Novčić za tvoje misli

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Razmisljam kako cu sutra da "prekopam" pola grada na +40. Uzas ...... wacko2 wacko2 wacko2

Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
154
Nisi ti glup kao sto izgledas.

Hmm i to mi priča lik koji drži ovu baku sa nitnama u avataru
wacko2

Obracao sam se mojneu. Vidim da je jadnik izmenjao 480 nick-a za par dana. Da sam citirao tog lika tada bi znacilo da sam pricao njemu.

:lol: nešto gluplje odavno nisam čuo. Ajd oke nisi se obraćao kolegi gore ;).... A pomoću koje magije ili vidovitosti je trebalo da se zna da se obraćaš mojneou :roll:

Pocni da shvatas postove .....

Počni ozbiljno da se lečiš i ....zajebi te pentagrame iz profila.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mislim se nesto...koliko moze da ti bude drago sto je neko tu...a zasto...ne umem da objasnim...:dance2:Koliko razlicitih ljudi gotivim...mislim se da li je sa mnom sve u redu...:thinking:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ovo je najcrnji satanistički simbol. To i djeca već znaju tako da pozivanje na štos, foru ili neznanje neće proći. Smišljeno stavljeno kao slika u profilu. Sramota.

Cestitam na tvom poznavanju simbola gospodjice Piggy. Vidim, resila si da malo osvezis ime i avatar. Pa lepo, lepo, fina promena .... za damu.
Istovremeno je i simbol black metal-a i to bi takodje trebala da znas a ja sam blackmetal basista .... Dakle sve je receno .....

:lol: nešto gluplje odavno nisam čuo. Ajd oke nisi se obraćao kolegi gore ;).... A pomoću koje magije ili vidovitosti je trebalo da se zna da se obraćaš mojneou :roll:

Zato sto je njegova tema genije .... Mozda da malo obrises naocare od sekreta i pomazis macora again ....

Kad se nekome direktno obracam ja tog tipa/curu citiram!!! Bilo kako bilo, dosta mi je svadje, nisam se zato vratio .....

Mislim se nesto...koliko moze da ti bude drago sto je neko tu...a zasto...ne umem da objasnim...:dance2:Koliko razlicitih ljudi gotivim...mislim se da li je sa mnom sve u redu...:thinking:

Hvala Cecilija. I meni je drago da sam se vratio .... S tobom je sve u najboljem redu .....

Natrag