Kao što sam i spomenuo kada brod ili jedrilica se udaljava ostaje još da se vidi vrh broda.
To je do perspektive, objasnio sam.
Medjutim, da krenemo od pretpostavke da si u pravu:
Zasto onda brod ne stoji ukoso ispod horizonta, zasto stoji pravo?
On uvek stoji pravo!
Da je zemlja krug stojao bi ukoso!!!
Ovako:
Ovaj covek je to bolje objasnio:
Kada se svi dokazi sloze, vama ne ostaje gotovo nista, jer ste porazeni!
Sve vise i vise ljudi porice okruglu zemlju. To je zbog laznih slika NASA-e i laznih putovanja u svemir. A vi ih nazivate budalama!
Naravno, budale su jer su im se otvorile oci, jer su smogli hrabrosti da se suprotstave laznoj nauci i laznom obrazovnom sistemu, u kojem od njihove dece prave debile.
Dobro rece Miroljub Petrovic to su "debilane"!
Ko nam sve uci decu u skoli vidimo od gospodina Tripa koji je deo tog obrazovnog sistema!
Vidimo njegov sprzen um!
A kad smo kod svemira, gledao sam na live prenosu kako astronaut NASA-e svira gitaru a orkestar ga prati na zemlji.. Hahaha
Pa to je apsolutno nemoguce u live prenosu, zbog "kasnjenja signala"!!!
Lazno sa velikim "L"!!!
A u jednom drugom videu laziraju kasnjenje signala i "prave velike pauze" da bi se stekao utisak da su daleko, a kad je publika na zemlji pocela da se smeje, astronaut nije mogao da izdrzi, pa pukao od smeha, zajedno sa publikom i on poceo da se smeje u isto vreme
A vidi se da je pokusavao da se suzdrzi
LAZNO , LAZNO , LAZNO! ...
Vama je sve lazno, od lansiranja raketa koje nikad ne idu u svemir, live prenosa, pa do snimaka koji prikazuju okrukglu zemlju!
LAZNO!