o RIMOkatoliče predvodniče psovača, rugača
opet tvoja kultura vjere na djelu
opet nazivaš mene (mislim u prvom redu) i ostale ljude neprikladnim riječima
pa kako češ drugačije kada ništa drugo izgleda i nemaš u svom srcu
ono čega je srce prepuno, usta govore
tko če povjerovati njegova je stvar, ne moja
činjenica je da su tri 666 na papinoj glavi i to nitko nemože poreći
palmotićevom dolje lijevom stranom prema jugu šetam koliko god sam i dug i širok,
nemožete mi ama baš ništa ni ti ni tvoji jezuiti
i ne samo to, nego sam podijelio tamo istine o Bogu, Kristu i spasenju na tone spisa,i opet ču prvom prilikom
okršaja sa jezuitima sam već imao, budi bez brige
znamo tko su oni, papina tajna policija-egzekutori svih onih ljudi koji imaju hrabrosti svjedočiti istinu, a svjedočiti istinu o Bogu, Kristu i spasenju znači *zabiti* šiljak u oči jezuitima
jer kao što rekoh, večih krvoloka od jezuita nema
vidiš nikada nisam ni pomislio da bi ti mogao biti iz reda jezuita (moš si mislit)
vjerojatno smo se več i susreli, tko če ga znati
odmah da ti kažem što mislim o jezuitima
da se bojim vrapčića nosi bih pračkicu u đepu, ili šprihericu, ovisi
mene Bog čuva silni Jehova Jedan Jedini od kojeg i sam lucifer drhti, i Krist je uz mene
nemoj da meni papa oprašta ništa, netreba meni njegov oprost
nebi kleknuo pred njega, ma ni u snu
usput da te pitam
da li jezuiti još uvijek svake godine služe misu za ante paveliča i njegove pomočnike,
koji su se istaknuli u junačkom ubijanju pravoslavaca, i drugih nepočudnih ljudi
kolega savkiču
izabela nemože srušiti ono što ja pišem Biblijom jer nema za to niti jedan jedini argument iz Svetog Pisma
jer
rim-vatikan se u Bibliju nikada nije ni razumio
da bi me srušila Biblijskom naukom trebao bi rim-vatikan odštampati neku svoju rimsko-vatikansku idolopokloničku Bibliju
problem im je u tome da je Biblija jedna jedina, i tu su nemočni
glas istine je nemoguče ušutkati
a kakve če se još stvari doznati o RIMOkatoličkoj crkvi i njenim djelima koje nitko neče moči poreči, živi bili pa vidjeli
mislim da je ovo tek uvod, predigra