kritičari ga nisu zaobišli u komentarisanju. Na "Daily Beastu" objavljen je članak pod naslovom Netfliksov "Girl in the Picture" je najuvrnutiji kriminalistički dokumentarac godine.

"Toliko je ludog i zla u svetu da striming platformama nikada neće ponestati materijala za prave kriminalističke dokumentarce. "Girl in the Picture" je najnovije poglavlje u Netfliksovoj beskrajnoj istrazi o svim depresivnim, sramotnim i zbunjujućim stvarima, prepričava zapanjujuću sagu o otmici, seksualnom zlostavljanju, ubistvu i višestrukim identitetima koji gomilaju nečuvene preokrete", glasi početak filmske kritike Nika Šagera.

"I na kraju iz dokumentarca nema šta da se izvuče osim da su neki ljudi odvratne sociopate koji će učiniti neopisive stvari kako bi zadovoljili vlastite dementne porive te da su nevini često nesposobni da pobegnu iz zamki u kojima se nalaze", Nikov je zaključak.

"To nikada ne bi smelo da se vidi na dečjem licu..."​


"Ovaj istiniti kriminalistički dokumentarac nije prazan ni besmislen kao mnogi drugi u tom žanru, ali nas svejedno sve pretvara u jezive voajere. Pitajte svoje prijatelje jesu li gledali Netfliksov film "Girl in the Picture". Ako jesu, odmah ćete znati. To je zato što će im se lica naborati i delovaće zabrinuto", glasi deo recenzije filmske kritičarke Džesi Tompson za "Independent".

Lusi Mangan je za "The Guardian" napisala da je dokumentarac "još čudniji i tužniji budući da prati sve dublji misteriju iza naizgled jednostavnog slučaja neke nesreće".

"Slika na koju se upućuje u naslovu prikazuje šestogodišnju Šeron kako sedi na očevom kolenu sa izrazom lica koji je neopisiv, osim što se može reći da se to nikada ne bi smelo videti na dečjem licu. Borgmanina najveća zasluga u priči je što zadržava žrtve u prvom planu - nešto što svi moderni dokumentarci tvrde da čine, ali vrlo malo njih istinski to uspeva."

"Girl in the Picture" je dobar i vredan dodatak žanru koji kolektivno, iako nesvesno, postavlja pitanje: Što je moglo da se učini sa svim životima, sa svom radošću i energijom koje su ukrali ti ljudi koji misle da imaju pravo da uzmu šta god žele, iskoriste i uništite?" pita se Lusi Mangan u svojoj recenziji.

Istinita priča iza dokumentarca​


U ovom dokumentarcu riječ je o istinitoj priči koja prati misteriozni slučaj Suzanne Marie Sevakis, koja je rođena 9. rujna 1969. godine, a pronađena je mrtva pokraj ceste 1990. godine. Koristila je mnogo lažnih imena u životu - Suzanne Davis, Sharon Marshall, Tonya Tadlock, Tonya Hughes... Često se selila, a školovala se u raznim školama upravo zbog čestog mijenjanja mjesta boravišta.

Bila je jedna od četvero djece koje je rodila Sandi Chipman, a oteo ju je očuh Franklin Delano Floyd, koji je također mijenjao imena. Pretvarao se da je odgaja kao svoje dijete, a kad je odrasla, oženio ju je. Franklinove laži i prevare konačno se počinju otkrivati kada agent FBI-a počne istraživati sumnjivi zahtjev za životno osiguranje.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982

Preminuo glumac Branko Cvejić

1658861165-thumbnail_Branko-Cvejic-foto-Nebojsa-Babic-1-750x531.jpg


U Beogradu je preminuo glumac Branko Cvejić, dugogodišnji član i bivši direktor Jugoslovenskog dramskog pozorišta.


Branko Cvejić je rođen je u Beogradu 25. avgusta 1946. Maturirao je u Petoj beogradskoj gimnaziji 1965. i iste godine upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Zajedno sa celom novom generacijom glumaca na poziv Bojana Stupice postaje član Jugoslovenskog dramskog pozorišta u maju 1967. U matičnoj kući odigrao je preko pedeset uloga od kojih su najznačajnije: Lord Graham (Lepeza ledi Vindermir), Frank (Zanat gospođe Vorn), Petrunjela (Dundo Maroje), Stanković (Pučina), Nikola (Nahod Simeon), Pera pisar (Gospođa ministarka), Simeonov-Piščik (Višnjik).

Najviše je sarađivao sa rediteljem Dejanom Mijačem, kao glumac, a kasnije i kao producent brojnih predstava. Gostovao je i na drugim pozorišnim scenama, između ostalog i u Zvezdara teatru – pozorištu u čijem je osnivanju i sam učestvovao.

Igrao je u više od 40 celovečernjih igranih filmova i ostvario niz značajnih uloga u TV serijama, filmovima i dramama.

„Branko Cvejić pripada generaciji srpskih i jugoslovenskih pozorišnih, filmskih i televizijskih glumaca koja je, krajem šezdesetih godina prošlog veka, osvojila, potpuno preuzela i radikalno izmenila izgled ovdašnjeg glumišta, napravivši dovršen stilski preokret kojim je najavljeni dah modernosti iz prethodne decenije konačno postao dominantnim scenskim izrazom u skladu sa duhom epohe i kretanjima u scenskim umetnostima u svetu. Doprinos Branka Cvejića ovoj glumačkoj revoluciji kulminirao je u televizijskoj seriji, kao i kasnijem filmskom nastavku, „Grlom u jagode“, autora Srđana Karanovića, u kojoj je ovaj stilski prevrat, najavljen brojnim ranijim ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i Ateljeu 212, kao i na filmu i televiziji, „ozvaničen“ i ustoličen. Ova uloga učinila je Branka Cvejića jednim od vodećih dramskih umetnika svoje generacije i ondašnje Jugoslavije“, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište.

(N1)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982

Preminuo glumac Radko Polič

1663257930-PXL_160319_23959237-750x473.jpg


Pozorišni i filmski glumac Radko Polič - Rac preminuo je, saopštilo je Udruženje dramskih umetnika Slovenije.

Radko Polič je rođen za vreme Drugog svetskog rata u Črnomlju. Diplomirao je na katedri drama i umetnički govor na AGRFT-u 1965. godine.

Bio je glumac koji je stvorio više od stotinu pozorišnih, preko pedeset filmskih i desetine radijskih uloga.

Radko Polič Rac ostavio je neizbrisiv trag u pozorištu u Sloveniji. Spisak njegovih uloga, po kojima će ostati u sećanju publike i slušalaca, zaista je dugačak i neprocenjiv, navodi se u saopštenju.

Rac je bio i jedan od najcenjenijih filmskih glumaca kako u Sloveniji, tako i zemljama bivše Jugoslavije.

Uvek je bio tražen i cenjen kao glumac na scenama i na pozorišnim festivalima bivše Jugoslavije. Godine 1970. dobio je prvo veće priznanje stručne kritike i publike na Borštnikovom festivalu, zatim nagradu Prešernovog fonda (1972), zatim nagrade za filmske uloge i nove Borštnikove nagrade (1979, 1981, 1988, 1991) .

Nagrađen je i sa dve Sterijine nagrade za glumačko stvaralaštvo (1979. i 1982.), sarajevski festival MES ovenčao je njegovu predstavu Zlatnim lovorovim vencem (1987). Dobio je i Župančičevu nagradu (1991) i nagradu za najbolju predstavu na Festivalu monodrame u Ptuju (2001).

Jugoslovenskoj publici poznat je, između ostalih, po ulogama u filmovima „Čaruga“, „Balkan ekspres“, „U raljama života“, „Igmanski marš“, „Osvajanje slobode“ i drugim.

(N1)
 
Učlanjen(a)
09.03.2022
Poruka
38

Netflixova animirana serija Sonic Prime, rađena prema igrama iz serijala Sonic the Hedgehog, dobila je svoj prvi trailer.​


[
hEj1K9Q.jpg


Krajem ove godine na Netflixovu bi pretplatu trebao dotrčati brzi Sonic. Animirana serija Sonic Prime imat će 24 epizode, a ispričat će nam priču o Sonicovom spašavanju novog multiverzuma zvanog Shatterverse. Isti je nastao nakon sukoba Sonica i Dr. Eggmana, a Sonic će po dobroj staroj tradiciji ondje morati spasiti svoje prijatelje.


Prvi video za seriju ne prikazuje nam baš mnogo toga. Ipak, neki će fanovi reći da Sonic ovdje izgleda bolje nego u nadolazećoj igri Sonic Frontiers. Hoćemo li na kraju 2022. imati bolju Sonic igru ili seriju, hoće li oba proizvoda izazvati razočaranje ili možda baš suprotno – iznenađenje? Doznat ćemo uskoro.

[media]

Izvor: Cyber-Hub
 
Natrag
Top