Ma nemoj, vama ne mogu da padnu kuce u ponor zbog gravitacije, jer ih ona drzi, a nama mogu da padnu?
Ajde se malo uozbilji!
Ako provalija postoji u slucaju okrugle zemlje, onda postoji i kod ravne zemlje. I u oba slucaja postoji sila koja te sprecava da padnes.
U nasem slucaju postoji nebeski svod, koji ne mozes proci niti mozes kroz njega propasti, a kod vas je to gravitacija..
Ti mislis da su ovi u proslosti bili mnogo glupi sto su verovali u ravnu zemlju (a po svemu bili su inteligentniji od vas). Oni bi se smejali vama sto stojite naopacke a vi njima sto mogu da padnu u ponor. Pa obe tvrdnje su smesne, al je smesnija ova vasa da stojite naopacke!
Da se manemo ismejavanja, reci ti nama cime podupires okruglu zemlju, koji su ti dokazi da je zemlja okrugla???
Nije nista izmisljeno, imas kalkulator zakrivljenja, koliko brod zadje za horizont je opste poznato i prosto izracunati. Oni su koristili zvanicne podatke NASA-e o zakrivljenju. Za koje ti tvrdis da ih koriste i pri navigaciji itd..
A po tim podacima brod ne bi smeo da se vidi!
Da tvoj prijatelj rekao.. A oborio nisi kako je moguce da se laser vidi na stotinu kilometara razdaljine , sto nikako ne bi smelo na okrugloj zemlji!
Uzmi laser pa pucaj!
Na metak utice otpor vazduha i drugi faktori, a ne zakrivljenost kao sto se misli..
Pa ti nista drugo i ne znas nego da se sprdas. Sta si ti oborio iz videa? Nista!
Pricas ovde" rekla kazala" price, sta ti je rekao tvoj prijatelj!
Pa bas me briga sta prica tvoj kum sto mlati pistoljima!
Kad oboris ovo iz videa onda cu reci da si u pravu, dzabe se sprdas tu samnom.
Pa tako uvek kazes kad nisi sposoban da "oboris".
Cime si oborio leba ti?
Ceo post sam ti citirao, pa nikakvih dokaza nema, samo vices "nije tako.. i ostavljam te u zabludi" , sprdas se..
Sta ja uopste tebi odgovaram, ti si bas sprdacina!
Ti znas da nije, koliko je samo aviona i brodova netragom nestalo, i bas tada im se desava da pocnu da divljaju instrumenti i da se vrte kompasi, jer su presli granicu, tada vidjaju u daljini grad ili neke druge predele kojih nema na mapi. Svi ama svi lete u skladu sa kompasom, i zato retko ko stigne do kraja! Ko zna sta se desi posle..
I kakve to veze ima sa onim sto sam ja postavio gore, imas dokaze da NASA lazira snimke, pa se pravis lud!
Pa objasni onda zasto ne idu gore, nego na odredjenoj visini raketa menja smer i leti horizontalno te nestaje u daljini?
Jesi li ti gledao lansiranje?
Sta tu pricas gluposti?
Nije tacno da je iko ikada obisao zemlju u pravcu "sever - jug".
I naravno da niko nikada nije stigao do kraja zemlje, kad ljudi ne idu suprotno od kompasa vec u skladu sa njim pa se on vrti u krug kao i oni. Kad bi isli suprotno stigli bi do kraja (a i to nije kraj, vec pocetak)...