Nisam govorio o zemlji, vec o okultnoj pojavi Nlo.
Ona predstavlja demonsku iluziju.
Sam sam doziveo 1989 godine.
Opisacu ako zelis.
A te godine je bilo najvise identicnih pojava u svetu.
Pa brate ja i naglasavam da su NLO demonska prevara, ukazujuci na ravnu zemlju.
Ako su planete stvorene u isto vreme kad i zemlja (u bibliji pise da jesu), onda nikakav "napredniji zivot" na njima nije moguc. Jer nekakvi vanzemaljci, sa naprednijom tehnologijom ne bi postojali, jer bi bili na istom stupnju razvoja kao i mi! Dakle, ne bi bili sposobni za intergalakticka putovanja!
Drugo, ako je zemlja zatvoren sistem, i ako poseduje svod kroz koji ne moze nista proci (dokazi za to su brojni), onda ni neki vanzemaljci ne bi mogli proci, ako Bog to ne dozvoli!
Trece, ko uopste garantuje da su planete fizicki objekti, kada NASA evidentno laze o svemu!? A da lazu mozes se sam uveriti. Dovoljno je da analiziras njihove fotogragfije i videe.. Tako sam ja skinuo sliku s njihovog sajta provukao kroz Photo Shop i uverio se da astronaut na slici koji zabija zastavu u tlo meseca, ne stoji na mesecu vec je naknadno ubacen, kao i da je planeta zemlja u pozadini na horizontu naknadno ubacena! A na mestu gde je zemlja, tu stoji kocka!
Dakle, brate moj sve je to montirano, nikada oni nisu bili na mesecu! Takodje, planete su sasvim drugacije kada se posmatraju kroz opticki teleskop nego kroz tkz. hubblle. Ove sa hubblle-a su kompjuterski generisane i ulepsavane od strane umetnika! NASA koristi umetnike da to nacrtaju i to cak i ne kriju!
Takodje, pogledaj par postova iznad kineski balon nad amerikom sto su oboroli. Na sta ti lici? Zar ne izgleda kao "satelit"? A identican je satelitu koji sam ja video da je pao negde u africi. Novine pisu da je pao "pravi satelit", a na zemlji stoji satelit prikacen na balon, i cuje se bip bip.. i sija crvena lampica!!! To sam video!
Sta radi satelit zakacen za balon???
Znaci brate, pitanje je da li ti sateliti uopste i postoje! Izgleda je sve to ogromna prevara!
Znam ljude koji su videli NLO, ali ja nisam nikada uzivo. Opisi sta si video?
Ti si pobrkao loncice.
Kao prvo Zemlja je planeta a ne zvezda tako da nema teoretske sanse da postane pulsna zvezda
Zemlja se prema njihovoj hipotezi hladila milionima godina! Problem je sto su stene granita zgusnute gotovo trenutno, a to dokazuju polonijumovi prstenovi koji su sacuvani u stenama! Kada bi zemlja bila milijardama godina stara, odnosno materija na njoj, polonijumovi prstenovi se ne bi mogli ni formirati, jer za njihovo stvaranje je neophodno da neko u trenutku zgusne materiju!
Kao kada ubacis sumecu tabletu u vodu, i mehurici krenu da izlaze.. Ako bih ti ja pokazao casu sa zamrznutim mehuricima u njoj, ti bi verovatno tvrdio da ja imam neki super zamrzivac, jer sam u stanju da zamrznem mehurice!
Isto je i ovde, ako se materija hladila milijardama godina, mehurici odnosno radioaktivni polonijumovi prstenovi bi davno isparili i ne bi mogli da se nadju u granitnim stenama! Medjutim mi ih nalazimo svuda!
A to znaci, da tvoja prica o nekakvim "milijardama godina staroj materiji", ne stoji!
Zapravo je ovo dokaz o TRENUTNOM STVARANJU! Bog je prakticno u trenutku zgusnuo materiju!!!
Sto se tice price o zemlji kao pulsnoj zvezdi, naravno da nisam mislio bukvalno! Pa ti ne znas sta je pulsna zvezda. Pulsari su zvezde koje ispustaju jako elektromagnetno zracenje, a planete to ne rade! Nijedna planeta ovo ne radi! Ne postoji dakle planeta sa toliko jakim elektromagnetnim zracenjem!
Znaci, kada sam ja rekao da bi zemlja u tom slucaju bila "pulsna zvezda", to tako ispada! Jer bi njeno elekteomagnetno zracenje bilo toliko jako, da bi odgovaralo zracenju koje ispusta jedna pulsna zvezda! A mi znamo da zemlja nikada nije bila pulsar!
Dakle, zemljina starost ne moze biti veca od 10 000 godina, jer bi u tom slucaju elektromagnetno polje bilo toliko da bi odgovaralo pulsnoj zvezdi! A nama nije poznata nijedna planeta sa tolikim zracenjem! Znaci zemlja bi u tom slucaju narusila principe astrofizike! Zato je tolika starost suluda!
kao drugo imas prave i lazne naucnike,bas kao i stampu,istinite informacije i dezinformacije...
Ja imam prave naucnike a ti lazne!
Ovo o polonijumovim prstenovima je inace stampano u priznatom naucnom casopisu, i rec je o ozbiljnom geologu, cija su otkrica skrajnuta. A savremena nauka nije imala odgovor na njih, i ono sto su oni u principu odgovorili, jeste sledece - "nauka trenutno nema odgovor na ovo pitanje, ali ce verovatno pronaci neki u buducnosti"..
Dakle, nisu hteli da dovode u pitanje svoje hipoteze o nastanku zemlje i pricu o "milijardama godina", iako su bili suoceni sa problememom... To su tvoji naucnici, radije ce verovati kako se njima svidja!
Nadalje verovati da je Zemlja starija od svega ostalog u Svemiru je cista ludost od koje se mislim odrekla i tvoja crkva
Ko je rekao da je "zemlja starija od svega u svemiru"???
Ja upravo tvrdim suprtno - DA JE CEO SVEMIR MLAD KOLIKO I ZEMLJA!
da tvoja crkva i dan danji smatra da je zemlja starija od Sunca i da je ravna poloca???
Prvo, kakve veze ima sta crkva kaze? To nije "dogma"!
Drugo, ja nisam nigde napisao da je "zemlja starija od sunca" vec da su jednake starosti i sunce i zemlja! A razlika u starosti je mininalna, par sati ili par dana. Dok su kod tebe u pitanju milenijumi! Sto je van pameti!
Prica o milenijumima, oduzima Bogu svemoc, jer ako on nije bio u stanju da zavrsi stvaranje zemlje za par sati, ako je stvarao "milijardama godina" , takav Bog bi u najboljem slucaju bio "nesposoban", a u najgorem bi takvo stvaranje odgovaralo nekakvim "nasumicnim akcijama" i pokusajima, sto tvoji naucnici i zagovaraju, da je svet stvoren - "slucajem"...
Ja u takvog Boga ne verujem!
Gotovo svi narodi i sve religije sveta su do 15. veka ucili i verovali da je zemlja ravna! Pa i jevreji su tako tumacili. Hriscanska crkva nije izuzetak.. Da budem precizniji, neka plemena jesu verovala da je zemlja sfera i da su zvezde nastanjene, ali o njihovoj poznavanju dovoljno govori cinjenica da su tvrdili da poticu sa zvezda na kojima zivot uopste nije moguc! (ni na jednoj nije).
I nije "ravna ploca", jer niko nije verovao u plocu, vec u "ravan krug"! Ta prica je vasa propaganda!
I naravno da Biblijom nisi nista dokazao od toga sto pricas.
Zar ja nisam nista dokazao? A sta si ti molim te dokazao? Ti se suprotis biblijskom izvestaju, jer si unapred isprogramiran da to radis!
Bog svara sunce 4. dana, a ti kazes da je postojalo od ranije! Iako tekst jasno i precizno govori da sunce pre toga nije postojalo!
Ipak, vama obozavaocima boga sunca RA, je vazno da je SUNCE U CENTRU, pa vam je vazno da ono postoji i pre nego sto postoji!
Nepojmljivo je da bi Mojsije, koji je hteo da JAHVU suprotstavi svim drugim bogovima, postavio SUNCE U PRVI PLAN!
Ali ti tvrdis da jeste, da je SUNCE STAVIO U PRVI PLAN kao vec postojece! To nije moguce, jer su drevni narodi bas u to vreme verovali da sunce donosi zivot i radjanje! I ON SE NJIMA SVOJIM IZVESTAJEM SUPROTI! Zato nije hteo sunce i mesec da nazove ni njihovim pravim imenima, vec koristi izraz SVETLA (hebrejski SVECE)!
Dakle, to sto pricas je suprotno izvestaju, a odgovara samo obozavaocima boga sunca RA. Sto su i inace tvoji satanisticki naucnici - heliocentristi!
Pa ljudi kad pogledaju na nebo,vide Suncevu kuglu,vide mesecevu kuglu,vide sve planete i zvezde okruglog oblika ,dokazali miliion puta da je zemlja okrugla
Ne mozes ti obicnim posmatranjem kroz teleskop da dokazes da je ijedan od tih objekata sferican!
Mesec se ne okrece, vidis samo jednu stranu! Sunce nema konzistentnu povrsinu, vec je to masa koja se menja, pa tako ni za jednu zvezdu ne mozes sigurno tvrditi da je u pitanju sfericni objekat!
Dakle, posmatranjem je ovo nemoguce utvrditi!
Druga stvar, ljudsko oko je moguce prevariti, pa ono pogresno zakljucuje da je u pitanju sfera iako nije.. I to ti mogu prezentovati, ali tebi ne vredi dokazivati..
snimili je sa meseca iz Svemira ,sa Marsa itd gde se vidi jasno da je okrugla .
Gotovo svi snimci su lazni! Ponovio sam milion puta, da su slike lazne! Sletanje na mesec, zemlja uslikana iz svemira, sa meseca, sa medjunarodne svemirske stanice, misije apolo, navodno slike snimljene sa marsa i meseca sve su lazne!
Ti si ubedjen da je nesto stvarno jer si video na slici! Ludost! Te slike nisu dokaz, proveravao sam sve to i nasao lazirane i montirane fotografije i videe od strane NASA-e! Niko mi nije rekao sta da trazim, sam sam nasao da fejkuju!
To su obicni prevaranti!
Da li si ti normalan ?,da li ti zaista verujes u to sto pricas da je zemlja ravna ploca itd?
Ja isto mogu reci za tebe da si lud kada pricas da je zemlja okrugla i da mi stojimo naopacke, iako nikada zemlju nisi video licno iz svemira!
Kazes slike i snimci su dokaz!? Pa da li si ti svestan u koje doba zivis? Zivis u doba tehnologije, kada je sve moguce lazirati! A da oni to i rade, ja sam se u to licno uverio!
ni sateliti ne postoje vec samo baloni???? hahahaha
slatko si me nasmejao.
Tebi je ovo "obican balon"???
Pa ti onda "nisi normalan"!
Postoji snimak satelita koji je pao negde u africi, novine pisale da je pao "pravi satelit", a crnci su snimili te ostatke, i na zemlji stoji isti ovakav satelit zakacen za balon, i sija mu crvena lampica!
Zasto bi satelit kacili za balon? Ti ako si isprogramiran i slep, drugi ipak nisu!