Član
- Učlanjen(a)
- 28.04.2013
- Poruka
- 114
Čitam neko vrijeme ove rasprave i evo da se uključim....
Doista neznam koliko si neupućen ili koliko muljaš,ali istina je da je po nicejsko-carigradskom vjerovanju "Jedna,Sveta,Katolička i Apostolska Crkva".Svaka Crkva koja za sebe kaže tako je po svojoj naravi Katolička,a sve drugo van toga su nekakve sekte koje izopaćuju istinu.Uostalom koja je Crkva sastavila Bibliju i kada,a koje su izmijenile Bibliju oskativši je za više knjiga?
Katolička Crkva je stvorila Kršćansku povijest Europe.I u čemu je problem?
Ako bolje čitaš,onda je Katolička Crkva uvela i neobrezanje i dozvolila jesti svinjetinu...Da li je subota ili nedjelja,svinjetina ili piletina,politi se po glavi ili uroniti kod krštenja...je sporedna stvar i cjepidlačenje.Nije Bog cicija kao neki ljudi.
Naime postoji i kontinuitet od apostola pa do danas,a samim tim i kontinuitet vlasti koja može mijenjati zakone,ali ne i nauk.
Nije Isus cjepidlačio prema jednostavnim ljudima.On nije mogao smisliti napuhane samoveličine i samotumače Božje Riječi,koji su sve pretvarali u zabranu ove ili one vrste.Šibao je jezikom one koji su slobodu i radost življenja vjere pretvorili u paranoju obdržavanja pravila pod cijenu ljudskog zdravlja.
Zato,hrabro Isabeleta,nedaj se raznim ispranim mozgovima.
prije svega bih želio da ti se otvore oći da upoznaš pravu istinu
ovdje kažeš
A -ha? Znači završi subota pa možeš nastaviti po starom?
šta si ovime htjela reći- neznam, ali kao što sam pisao ranije, istinu Biblijsku tako ću i uvijek
vatikan je centar RIMOkatoličke crkve, koja je nastala kao što sam rekao
nikada nije bila kršćanska zajednica, pa prema tome se nemože niti ubrajati u katolike
nema ovdje mržnje dijete drago, jer mržnja nama kršćanima ne stoji
mržnja je đavolska i tko nosi mržnju u svome srcu taj ne ljubi, ne čini djela božja
usput da te pitam, zašto se ti toliko nakostrešiš kada ja pišem istinu Biblijsku ??
Doista neznam koliko si neupućen ili koliko muljaš,ali istina je da je po nicejsko-carigradskom vjerovanju "Jedna,Sveta,Katolička i Apostolska Crkva".Svaka Crkva koja za sebe kaže tako je po svojoj naravi Katolička,a sve drugo van toga su nekakve sekte koje izopaćuju istinu.Uostalom koja je Crkva sastavila Bibliju i kada,a koje su izmijenile Bibliju oskativši je za više knjiga?
kada češ ti shvatiti da je RIMOkatolička crkva:
-falsificirala Božji Zakon
-uvela podjelu dana od ponoći do ponoći
-izmjenila tjedno računanje dana od nedelje do nedelje
-uvela kult svetaca
-tjera ljude na klanjanje i obožavanje marije
-naučava da crkva ima pravo progoniti sve koji se ne slažu s njenim dogmama
-prislijava sve ljude na svetkovanje nedelje
i sada da te pitam gdje ti vidiš LJUBAV u toj crkvi
vjeruj, ja ne vidim ama baš nigdje
Katolička Crkva je stvorila Kršćansku povijest Europe.I u čemu je problem?
Ako bolje čitaš,onda je Katolička Crkva uvela i neobrezanje i dozvolila jesti svinjetinu...Da li je subota ili nedjelja,svinjetina ili piletina,politi se po glavi ili uroniti kod krštenja...je sporedna stvar i cjepidlačenje.Nije Bog cicija kao neki ljudi.
Naime postoji i kontinuitet od apostola pa do danas,a samim tim i kontinuitet vlasti koja može mijenjati zakone,ali ne i nauk.
dijete drago, sjekirom kojom ti mašeš, otjeračeš sve Božje Anđele od sebe koji te štite od sotone
onda češ stajati sama u rukama lucifera, a za njega nam Biblija govori da je kralj okrutan i lukav koji je vješt u zatiranju ljudi i naroda
pa da li ti to treba??
hoću reći da tom sjekirom nemožeš niti blizu mene jer sam zaštičen, nego tebe ja žalim i ljude u tvojoj blizini
svaki si dan sve više van sebe, puniš se nervozom, postaješ bomba tempirana koja svake sekunde može eksplodirati, a šta češ onda---na psihijatriju ??
nego za tvoje je dobro, moli se Bogu i predaj se Kristu da ti oprosti grijeh, neka ti se otvore oći da vidiš istinu Biblijsku i počneš je živjeti
zašto i ti nebi baštinila vječni život u kraljevstvu Nebeskom
zar ne želiš prisustvovati Kraljevskoj svadbi na koju smo svi pozvani
probaj shvatiti da je Bog Jehova, Nebeski Otac prepun ljubavi i milosrđa koji nas unatoč svemu zlu koji smo počinili poziva u život vječni, kroz Isusa Krista
ni stari pontifex ni novi pontifex ti nemogu pomoći kao što to može i želi Spasitelj
jer vjeruj
i ti si plaćena krvi Kristovom-predragocjenom
Nije Isus cjepidlačio prema jednostavnim ljudima.On nije mogao smisliti napuhane samoveličine i samotumače Božje Riječi,koji su sve pretvarali u zabranu ove ili one vrste.Šibao je jezikom one koji su slobodu i radost življenja vjere pretvorili u paranoju obdržavanja pravila pod cijenu ljudskog zdravlja.
Zato,hrabro Isabeleta,nedaj se raznim ispranim mozgovima.