12 aprila 1961. godine, Jurij Aleksejević Gagarin, u 108 minuta leta svemirskim brodom Vostok, okružio Zemlju.
Laodikeja jel se ti salis?
Dokaz, daj dokaz za to???
Što se tiče u vezi ostalog o zemlji kao lopti, ostajem pri svojim stavovima, i u njima nema NI JEDNA laž, već ti negiraš ono što je čista realnost.
Aman, Laodikeja brate dragi, ajde budi bar ti razuman pregledaj sta kazu protivnici globusa, pa valjda mozes toliko uciniti da to proveris?
Kako mozes reci da si kazao istinu a ponavljas jedno isto bez provere i neslusas sta ti se govori?
Na svaku tacku sam ti odgovorio, svaku oborio i ti neces ni da proveris. To nije uopste moje, radi se o dokazima, radi se o nauci, fizici, istoriji.. to nisu moje reci..
Dokaze koje si ti izneo su oboreni , i ne samo oboreni nego smo vas dotukli!
Jel ti znas da NASA ne moze izracunati vreme eklipse? Imaju sve dimenzije, brzine kretanja sunca i meseca, velicinu i nagib, a nisu u stanju to da urade.
A znas li kako zapravo NASA racuna?
Racuna tako sto uzmu vavilonsko predvidjanje koje eklipsu postavlja na svakih 19 godina, sami su to rekli!
Zamisli NASA uzima vavilonsko predvidjanje u obzir???
Pa oni se bave magijom a ne naukom!
A sta to zapravo znaci?
To znaci, da su dimenzije, velicina nebeskih tela, rotacija i sve ostalo takodje
NETACNE I IZMISLJENE!
ZAISTA KO MOZE POVEROVATI DA ZEMLJA IMA NAGIB OD 66,6 STEPENI?
Bas zato sto i nema, i zato sto su im podaci "izmisljeni" , zato i ne mogu izracunati vreme eklipse!
A sto se tice, vavilonjana, oni su imali zemlju kao disk, a NASA koristi njihova predvidjanja!
Koji apsurd!
Pominjao si crkvu, kako je ona progonila one koji su tvrdili da je zemlja okrugla?
Pa ni to nije sasvim tacno!
Crkva je Galileju dala mogucnost da svoje dokaze prezentuje naucnoj zajednici, i on je to i uradio.
Medjutim naucnici onog vremena su Galileju dokazali njegovim vlastitim teleskopom da je zemlja ravna ploca na osnovu polozaja zvezda.
Dakle, Galileove tvrdnje su odbacene zato sto su prkosile naucnim cinjenicama, a ne zato sto su prkosile veri!
One prkose naucnim cinjenicama i dan danas!
Nakon sto su mu pobili teoriju njegovim vlastitim teleskopom i dokazima, on je bio besan, poceo je da vice i na Papu i na drzavu, i poceo je da se buni protiv vlasti.
On je osudjen kao politicki pobunjenik, a ne kao naucnik zbog svojih naucnih stavova!
Proveri sve redom, kako mozes ignorisati sve ovo?