NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Rece Tripo koji je sam sebi Bog i koji voli da je njegova rec poslednja!

To si ti dokazao.

Zato si ti gore i izvrnuo, tvrdis da mi trebamo uzeti mapu okrugle zemlje i da je trebamo spljostiti!?

Sada i izmišljaš. Tačnije la...

Van pameti!

Lupetas i lupetas!

Kazes da je "spljostena"?

I opet izmišljaš. Naravno ostalo ti da izmišljaš.

Sta hoces reci da je neko uzeo mapu okrugle zemlje kad ona jos nije ni postojala i ''spljostio" je???

Upravo je suprotno!

Pa nema mape okrugle Zemlje, može biti samo globus.

Sve danasnje mape se baziraju na mapi ravne zemlje, vi ste uzeli kartu ravnozemljasa i stavili je na globus!

Pa kako je onda drugačiji odnos na globusu?

Na zastavi UN i danas imas kartu ravnozemljasa!

Pa ta mapa sa azimutnom projekcijom se mijenja i izgleda drugačije sa sa svake druge pozicije na zemljinoj kugli. I upravo je to jedan od dokaza da je Zemlja okrugla.

Naravno da drugacije izgleda u stvarnosti nego na karti ali mi ovde o kartama pricamo!

I to je dokaz da je okrugla.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Počeo si da dolaziš kada mene nema, jesi se uplašio rasprave?

Ja se uplasio, molim te :)
A kad sam ja bio na forumu u isto vreme kad i ti? Puno sebe vrednujes Tripo 'ponosni'.

Ne mislis valjda da cu ja da visim na forumu kao ti.

Ne pobija ništa, vama je sve već pobijeni ili si mislio da nemam već odg. na to.

Ma kako da ne. Nemas odgovor!
Ti si sumanut i arogantan!

Ne smiješ ni da kažeš šta zastupaš? Uplašio si se da ti se ne bi ko smijao

Pa to i jeste bolesno, sto se vi smejete ljudima koji razmisljaju, koji proveravaju i dovode u pitanje postojece uvrezeno misljenje, to je odlika majmuna - sto majmun vidi majmun i radi, a to je ismejavanje i cerekanje!

Ili kad jedna osoba krene na pesacki na crveno svetlo , svi krenu za njom. Odlika majmuna. Ti se povodis za vecinom, zato sto si i ti takav...

Razuman covek dovodi u pitanje uvrezena misljenja i nista ne prihvata bez provere, dok budala veruje sve sta mu se kaze!

Kad bi se ja bojao ismejavanja ne bi o ovome ni govorio.

A tvoja je nevolja sto ti nemas odgovore, i nemas pojma, samo svoju aroganciju, pa zato ispadas smesan, gde istrcavas sa odgovorima bez provere, samo da bi meni kontrirao, a uopste nemas pojma o cemu se prica!

Gde ti je pobijanje onog gore?

Naravno da sam ja razuman covek i da necu tvrditi da je zemlja ravna bez detaljne provere..
A tvoje nekriticko razmisljanje i prihvatanje neceg zdravo za gotovo, pokazuje "glupost"!

Ocekivao sam normalan razgovor, proveru cinjenica , ali vi to niste u stanju...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To si ti dokazao.

Sada i izmišljaš. Tačnije la...

I opet izmišljaš. Naravno ostalo ti da izmišljaš.

Pa nema mape okrugle Zemlje, može biti samo globus.

Pa kako je onda drugačiji odnos na globusu?

Pa ta mapa sa azimutnom projekcijom se mijenja i izgleda drugačije sa sa svake druge pozicije na zemljinoj kugli. I upravo je to jedan od dokaza da je Zemlja okrugla.

I to je dokaz da je okrugla.

Ajde ti malo oladi, stavi mokru krpu na glavu, nije ovo za tebe..

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Tim gore po vas ako uzmemo srazmeru i odnos kontinenata u obzir, jer na globusu je ta razdaljina onda cak i duza!

Netačno, upravo su piloti i stručnjaci za mape dokazali da bi na ravnoj Zemlji avioni trebali d aimaju duplo veću brzinu za let. To sam dao u linku.

Kako to moze biti dokaz da je zemlja okrugla?

Sta hoces reci da avioni "biraju duzi put" umesto da idu "kracim putem"???

Upravo neobične rute dokazuju okruglu Zemlju jer biraju kraći put. Već sam ti spomenuo put do Tokija.

To ti je ostalo jer nemaš dokaza. MOra da ispliva to iz pog.... srca.

Avioni po vasem modelu okrugle zemlje "biraju duzi put"!

To je dokaz da idu kraćim putem.

Ovakav put ima smisla samo na mapi ravne zemlje iz 16. veka, a ne i okrugle zemlje!!!

Naprotiv zato avioni iz ZG ne idu nisko nego visočije od ravne linije.

Pogledao i to nema smisla, IDU DUZIM PUTEM!!!

Za tebe je duži. Kao i onaj ZG-TOKIO.

Da je zemlja globus, isli bi drugacije!
Birali bi kraci put na globusu, umesto toga oni po pravilu - "uvek biraju duzi put"!

bAŠ SUPROTNO to je dokaz okrugle Zemlje. Ti uopšte ne znaš odnose, lupaš bezveze.

Jok ti znas!

JOS GORE PO TEBE , JER NA KUGLI JE OVA PUTANJA JOS DUZA NEGO NA MAPI!!!

Pitaj pilote. Ti misliš da je tako, ali nije.

Naravno da nije, ko je to rekao???
Ali ti si dao mapu, a sad hoces jos tacnije?

Tim gore po tebe, jel je onda putanja jos duza!!!

Dao sam i objašnjenje stručnjaka zašto je tako i opet nisi upravu.

Ma jok nisam u pravu!

Covece pa ti si zamenio mapu okrugle zemlje za mapu ravne zemlje i onda tvrdis nesto!

Zbunio si se..

Toliko si arogantan i bezobrazan, i brzoplet u svojoj aroganciji, da to vec ispada smesno!

Ne lupaj gluposti ne znaš šta je gravitacija, ne znaš prave odnose između kontinenata.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Pa to i jeste bolesno, sto se vi smejete ljudima koji razmisljaju, koji proveravaju i dovode u pitanje postojece uvrezeno misljenje, to je odlika majmuna - sto majmun vidi majmun i radi, a to je ismejavanje i cerekanje!

Upravo si sebe opisao, jer si ti stavljao one smajlije što se cerekaju.

Ja nisam. Naravno da ne smiješ da kažeš šta zastupaš jer j to laž. Samo napadaš zato i jesi Kontraš. Smatraću da zastupaš ravnu Zemlju.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Razuman covek dovodi u pitanje uvrezena misljenja i nista ne prihvata bez provere, dok budala veruje sve sta mu se kaze!

I prihvata dokaze nauke.

Znači zastupaš da je Zemlja ravna ploča.

Gde ti je pobijanje onog gore?

Naravno da sam ja razuman covek i da necu tvrditi da je zemlja ravna bez detaljne provere..
A tvoje nekriticko razmisljanje i prihvatanje neceg zdravo za gotovo, pokazuje "glupost"!

Pravi farisej, hvala ti Bože što nisam kao hajduci, preljubnici, kao ova dva carinika Tripo i Laodikeja.

Hvalite me moja usta kada drugi neće.

Evo još dokaza. radio amateri kada žele da uspostave vezu na UKT talasima koji se prostiru pravolinijski , skoro kao svjetlost koriste određene formule pri postavljanju antene. Ako žele da saznaju domet kojim će uspjeti da ostvare sa različitom vsiinom antene upravo zato što je Zemlja okrugla.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ajde bezi, ti za normalan razgovor nisi sposoban! Razgovaracu sa razumnim ljudima ako takvih ovde ima...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Upravo neobične rute dokazuju okruglu Zemlju jer biraju kraći put. Već sam ti spomenuo put do Tokija.

To je dokaz ravne zemlje.
Neobicne rute su na okrugloj zemlji ne na ravnoj, na ravnoj je to normalno.

Na okrugloj je to duzi put!

Netačno, upravo su piloti i stručnjaci za mape dokazali da bi na ravnoj Zemlji avioni trebali d aimaju duplo veću brzinu za let. To sam dao u linku.

Ja sam dao video koji to obara!
Brzina je ista!

Nisi ni pogledao, eto sa kim ja imam posla.

Necu vise da gubim vreme..

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
To je dokaz ravne zemlje.
Neobicne rute su na okrugloj zemlji ne na ravnoj, na ravnoj je to normalno.

Pa zato avioni idu neobičnim rutama, sada mi prijatelj priča da je iz Franfurta za Kalgari išao preko Holandije, Irske pa na Island i još malo sjevernije pa do Kanade.

Na okrugloj je to duzi put!

Baš naprotiv.

Ja sam dao video koji to obara!
Brzina je ista!

Nije pitaj stručnjake.

Nisi ni pogledao, eto sa kim ja imam posla.

Nemam vremena, kucam 60 str. diplomskog za prijateljicu.

Necu vise da gubim vreme..

Ti ga gubiš stalno na netačnim podacima.

Natrag