Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne mora se svaka tema pokvariti začinom zvanim Jelena.
Koliko nebesa imamo po Bibliji i apokrifima?
Do kojeg Pavle bi uznešen?
...A, ti, Laodikeja, kada je u pitanju Svemir i eventualno postojanje života u njemu, te NLO, stvarno imaš bujnu maštu!
Taman posla da još uzimam za ozbiljno ideologiju New age. Ništa se destruktivnije kao ideja nije pojavilo u zadnje vrijeme od New age i njihove ideologije.Pogl
Pogledaj šta New age pokret uči o Nlo - ima i vanzemaljcima na sajtu "SHARE ( crtica ) international ( tačka ) org" jer ovo je njihova ideologija a ne moja, a ja je samo sagledavam kroz ono što uči biblija.
Do treceg neba, ali nema slaganja oko toga sta svako nebo predstavlja...
Moze se samo nagadjati..
Sto se tice drugih bica, kao i materijalnog sveta unutar naseg svemira, ne to je jedna velika prevara, koja je smisljena da bi ljudi lakse prihvatili sotonu kada dodje, on ce se bas tako i predstaviti kao vanzemaljac.
Mali zeleni o kojima slusamo, nisu uopste izmisljotina sujevernih ljudi, oni zaista postoje, ali je rec o demonima, naime iz mog istrazivanja, oni uzimaju taj oblik, jel im je najlakse da ga odrze.
Takodje na pomen Isusovog imena beze, a iskustva ljudi koje su ova bica otimala govore da se oni plase Boga..
Nije ni cudo sto se odmah na pocetku govori o zmiji koja je razgovarala sa Evom. Verovatno je rec o nekom bicu reptiloidnog izgleda...
Po Jevrejskoj tradiciji koliko znam - ima sedam nebesa.
Po bibliji ih ima tri.
Druga bića u svemiru postoje, ali to nema veze sa pojavom kojom se ova tema i bavi i shvatanjem pojedinaca da nas vanzemaljci posećuju u svojim kosmičkim brodovima Nlo - ima.
Nlo - i su proizvod satanskog delovanja koje ima cilj da ljude pripremi za dolazak antihrista koji će po učenju New age - a navodno uvesti čovečanstvo u novo doba svoje kosmičke evolucije.
Tako je, Pavle reče do trećeg NEBA jer postoji više nebesa.
Ako uzmemo princip da rog predstavlja silu i vladara kao i oblast njihove vladavine onda čujemo da Enoh govori o sedam nebesa i piše u Otk. da Jagnje ima sedam rogova to meni sugeriše na sedam nebesa.
Što se tiče zmije ona je imala krila i od izricanja prokletstva da će od tad da puže ona gubi moć letenja isto kao što će neprijatelju biti oduzeta moć letenja i postaće tad materijalno vidljiv.
Mišljenja sam da postoje stvorenja na svakom nebu jer Pavle kaže da nije dozvoljeno govoriti šta je video na trećem nebu da je prazno onda nebi imao šta reći ovako se tajna oko toga nesme iznositi.
Kod Enoha na čije se knjige apostol poziva piše o tim stvarima pa ako želiš čitati sada apokrife a tad knjige koje su bile uvažavane izvoli ja ih čitam i nalazim mnogo toga tačnog.Niko ne kaže da se cela knjiga treba prihvatiti kao istinita već pažljivo isčitati i videti šta ne stoji.