Novi svetski poredak sta mislite o tome i dali ima neke veze sa religijama?

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
novi svjetski poredak je odavno isprojektiran
bez Boga i Krista, zato če i propasti
to je poredak koji je lucifer htio uspostaviti još u nebu
i ne samo u nebu nego u cijelom svemiru

nedeljni zakon če zabraniti svaku aktivnost, neče smjeti ništa raditi
čovjek če biti zabranjen svaki rad čak u njegovom dvorištu, neče smjet ni auto voziti, niti oprati, neče biti javnih prijevoza,
neče se moći družiti ljudi koji su udaljeni, totalni mrak če biti nedeljom
zapitajte se zašto se svadbe pomiču sa subote na petak

Zar je moguće da čovek ? ... može da ovako razmišlja ? Ovo odgovara nekom srednjoškolcu ili čak učeniku iz osnovne škole a za zrelog i izgrađenog čoveka ovako ne dolikuje da piše pod 1. pod dva samo zauzima mesto na forumu i jadnim serverima koji moraju da pamte sve pa i ovakve ...

Sigurno da katolička crkva igra važnu ulogu u vremanu kraja i da je centralna figura svih religija ali govoriti da će muslimani biti pokatoličeni kako kaže spidy12 je toliko besmisleno da se treba zapitati o stepenu inteligencije onog od koga je potekla ova splačina.
Istina je da će po svoj prilici obaranje religije prvo da se obruši na Vatikan. Vatikan će biti prvi između prvih koji će osetiti čeličnu pesnicu " esoteric agenda " .
Papa je nedavno dobio jedno čudno pismo kada ga je pročitao prvo je se nasmejao i rekao : Ne moguće ! Sadržaj pisma je bio obložen proročanstvom Malahije koje govori o poslednjem papi ali to je ujedno i plan kojim se vodi tajno društvo. Kontrolisano ispunjenje proročanstava i privođenje kraju današnjih religija i ujedinjenju svih nacija.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Zar je moguće da čovek ? ... može da ovako razmišlja ? Ovo odgovara nekom srednjoškolcu ili čak učeniku iz osnovne škole a za zrelog i izgrađenog čoveka ovako ne dolikuje da piše pod 1. pod dva samo zauzima mesto na forumu i jadnim serverima koji moraju da pamte sve pa i ovakve ...

Možda još nisi čuo, ali spedy namjerava proširiti svoju "nauku i misijsko djelovanje" i na Srbiju.:D

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Sigurno da katolička crkva igra važnu ulogu u vremanu kraja i da je centralna figura svih religija ali govoriti da će muslimani biti pokatoličeni kako kaže spidy12 je toliko besmisleno da se treba zapitati o stepenu inteligencije onog od koga je potekla ova splačina.
Istina je da će po svoj prilici obaranje religije prvo da se obruši na Vatikan. Vatikan će biti prvi između prvih koji će osetiti čeličnu pesnicu " esoteric agenda " .
Papa je nedavno dobio jedno čudno pismo kada ga je pročitao prvo je se nasmejao i rekao: Ne moguće ! Sadržaj pisma je bio obložen proročanstvom Malahije koje govori o poslednjem papi ali to je ujedno i plan kojim se vodi tajno društvo. Kontrolisano ispunjenje proročanstava i privođenje kraju današnjih religija i ujedinjenju svih nacija.

Peko, baš danas sam vidjela da o tome Malahijinom proroštvu govore i srpski mediji, ali u sasvim krivom značenju. Odavno se zna za to "proročanstvo", pa su ga dobro istražili i ustanovili da je lažnjak, original teksta je nestao, a stručnjaci su ustanovili da je na ovom nadopisano i ispravljano.
Katolička crkva mu ne pridaje nikakavo značenje jer nije vjerodostojno.
Kažu da je Papa Benedikt u zadnjem govoru biskupima govorio o obnovi vjeri koja će nas spasiti, o kušnjama koje crkvu čekaju i da će mnogi odpasti....ali i to nije išta novo. Tako piše i u Evanđelju.

Što nam oćekuje u budućnosti, ne znamo...ali, ono što sigurno znamo:
Bog je uz nas i ostaviti nas neće, jer On je vjeran.
Moguće da će se vjernici naći na velikom ispitu, ali samo katolici, već svi. Možda će i to biti a neko dobro, da se vjernici "pročiste", da tako budu "svijetlo svijeta".
Ali, štogod da se dogodi, ništa nas neće rastaviti od ljubavi Kristove.
:dtyste:

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
poštovani profesore, ili profesorice (sumnjam u tvoj nick opravdano, ispričavam se ako grešim)
evo pišem po ko zna koji put, da spedy nema nikakvu svoju nauku
nego svjedočim za Božje Ime, Kristovo Evanđelje, jasno poučavam Biblijski nauk
zašto ti nikako da shvatiš ono što ja toliko jednostavno pišem
izgleda mi da tvoja titula postaje svakim danom sve više i više upitna
jer, ako obični neškolovani ljudi kojima jedanput objasnim da nemam svoju nauku odmah shvačaju, kako ti koji(a) imaš toliku izobrazbu nikako da shvatiš
pitam se odakle ta titula profesora, i još k tome apologije ??
na koji način je stečena neču ni pitati, ali vjeruj izgleda kako se netko razbacuje titulama
ne samo da sam pisao jednostavno, nego sam ti pokušao i nacrtati
ili sam ja nepismen pa neznam objasniti, ili nešto nije u redu sa tvojom komprehenzijom

gdje če spedy sa istinom Evanđelja sutra ili prekosutra to se vi ne brinite

@infamuos
jos nam on samo treba ovde xD nije nam dosta i nasih muka pa nam treba spedy xD

Isus je došao osloboditi svakog čovjeka največeg najljučeg tereta koji se zove grijeh
i ne samo to nego skinuti svaku muku sa leđa griješnika
kako če tebi pomoći ako Ga svjesno odbijaš
ili ti misliš da tebi netreba spasenje da si čist, svet, ispravan
blago tebi kada prepoznaš Spasitelja

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
poštovani profesore, ili profesorice (sumnjam u tvoj nick opravdano, ispričavam se ako grešim)
evo pišem po ko zna koji put, da spedy nema nikakvu svoju nauku
nego svjedočim za Božje Ime, Kristovo Evanđelje, jasno poučavam Biblijski nauk
zašto ti nikako da shvatiš ono što ja toliko jednostavno pišem
izgleda mi da tvoja titula postaje svakim danom sve više i više upitna
jer, ako obični neškolovani ljudi kojima jedanput objasnim da nemam svoju nauku odmah shvačaju, kako ti koji(a) imaš toliku izobrazbu nikako da shvatiš
pitam se odakle ta titula profesora, i još k tome apologije ??
na koji način je stečena neču ni pitati, ali vjeruj izgleda kako se netko razbacuje titulama
ne samo da sam pisao jednostavno, nego sam ti pokušao i nacrtati
ili sam ja nepismen pa neznam objasniti, ili nešto nije u redu sa tvojom komprehenzijom

wacko2

Po starom običaju, kad nemaš što reći, poslužiš se taktikom: napad je najbolja obrana!
Razumijem...nemaš argumente, nemaš svoju vjeru, nemaš crkvu, samo imaš svoje mišljenje
Svatko ima svoje mišljenje, pa i papiga. :dtyste:

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
argumente za obraniti ono što propovijedam imam uvijek
u Svetom Pismu ili Bibliji
ako treba mogu ti ovdje bilo što objasniti
pitaj slobodno

probaj shvatiti da kršćanstvo nije napadanje drugih
evo sad izgleda uz malo mog truda i pisanja shvatila si da ja nemam svoju vjeru
pa, moram te pohvaliti da napreduješ
bravo !!
vidiš da se može kad se hoće

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
evo sad izgleda uz malo mog truda i pisanja shvatila si da ja nemam svoju vjeru
pa, moram te pohvaliti da napreduješ
bravo !!
vidiš da se može kad se hoće

A ti si bezgrešan kao Laodikeja i sve što kažeš to je istina i treba i verovati jer to dolazi od boga. Zar ne uviđaš da je to upravo tvoj problem ako misliš da je tako. To su najopasnije varalice koji su sakupili povodljive i lakoverne. Ti vidiš možda neke greške kod Isabelete ali ne vidiš tvoje greške . Zato ne budi toliko samouveren jer evo ja vidim tvoje greške. Na dalje ja ne vidim svoje greške dok ih ne otkijem itd. Zato se spusti malo na zemlju jer nisi ti nikakav prorok niti si poslan od boga da nam držiš predavanje.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
probaj shvatiti da kršćanstvo nije napadanje drugih
spedy, za ime Boga, pa šta ti radiš svo vrijeme, nego napadaš druge! ...I posle ovoga, očekuješ da te neko shvati ozbiljno?
Ja zbilja nemam ništa protiv tvojih uvjerenja. Imaš pravo na njih, pa kakva god ona bila. Ali kada ih ovdje javno iznosiš i braniš, onda budi dosledan i vodi računa da ne demantuješ sam sebe.

Poslednja izmena:
Natrag