Član
- Učlanjen(a)
- 25.08.2010
- Poruka
- 2.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ипак си генијалац. Ако се камера забоде доле или горе добија се ваш кликер или чинија, ако је у равни хоризонта онда је право. Не верујем да и даље не капираш, брате...
A da vidim ti popuštaš u stavovima.
http://www.smarterthanthat.com/astronomy/top-10-ways-to-know-the-earth-is-not-flat/
Evo kako ravnozemljaši štimaju dokaze da je horizont Zemlje iz svemira ravan.
Do besvesti ce insistirati da je zemlja okrugla, jer imaju "block"!
Значи да се земља извија и мења обличје, а камером се не манипулише? То хоћеш да кажеш?
Посветио сам време за истраживање, нисам хтео да испаднем магарац. Све је почело када сам Јуриваки показивао да је земља сфера и да то стоји у Библији. Он је сам рекао да њему више изгледа да је круг, баш како и пише у Библији. Да нигде у Библији нема доказа да је сфера. Тада сам почео да истражујем и поклопило се да од прилике много људи у исто време поставља иста питања.
Користиш снимке људи који исмејавају истину да је Бог дизајнирао земљу, који говоре да су хришћани будале. Преиспитај шта радиш, јер и теби се смеју и називају те мороном. Глупо је што мораш да контрираш тек да би се расправљали око нечега. Провери добро све, па онда види хоћеш ли учествовати на страни оних који су настали праском и од амебе (мајмуна).
Što bi neko rizikovao karijeru zbog ovoga, sami kažete da dosta pilota vjeruje u ravnu Zemlju, pa opet rade i niko ih ne dira.
Ovdje se stvari prihvataju razumom na osnovu dokaza, a ne na osnovu istraživanja.
И многи биолози не верују у еволуцију и то да су настали од мајмуна, а мислиш да смеју то јавно да кажу пред децом или студентима? Та "наука" препуна теорија је постала религија. Не може се ништа урадити, а како време иде све ће горе бити.
Зато ме уопште не чуди што ме неко сматра малоумником. Само нека упали ТВ, гледа реалити шоу, утакмицу, гледа у ротирајуће кликере, верује НАСА-и, верује да ћемо колонизовати планете и срести ванземљаке, ..., све је то мени очекивано. А ја ћу бити малоуман и затуцан, глуп.
До доказа се управо исраживањем долази, не филозофирањем.
Ако говоримо о науци. Експерименталним путем и мерењима.
o što ne gledaš rijalitije ne dokazuje da si upravu oko Zemlje.