Novi Papa

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Da li je novi Papa Jezuita?
Da li je Argentina zemlja koja je do poslednjeg dana Drugog svetskog rata podržavala nacističku Nemačku i koja je posle rata bila najveće utočište nacistima?
I da li je neko od vas pročitao knjigu "Sivi vuk - bekstvo Adolfa Hitlera"?

to da su nacisti bezali u argentinu i da je bila utociste nacistima, jeste posteno, i ne samo oni, bezali su i ustase i njihova emigracija
ja nisam citao knjigu ali sam gledao neki dokumentarac o toj podmornici u kojoj je navodno hitler pobegao i koja je plovila ka argentini, bile su tri podmornice da li su dve saveznici uvhatili a trecu nisu, ne mogu sad da se setim tacno

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
tajna broja 666

pozdrav i poštovanje svim članovima foruma
iznosim konkretan videomaterijal koji govori o broju zvijeri,
i tko se krije iza tog broja
gospodo braću drugovi ljudi nije tom čovjeku spedy stavio tri šestice na glavu, nego je to on sam učinio, samovoljno se proglasio za namjesnika Sina Božjeg
hvala vam na razumijevanju

Otkrivenje 13:18
ovdje treba pronicavosti ! Tko je prodoran
neka odgoneta značenje broja Zvijeri.
To je, uistinu broj čovjeka: njegov broj je 666.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
318
Ako je novi papa jezuita, onda će da bude veselo...
Treba očekivati sve veće i veće napade na Izrael i na jevreje, u koje će se i Amerika uključiti...A jevreji će ponovo nastradati jer su se ponovo odmetnuli od Boga...U Bibliji se kaže da će se mnogi posle tog stradanja pokajati i dozvati pameti. A tada će Bog natprirodno delovati (kao u vreme Mojsija) za svoj narod, i završiti ljudsku istoriju ...

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
:assive: Ajoj...

Opet nova tema, opet novi promašaj! Pa, dobro spedy, dokle? Kad ćeš početi normalno sudjelovati na forumu? Haha, stalno nas poučavaš, a nitko te ne šljivi..
Umislio si sebi da je ovaj forum mjesto tvog misionarskog rada i ´vatanja duša?
Ma, nije, čovječe, nitko za tvoju krivu vjeru nije zainteresiran.

Nego, dobro je napravljen ovaj video, dinamičan, odličan za crnu propagandu protiv Katoličke crkve, ali džaba, šteta kad u njemu ništa nije istinito. Ali, nikad se ne zna, zar ne? Možda će koja budala i povjerovati.

Kad već ne možeš bez Papa i isusovaca, prenosim ti pozdrave iz Rima...o tebi se razgovara, ali budi bez brige, ljubitelju antikrista, sve ti je oprošteno kao što bi ti Krist oprostio jer, očito, ne znaš što činiš.
filecdn.jpg

Ipak, budi na oprezu, ne prolazi Palmotićevom ulicom . .."nemoj da ideš mojom ulicom..., stvarno nemoj, ni u ludilu...nemoj...isusovci te imaju na piku.
:roll:

p.s Usput rečeno, provjeri malo teme na forumu. Ova tvoja je već treća na tu temu. Imamo mi razumjevanja za fanatike, al, dosadno je, brate.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
:assive: Ajoj...

Opet nova tema, opet novi promašaj! Pa, dobro spedy, dokle? Kad ćeš početi normalno sudjelovati na forumu? Haha, stalno nas poučavaš, a nitko te ne šljivi..
Umislio si sebi da je ovaj forum mjesto tvog misionarskog rada i ´vatanja duša?
Ma, nije, čovječe, nitko za tvoju krivu vjeru nije zainteresiran.

Nego, dobro je napravljen ovaj video, dinamičan, odličan za crnu propagandu protiv Katoličke crkve, ali džaba, šteta kad u njemu ništa nije istinito. Ali, nikad se ne zna, zar ne? Možda će koja budala i povjerovati.

Kad već ne možeš bez Papa i isusovaca, prenosim ti pozdrave iz Rima...o tebi se razgovara, ali budi bez brige, ljubitelju antikrista, sve ti je oprošteno kao što bi ti Krist oprostio jer, očito, ne znaš što činiš.
Pogledajte prilog 38582

Ipak, budi na oprezu, ne prolazi Palmotićevom ulicom . .."nemoj da ideš mojom ulicom..., stvarno nemoj, ni u ludilu...nemoj...isusovci te imaju na piku.
:roll:

p.s Usput rečeno, provjeri malo teme na forumu. Ova tvoja je već treća na tu temu. Imamo mi razumjevanja za fanatike, al, dosadno je, brate.
devojko,nije dovoljno reci spedi ti si sektas itd,vec oboriti stvar Biblijom! ajmo realno tom snagom Reci. niko ovde ne opada vec iznosi istinu. mozda to tebi ne pomaze ali moguce nekom oce. na bezumlje se mora odgovortii,napisano je u Reci i to po meri tog bezumlja.kako poreci tolko ubijenih u inkviziciji,zar mislis da je to neko imitirao mrtvace,da je to bila neka filmadzijska farsa,u vreme kad filmadzije nisu ni postojale? to bi bilo isto kao da bi neko poricao da je 2.sv.rat u opste i bio. normalnost na forumu bi bila da svi pevamo o lazi je li to mera? kao da neko ovde oce doneti jos malo slepila da papa ne tvrdi za sebe to sto tvrdi,da sam nije sebe instalirao kao vidljivo ispunjenje Reci. smesno je reci nije tako,ako sav normalan svet zna da jeste tako. vatikan onda je jedan diznilend,tek neka vrsta zabave,gde se navodno ne misli ozbiljno to sto papa kaze i sve te titule,i sve u proslosti tek neka vrsta diznilend zabave malo se ubijalo seckalo,parale trudnice,bacalo lavovima,nabijalo na sprave za mucenje itd. najposle sta znaci rec sekta? u Biblijskom zargonu to znaci ono sto je otpalo od reci. pa sad ko je tu doista sekta? u crkvenom zargonu sekta je ako neko ima samo jednog clana manje od ukupne mnozine onda je on ta sekta . recimo katolika imamilijarda,a protestanata jedan manje clan od milijarde,onda je protestantska crkva sekta. onda su i apostoli kao crkva i Isuasovo malo stado jedna sekta zar ne?
Bog Biblije ne radi kao sto covek umislja. on ce uzeti jednog coveka,njemu je to dovoljno i onda ce doneti svoju Rec.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
o RIMOkatoliče predvodniče psovača, rugača
opet tvoja kultura vjere na djelu
opet nazivaš mene (mislim u prvom redu) i ostale ljude neprikladnim riječima
pa kako češ drugačije kada ništa drugo izgleda i nemaš u svom srcu
ono čega je srce prepuno, usta govore

tko če povjerovati njegova je stvar, ne moja
činjenica je da su tri 666 na papinoj glavi i to nitko nemože poreći

palmotićevom dolje lijevom stranom prema jugu šetam koliko god sam i dug i širok,
nemožete mi ama baš ništa ni ti ni tvoji jezuiti
i ne samo to, nego sam podijelio tamo istine o Bogu, Kristu i spasenju na tone spisa,i opet ču prvom prilikom

okršaja sa jezuitima sam već imao, budi bez brige
znamo tko su oni, papina tajna policija-egzekutori svih onih ljudi koji imaju hrabrosti svjedočiti istinu, a svjedočiti istinu o Bogu, Kristu i spasenju znači *zabiti* šiljak u oči jezuitima
jer kao što rekoh, večih krvoloka od jezuita nema

vidiš nikada nisam ni pomislio da bi ti mogao biti iz reda jezuita (moš si mislit)
vjerojatno smo se več i susreli, tko če ga znati

odmah da ti kažem što mislim o jezuitima
da se bojim vrapčića nosi bih pračkicu u đepu, ili šprihericu, ovisi
mene Bog čuva silni Jehova Jedan Jedini od kojeg i sam lucifer drhti, i Krist je uz mene

nemoj da meni papa oprašta ništa, netreba meni njegov oprost
nebi kleknuo pred njega, ma ni u snu

usput da te pitam
da li jezuiti još uvijek svake godine služe misu za ante paveliča i njegove pomočnike,
koji su se istaknuli u junačkom ubijanju pravoslavaca, i drugih nepočudnih ljudi

kolega savkiču
izabela nemože srušiti ono što ja pišem Biblijom jer nema za to niti jedan jedini argument iz Svetog Pisma
jer
rim-vatikan se u Bibliju nikada nije ni razumio
da bi me srušila Biblijskom naukom trebao bi rim-vatikan odštampati neku svoju rimsko-vatikansku idolopokloničku Bibliju
problem im je u tome da je Biblija jedna jedina, i tu su nemočni
glas istine je nemoguče ušutkati
a kakve če se još stvari doznati o RIMOkatoličkoj crkvi i njenim djelima koje nitko neče moči poreči, živi bili pa vidjeli
mislim da je ovo tek uvod, predigra

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
solunjanima posl.2.gl.2. 3. da vas niko ne prevari ni na koji nacin,jer nema dana Gospodnjeg dok prvo nastupi otpad i ne pojavi se covek greha,sin pogibli,4.koji se protivi i dize na sve sto se naziva Bogom ili svetinjom,tako da ce sesti u hram Boziji i samog sebe predstavljati da je on Bog.
sad komentar? ko je od poglavara bilo koje crkve seo i tvrdio za sebe da je Bog,tj. da ono sto on izgovori buduci da je on namesnik Hrista,amin i mora biti kao da sam Bog je to rekao,neka je sami crni djavo unutar donetog? ako on kaze da se marija uznela,ko to ne veruje poginuce,ako kaze da se pale svece i prodaju oprostajnice ko kaze drugacije tesko takome. bice jeretik u najmanju ruku,u vreme inkvizicije taki su vec goreli.
ajde moderatore i ostali koji zastupate da je papa jagnje(i to je proricano da ce delovatikao jagnje a unutar ce biti sami vuk,govorice mir vam a slep ne zna kako se vodi politika iz vatikana) . najpre neka se iznese podatak od svih crkvi hriscanskih da je neki poglavar ispunio ove reci pavla apostola osim pape? za vas formaliste ako neko kaze zamenik Sina Bozjeg ili namesnik Hrista to lici da je nesto sasvim normalno zasto da ne? ali za Boga Biblije to je uzasno bogohuljenje. ako neko ubije coveka taj je ubica i ide sud. za vas je milioni ubijenih u inkviziciji jedna zabava na forumu ocito. vi se igrate podacima kao da igrate igrice u nekom restoranu dok cekate avion.
o cemu mi ovde pricamo u opste onda?! imate li vi dusu? imate li um ljudski,osecaj ljudski,snagu istine bar malo? bojite li se vi Boga i malo? kakav vas duh zamracuje vi religijski ljudi ovde?

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Ako je novi papa jezuita, onda će da bude veselo...
Treba očekivati sve veće i veće napade na Izrael i na jevreje, u koje će se i Amerika uključiti...A jevreji će ponovo nastradati jer su se ponovo odmetnuli od Boga...U Bibliji se kaže da će se mnogi posle tog stradanja pokajati i dozvati pameti. A tada će Bog natprirodno delovati (kao u vreme Mojsija) za svoj narod, i završiti ljudsku istoriju ...

Još jedan novi prorok na forumu!? Pitam se gdje su nestali pravi vjernici? Oni pravednici koji od vjere žive i koji su sve svoje pouzdanje su stavili u Boga budući da "Bog zna namisli ljudske, a one su ISPRAZNE."

Da, Papa je isusovac,ali ne vjerujem da će biti veselo. Isusovci su ozbiljni i učeni ljudi.
Da čujem, kakve predrasude imaš o isusovcima?

Da li je Argentina zemlja koja je do poslednjeg dana Drugog svetskog rata podržavala nacističku Nemačku i koja je posle rata bila najveće utočište nacistima?

Pa kakve veze ima Papa s Argentinom koja je bila utočište nacistima? 1945 g. on je imao 9 godina.
Ili hoćeš reći da su svi Argentinci sumnjivi? Da se neki mladi Argentinac spusti na tvoju razinu mogao bi ti reći: Ma, tko to govori? Bezgrešni Gardian iz bezgrešne Srbije?
:)

Ajde, pamet u glavu! Papa je poglavar katoličke crkve i NITKO ga ne treba cijeniti ni voljeti osim nas katolika, ali, isto tako nikome od vas kršćana nije dopušteno lagati ni klevetati. Isus vam to ne dopušta.

Lagali su/ste o Ivanu Pavlu da je bio nadstojnik u nacističkom logoru, a istina je da je on sam bio zatočen u logoru. Lagali su/ste o Benediktu da je pripadao fanatičkoj organizaciji Hitler Jugend, a istina je da je on već bio u sjemeništu i da su ga odveli kao i sve druge dječake njegove dobi (15 g.) da pomaže u raščišćavanju razrušenog grada.
Da vidimo što ćete smisliti o Franji?
:???:

Natrag