Novi Papa

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
@Didgeridoo

Ok, ni pod razno zeni u ruke knjigu a pogotovu ne kompjuter i drzati je na kratkom podvocu. U stvari, ne treba ih vise pustati ni u skolu. U pravu su ovi u Avaganistanu i Pakistanu, zato su to tako napredni. Da se zna gde je zenama mesto. Odlican tekst.:yea:

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
grešiš starstuffe
ima načina i lijeka da se žena odgoji u kršćanskom duhu i bude vjerna i Bogu i čovjeku
ztavaranjem i držanjem na nekakvom lancu, verigama, to se nemože i neče postići
za to je potreban kršćanski odgoj
i naravno dobrovoljni pristanak žene

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
grešiš starstuffe
ima načina i lijeka da se žena odgoji u kršćanskom duhu i bude vjerna i Bogu i čovjeku
ztavaranjem i držanjem na nekakvom lancu, verigama, to se nemože i neče postići
za to je potreban kršćanski odgoj
i naravno dobrovoljni pristanak žene

Ali spedy, sta ako zena hoce knjigu i kompjuter, sta onda?

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
neka joj se omoguči
samo je pitanje kakvu knjigu hoče, i šta če raditi sa komp?

kako to misli upotrijebiti
na dobro ili zlo

knjiga ima raznih, a danas kad čovjek sjedne za računalo-kompjuter može vrlo lako širiti rijeć Evanđelja,
pomagati drugima da upoznaju istinu

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
neka joj se omoguči
samo je pitanje kakvu knjigu hoče, i šta če raditi sa komp?

kako to misli upotrijebiti
na dobro ili zlo

knjiga ima raznih, a danas kad čovjek sjedne za računalo-kompjuter može vrlo lako širiti rijeć Evanđelja,
pomagati drugima da upoznaju istinu

Znaci, predlazes cenzuru.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
dragi moj kolega
cenzura bi ovdje bila neprikladna, gruba riječ
kao i postupak

ljudi trebaju kroz Bibliju, kršćanska predavanja, propvjedi, naučiti odvojiti:
čisto od nečistog
sveto od nesvetoga

ljudima treba znati objasniti što je za njihovo dobro da im oplemeni i uzdigne karakter

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Spedy, očito ti imaš neke apostolske ambicije, ali strašno griješiš u taktici. Ako misliš pridobiti pristalice, onda moraš radikalno promijeniti svoje mišljenje o ženama i prvo pridobiti njih. Dok god si tako eksplicitno protiv žena, uzaludan ti je svaki trud!:ludd/::)

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
ne, nisam protiv žena
uopće
dapače, jer žena može ući tamo gdje se propovjednik nemože probiti,
dakle žena itekako može učiniti veliki dio posla u širenju istine

nemojte me krivo shvatiti, ali mi kršćani nemožemo zadobivati duše za Krista tako da snizimo prag moralne čistoče,
ili da radimo neki kompromis sa svijetom i grijehom

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
nemojte me krivo shvatiti, ali mi kršćani nemožemo zadobivati duše za Krista tako da snizimo prag moralne čistoče,
ili da radimo neki kompromis sa svijetom i grijehom
Pobogu, čovječe, zar je za tebe moralno nečisto imati normalan odnos sa ženom i smatrati je jednako ljudskim bićem kao što je i muškarac?
Kakvo je to hrišćanstvo koje ti zagovaraš? Patrijarhat, robovlasništvo? Zar se Isusove riječi: "Ljubi bližnjega svoga..." ne odnose na sva ljudska bića, uključujući, naravno, i žene?
Eno, i papa je nagovijestio mogućnost spasenja čak i ateista. Zašto je to uradio? Pa, očito je da se rukovodio upravo pomenutm Isusovim naukom.

Poslednja izmena:
Natrag