NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Eno su otišli ravnozemljaši na put prema Antarktiku da vide zid visine 3 km, a Miroslav kaže da vojska ne da da se prođe.

:roll::beee::roll::beee::roll:

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Pa i ne da arogantni covece!

Kao sto rece Tripo mi cemo "poverovati u vanzemaljce".

Ček, ček, jel to reče onaj "genije"" čija "vera" naučava "nezabludnost" žene koja je "videla" Enoha na Saturnu...

ccccc, kakve umne i racionalne gromade, sve sam se naježio

ps. Mire, sve i da vanzemaljci i postoje, da su čak savladali razdaljine čoveku nepojmljive, baš bi ih bilo briga da se bave otimanjem nadrogiranih pojedinaca, ili da lete u "tanjirima". Tako da, "genije" uzalud "kreči" svojim "bilbičarenjem" i prozivkama. Prvo treba da raščćisti sa Enohom na Saturnu i stvaranjem u šest zemaljskih dana.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ček, ček, jel to reče onaj "genije"" čija "vera" naučava "nezabludnost" žene koja je "videla" Enoha na Saturnu...

ccccc, kakve umne i racionalne gromade, sve sam se naježio

ps. Mire, sve i da vanzemaljci i postoje, da su čak savladali razdaljine čoveku nepojmljive, baš bi ih bilo briga da se bave otimanjem nadrogiranih pojedinaca, ili da lete u "tanjirima". Tako da, "genije" uzalud "kreči" svojim "bilbičarenjem" i prozivkama. Prvo treba da raščćisti sa Enohom na Saturnu i stvaranjem u šest zemaljskih dana.

Ajte ti , Miroslav i Antonija na rub Zemlje.

:roll::beee::roll::beee::roll::beee:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A što su onda krenuli?

:roll::beee::roll::beee:

Nismo "mi" . Kakve veze mi imamo s njima. I ko je krenuo kad nisi dao nikakav izvor?

Cak i da jesu, mogu samo da dodju do platoa koji se uzdize i do 3000m uvis. A dalje im trebaju dozvole vlasti, kao i brojne ekoloske dozvole, koje je skoro i nemoguce dobaviti:

Wikipedia:

"Godine 1959. dvanaest država je potipisalo Antarktičku povelju, a do danas potpisalo ih je 47 države."

Eno su otišli ravnozemljaši na put prema Antarktiku da vide zid visine 3 km

Inace, toliko si pametan (da ne kazem nesto ruznije) da ne znas cak ni to da antarktik ima plato uz koji se moras uspeti, a to uopste nije lako, izuzev mozda 2% podrucja koja nisu pod ledom.. Zato je poznata americka ekspedicija na antarktik i nosila naziv - "High Jump" (visoki skok).

Wikipedia:

"Antarktik je peti po veličini meђu kontintenima. Njegova kopnena masa je skoro sva pokrivena ogromnom ledenom plocom."

"Prema prosečnoj nadmorskoj visini Antarktik je znatno viši od ostalih kontinenata. Njegova prosečna nadmorska visina je 2.200 m"

"Samo kopno oko južnog polja (Hokonov vrh, 2.765 m) zahvata površinu od 13.176.727 km²."

"šelfski lednici... se nalaze po perifernim delovima inlandajsa na dužini od 13.660 km. Ravne su površine i izdižu se 20–150 m iznad nivoa mora....Prema okeanu, Rosov lednik završava se strmim ledenim zidom visine 20–50 m."

Znaci, skoro ceo kontinent je opasan ledenim zidovima visine najmanje 50 - 150m a neki delovi se izdizu i do 3000m.. Kad sledeci put budes ismejavao nekog ko ide na antarktik da vidi LEDENI ZID, seti se da ti pojma nemas o geologiji i geografiji tog podrucja!

Šta daješ ovoga kada vi o svemu imate različito mišljenje, svako neko svoje.

Glavno je da ste vi svi ujedinjeni u istom misljenju. Eno Laodikeja uci piramidologiju gatalice i numerologiju, ti ucis antitrinitarizam a Marko Trojstvo. Jovan pak uci drzanje judejskih praznika. A sve vam je to Adventizam!

Toliko si arogantan da uvek moras nase argumente da ukrades i upotrebis protiv nas.

ps. Mire, sve i da vanzemaljci i postoje, da su čak savladali razdaljine čoveku nepojmljive, baš bi ih bilo briga da se bave otimanjem

Meni brate uopste nije problem da li neko veruje u vanzemaljce, da li veruje u okruglu zemlju, da li uci subotu, vec me uzasno vredja arogancija i bezobrazluk kojim su neki zarazeni! To je sramota!

Ajte ti , Miroslav i Antonija na rub Zemlje.

Hteo bi ti da mi padnemo s litice i ubijemo se jel da? Znam te dobro. :mad:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nismo "mi" . Kakve veze mi imamo s njima. I ko je krenuo kad nisi dao nikakav izvor?

Imate iste stavove, kako onda da nemate veze?

Cak i da jesu, mogu samo da dodju do platoa koji se uzdize i do 3000m uvis.

Zar nisi rekao da ne mogu doći od vojske.

:roll::beee:

A dalje im trebaju dozvole vlasti, kao i brojne ekoloske dozvole, koje je skoro i nemoguce dobaviti:

Wikipedia:

"Godine 1959. dvanaest država je potipisalo Antarktičku povelju, a do danas potpisalo ih je 47 države."
:roll::beee::roll::beee:Kakve veze to ima sa ovom temom.?

Inace, toliko si pametan (da ne kazem nesto ruznije) da ne znas cak ni to da antarktik ima plato uz koji se moras uspeti, a to uopste nije lako, izuzev mozda 2% podrucja koja nisu pod ledom.. Zato je poznata americka ekspedicija na antarktik i nosila naziv - "High Jump" (visoki skok).

:roll::beee::roll::beee:ti da me učiš.

Wikipedia:

"Antarktik je peti po veličini meђu kontintenima. Njegova kopnena masa je skoro sva pokrivena ogromnom ledenom plocom."

"Prema prosečnoj nadmorskoj visini Antarktik je znatno viši od ostalih kontinenata. Njegova prosečna nadmorska visina je 2.200 m"

"Samo kopno oko južnog polja (Hokonov vrh, 2.765 m) zahvata površinu od 13.176.727 km²."

"šelfski lednici... se nalaze po perifernim delovima inlandajsa na dužini od 13.660 km. Ravne su površine i izdižu se 20–150 m iznad nivoa mora....Prema okeanu, Rosov lednik završava se strmim ledenim zidom visine 20–50 m."

I kako to dokazuje da je Zemlja ravna ploča i da postoji zid 3 km? :roll::roll::beee::roll::beee::roll::beee:

E pa ovo još nisam vidio.

Znaci, skoro ceo kontinent je opasan ledenim zidovima visine najmanje 50 - 150m a neki delovi se izdizu i do 3000m.. Kad sledeci put budes ismejavao nekog ko ide na antarktik da vidi LEDENI ZID, seti se da ti pojma nemas o geologiji i geografiji tog podrucja!

Miroslav zna jer je pročitao na Vikici. a ja ne znam koji sam položio Geografiju na faksu. :roll::beee::roll::beee::roll::beee::roll::beee::roll::beee::roll::beee::roll:

I dokazao je zid visine 3 km. :beee::roll::beee::roll::beee::roll::beee::roll:

Glavno je da ste vi svi ujedinjeni u istom misljenju.

Uopšte ne znaš šta je glavno, nije glavno ujedinjenje u mišljenju, njega imaju i carinici, nego da li je mišljenje ispravno i da li ima smisla.

Ma nemaš blage veze o Bibliji, a nemaš ni o nauci. Kao što ti se obrukao šef Slap sa miješanjem ljudi i životinja.

Pa je tumačio po želji srca svog.

ti ucis antitrinitarizam

Lažeš, ja nikada nisam bio protiv Trojstva. Svi mi učimo neko Trojstvo.

Toliko si arogantan da uvek moras nase argumente da ukrades i upotrebis protiv nas.
:beee::roll::beee::roll::beee: Miroslav rekao. Uzeo od mene arg. pa meni vraća. Koja smijurija kada vidim svoje riječi kod tebe.

Hteo bi ti da mi padnemo s litice i ubijemo se jel da? Znam te dobro.

Pa to bi ti i volio, otkrivaš šta ti je u srcu. Ti bi jedva čekao da smo mi takvi, jer ste vi takvi.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Koji si ti bezobraznik. Sramota jedna! :mad:

Bezobraznik? Ne. Samo arogantni samozaljubljeni lažac koji te izaziva.

Lažeš, ja nikada nisam bio protiv Trojstva. Svi mi učimo neko Trojstvo.

Ne glumataj prevarante. Tvrdio si da je trojstvo omega otpad. Praviš ljude blesavim i izruguješ im se kao i svi sabataristi. Nastavnik koji tvrdi da je sve stvoreno za šest zemaljskih dana i to miri sa navodno okruglom zemljom?!!!

No i to me ne čudi od klanjaoca milikerc sveće iz Mejna. Njima je i Enoh na Saturnu.

Natrag