NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.323
Naucnici dokazali da je zemlja ravna!

Odličan dokumentarac , šteta što nema prevod , ovi dokazi sa beodovima , laserima ,i teleskopima , su ne oborivi dokazi daje zemlja ravna .
Evo našla sam isti video sa prevodom . hvala na ovakom videu.

[raw]<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/h6Cu_HkVUjg" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>[/raw]

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pošto je u kosmosu sve relativno, i nema gore - dole, levo - desno, da li to znači da kosmički brod može prilikom ateriranja na zemlju - da promaši zemljinu ravnu ploću, i da aterira na njeno podnožje.

Pitanje za one koji veruju u zemlju kao ravnu ploću.

Šta se nalazi sa druge strane ploče, odnosno u podnožju zemlje?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Odličan dokumentarac , šteta što nema prevod , ovi dokazi sa beodovima , laserima ,i teleskopima , su ne oborivi dokazi daje zemlja ravna .
Evo našla sam isti video sa prevodom . hvala na ovakom videu.

Sve može biti odlično kada se promijeni kriterijum u nauci, što su u pravo uradili ravnozemljaši.

I onda super vidite da je Zemlja ravna. A prije toga promijenili kriterijume po kojima se radi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pošto je u kosmosu sve relativno, i nema gore - dole, levo - desno, da li to znači da kosmički brod može prilikom ateriranja na zemlju - da promaši zemljinu ravnu ploću, i da aterira na njeno podnožje.

Pitanje za one koji veruju u zemlju kao ravnu ploću.

Šta se nalazi sa druge strane ploče, odnosno u podnožju zemlje?

Kazes nema gore i dole?

Hoces reci da astronaut ne zna da stoji naopacke?

Pa malo pogledaj te snimke NASA-e , pa ces videti kako mu se krv sjuri u mozak, kako se zacrveni kad se okrene! :)

Kao prvo ne moze predmet da promasi ravnu plocu jer je iznad nje , a podnozje je nepregledno - "nema kraj", i on ne vidi nista drugo do zemlju ispod sebe. Plus ta zemlja se ne krece da bi je promasio..

Glupo ti pitanje..

Pilot moze promasiti zemlju (ili pistu za sletanje) samo ako se ona ispod njega krece. Odnosno moze izleteti van zemlje ako ide pravo i ne spusta nos na odredjen broj kilometara da bi kompenzovao zakrivljenje.. Tada bi izleteo u svemir.

Neki tvrde da oni spustaju nos svakih par kilometara, ali da pilot to ne oseti i ne vidi jer to rade instrumenti. Ipak bilo kojeg pilota danas da pitas, kazace, da ne zna za spustanje nosa, oni jednostavno lete pravo i poravnavaju se sa horizontom... Nije dokazano to..

Takodje ranije nije bilo sofistviciranih instrumenata vec samo ziroskop bez elektronike (pa nisu izleteli u svemir). A ziroskop bez elektronike ne pokazuje i nikad nije pokazao odstupanje, odnosno zakrivljenje.. Tako da je i ta prica o navodnom spustanju nosa lazna..

Drugo, ko kaze da postoje svemirski brodovi uopste? Mozes ih videti na video snimcima kod lansiranja raketa kako nakon odredjene visine pocinju da skrecu nadole i lete horizontslno tj. nestaju u daljini.. To nije odlazak u svemir!

Covek koji veruje u okruglu zemlju ti je lepo postavii video u kojem dokazuje da NASA lazira snimke u svemiru! Ali ni njemu ne verujes, a on je tvoj!

On je pokusao da ih opravda, kao jesu lazirali, ali zato sto im zemlja izasla van kadra kamere. Koja glupost, da sebe kompromituju lazirajuci snimak jer im pobegla zemlja.

Nego nisu u svemiru!

Brate, ja sam licno proverio sve te slike i snimke NASA-e , i nasao isto sto i ovaj covek, da su obradjivane.. Svako to moze utvrditi, samo je pitanje da li hoce?

Sta se nalazi sa druge strane ploce?

Verovatno prazan prostor, zemlja "visi ni na cem" kaze biblija, i ona jeste krug ali nije lopta. Ali to je kao da pitas " sta se nalazi iza svemira" , glupo.

Sve može biti odlično kada se promijeni kriterijum u nauci, što su u pravo uradili ravnozemljaši.

I onda super vidite da je Zemlja ravna. A prije toga promijenili kriterijume po kojima se radi.

Ko je promenio kriterijume?
Ti samo o nekim kriterijumima, neces da priznas..

Navedi mi makar jedan kriterijum koji su promenili?

Sve je uradjeno po naucnim pravilima, cak su i zakrivljenje uracunali koliko je na odredjen broj kilometara i nisu ga nasli. Laser ne nalazi prepreku, a trebalo bi na tom odstojanju. Dakle svetlost ne bi mogla proci niti se videti na drugom kraju zbog zakrivljenosti zemlje!

Obori to!?

i sta ima ispod na drugoj strani te ravne ploce???
Nalazi se prazan prostor!

Pitanje za tebe, a sta se nalazi na drugoj strani svemira?

Kako mozete tako glupa pitanja postavljati, nikako mi nije jasno?

Ta ista glupa pitanja postavite sami sebi i primenite ih na svoj "svemir" i "globus"!

Ima li tvoj svemir " kraj" i sta se nalazi "iza globusa"?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ko je promenio kriterijume?

Vi ravnozemljaši. To sam već dao. Izmisle da brod treba da "tone" na 10 km, a on realno "tone" npr. na 20 i onda kažu eto vidiš nije potonuo na 10 km udaljenosti, Zemlja je ravna.

Ti samo o nekim kriterijumima, neces da priznas..

Pa to je glavno.

Navedi mi makar jedan kriterijum koji su promenili?

Već naveo i tako za sve ste promijenili.

Sve je uradjeno po naucnim pravilima

To kažu i evolucionisti.

cak su i zakrivljenje uracunali koliko je na odredjen broj kilometara i nisu ga nasli.

A da stvarno to nemaju brodovi, snajperske puške, avioni. Pričam sa kolegom koji (potpuno nezavisno od ovih tema) prati najsavremenije puške i spomenu najnoviju snajpersku i pušku i spomenu kako ima spravu koja računa zakrivljenje Zemlje koje je još preciznije nego kod pušaka prije.

Ma vi ste sprdačina od nauke. Lik nikakve veze nema sa ovim temama. Ma s kim god sam razg. radio amateri, kolege svi isto pričaju o zakrivljenju. Našli se ovo filozofi mudrovani.

E kako sam se samo nasmijao kada sam to čuo od njega, još me on pita "šta je smiješno" onda sam mu objasnio.

Ali ostavljam te namjerno u zabludi jer ti tako hoćeš.

Laser ne nalazi prepreku, a trebalo bi na tom odstojanju.

Opet dokazuješ ono što sam naveo.

Primjer vašeg mijenjanja kriterijuma. Izmislite da treba tu, onda ne naiđe tu na prepreku, eto ravna Zemlja. A ono realno bude na nekom drugom dijelu. To nije ni nivo dječijih izgovora.

Dakle svetlost ne bi mogla proci niti se videti na drugom kraju zbog zakrivljenosti zemlje!

Obori to!?

Već oborio gore.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.323
Dali oni kriju d nas nqašeg tvorca Boga

[raw]<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/lm4iRrhHTrs" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>[/raw]
Da Li Je Zemlja Ravna Ploca?
[raw]<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/ZtfTVozTS-s?ecver=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>[raw]
[/raw][/B][/SIZE]

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Antonija, ljudska filozofija može svašta da izmisli.

Hiljadama godina niko nikada nije došao do kraja zemlje i pao, niti je bilo koji avion preleteo zemljinu ploču i otišao u svemir, a razlog je "što je sve okruglo, i odakle kreneš u krug - vratićeš se na mesto odakle si krenula, što znači, da sa svakog kraja planete zemlje možeš ići samo gore, bilo avionom ili vasionskim brodom.

Natrag