Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ti si svoj bezobrazluk vec dokazao i cak potvrdio (tvrdnjom da izazivas namerno), tako da su ti ove optuzbe suvisne.Nekada dobri Mire.
Evo dokaza Mireta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti si svoj bezobrazluk vec dokazao i cak potvrdio (tvrdnjom da izazivas namerno), tako da su ti ove optuzbe suvisne.Nekada dobri Mire.
Evo dokaza Mireta.
Pa zato avioni idu neobičnim rutama, sada mi prijatelj priča da je iz Franfurta za Kalgari išao preko Holandije, Irske pa na Island i još malo sjevernije pa do Kanade.
Nemam vremena, kucam 60 str. diplomskog za prijateljicu.
Ti ga gubiš stalno na netačnim podacima.
I sta to treba da dokaze?
Ti ne znas ni sta pricas!
Pa naravno, eto sa kim razgovaram.
Nije bitno ni ako nemas dokaza,samo da kontriras.
Govoris a nisi ni proverio kontra dokaze, toliko o tvojim podacima...
Rekoh necu da gubim vreme na arogantne i ignorantne osobe, koji vrednuju svoju inteligenciju toliko da nipodastavaju sve druge i koji su toliko zaslepljeni ponosom da ne vide dalje od nosa..
Ti si svoj bezobrazluk vec dokazao i cak potvrdio (tvrdnjom da izazivas namerno), tako da su ti ove optuzbe suvisne.
Da je Zemlja okrugla.
Dao sam ti 10 dokaza, tražiš da ja gledam a ti nisi pogledao, samo si na jedno odg. toliko si našao na sajtovima.
Već sam odg. na azimutnu projekciju o kojoj ne znaš skoro ništa i da se ona mijenja i na rute aviona razvalio tvoju nauku.
Nećeš jer nemaš nijedan jedini dokaz. A ja sam ih dao barem 15.
(Psalam 93,1) Čvrsto stoji krug zemaljski, neće se poljuljati.
(Jošua 10,13) I stade sunce i zaustavi se mjesec sve dok se nije narod osvetio neprijateljima svojim. Ne piše li to u knjizi Pravednika? I stade sunce nasred neba i nije se nagnulo k zapadu gotovo cio dan.
(Matej 4,8) Ðavao ga onda povede na goru vrlo visoku i pokaza mu sva kraljevstva svijeta i slavu njihovu
: (Job 26,10 )On je na vodi označio kružnicu gdje prestaje svjetlost i tmine počinju. Što znači hebrejski krug
(Izaija 40,22) On stoluje vrh kruga zemaljskoga kom su stanovnici poput skakavaca. Kao zastor nebesa je razastro, kao šator za stan razapeo.
(Price Solomunove 8,27)
Dali je itko obišao zemlju SJEVER JUG, nije niko niti će ikad .
Sve drevne civilizacije znale su da je zemlja ravna i nepomična. Danas naučnici kažu da su stanovnici drevnih civilizacija bili neuki i nesvesni, ali su ostvarili mnoge stvari koje mi danas nismo u stanju. Moje mišlfelje je dasu oni imali pravo znanje, dok mi danas nemamo znanje nego samo obrazovanje , ito ne svi samo neki.
Biblija kaže zemlja je okrugla ravna ploča.
Što mislite zašto nam skrivaju tvorca jer kada vas neko uči da ste samo evoluirana životinja na užarenom kamenu koji se okreće oko svoje ose 1600 km\h i oko sunca 107000 km\h , onda mi nismo od Boga stvoreni , nego smo mi tu naplanetu sasvim slučajno. Ali ako je Bog stvorijo zemlju kako piše u Bibliji i sunce, mjesec i sve oko nas je tu samo zbog nas, onda smo mi posebni i najkompleksnija kreacija tvorca. Tek treba da vidimo ko smo, zašto smo stvoreni i koji su naši dometi.
Samo da napomenem, da zemlja jeste kruznog oblika, ali nije sfera. Drugacija rec na hebrejskom se koristi za "loptu"(sferu) a drugacija za "krug"!
To se najbolje vidi kod Isaije.
Sunce se po modelu okrugle zemlje ne krece, pa zato ne moze ni da "stane"!
Sad ce Tripo reci "formalizam".
Naravno, ovo ne mora biti doslovno, ali tako pise!
Dali je itko obišao zemlju SJEVER JUG, nije niko niti će ikad .
Sve drevne civilizacije znale su da je zemlja ravna i nepomična. Danas naučnici kažu da su stanovnici drevnih civilizacija bili neuki i nesvesni, ali su ostvarili mnoge stvari koje mi danas nismo u stanju. Moje mišlfelje je dasu oni imali pravo znanje, dok mi danas nemamo znanje nego samo obrazovanje , ito ne svi samo neki.
Da vidimo što Biblija veli ?
(Psalam 93,1) Čvrsto stoji krug zemaljski, neće se poljuljati.
(Jošua 10,13) I stade sunce i zaustavi se mjesec sve dok se nije narod osvetio neprijateljima svojim. Ne piše li to u knjizi Pravednika? I stade sunce nasred neba i nije se nagnulo k zapadu gotovo cio dan.
Tripo sam tvrdiš da vjeruješ rječi Božjoj , a tumise sad nešto gadno kolebaš
Isus je sa naj višeg vrha vidijo krajeve zemlje:(Matej 4,8) Ðavao ga onda povede na goru vrlo visoku i pokaza mu sva kraljevstva svijeta i slavu njihovu
Da vidimo Biblijske citate o krugu: (Job 26,10 )On je na vodi označio kružnicu gdje prestaje svjetlost i tmine počinju. Što znači hebrejski krug
(Izaija 40,22) On stoluje vrh kruga zemaljskoga kom su stanovnici poput skakavaca. Kao zastor nebesa je razastro, kao šator za stan razapeo.
(Price Solomunove 8,27)Kad je uređivao nebesa, ondje bijah; kad je razmjeravao krug nad bezdanom.Ako je vjerovati Bibliji Tripo ,a sam veliš daje nepogrešiva ,i istinita , čemu onda tolika nevjernost