Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Dragi moj Laodikeja, ne da sam oborio, nego dotukao vasu nauku!
A vas dvojica ono gore niste ni procitali, sto je zalosno.
Samo onako malo raščerečio tvoj koment.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dragi moj Laodikeja, ne da sam oborio, nego dotukao vasu nauku!
A vas dvojica ono gore niste ni procitali, sto je zalosno.
"Kad izdahne covek gde je?"
"DOKLE JE NEBESA, NECE USTATI, NITI CE SE PRENUTI OD SNA SVOGA"!
Ako hocete njegove reci predstaviti dogmom, onda imajte na umu da je DAVID PORICAO I VASKRSENJE!!!
Sve ti je oboreno!
Naravno da ce dobiti venac pravde "u onaj dan" jer niko ne dobija nagradu vecnog zivota pre drugog Hristovog dolaska, suda i vaspostavljanja svega.
On cak porice i vaskrsenje kad kaze: "eda li ce mrtvi ustati i tebe slaviti"???
Ovo govori Jezekija, koji nije imao svest o onome sto biva nakon smrti.
On kaze da "oni koji sidju u grob ne nadaju se Bozjoj istini".
Sto opet nije istina jer za njih po Hriscanskom verovanju postoji nada.
On dakle izrazava svoje misljenje.
ov opet strahuje, boji se , izrazava sumnju, ali i nadanje "O da me hoces vaskrsnuti" a prethodno je rekao da nema vaskrsenja i da mrtvi nista ne znaju, kao i Solomun!
To nije dogma, to je sumnja, i poricanje svega sto vernici veruju od strane jednog razocaranog i slomljenog coveka!
Pa normalno je da ce on reci da posle smrti nema nista - "da mrtvi ne cuju i ne vide"
i da ce u sve to izraziti sumnju pa cak i u vaskrsenje, kad je bio u tom stanju ocaja, ali to ne znaci da je to tacno!
Ti ne mozes nista drugo nego da se ismejavas!
Vidis da je kontekst cinjenja cuda mrtvima. A ne vaskrsenje.
A sada su poznavali. U kom kontekstu nece ustati. Vidis da moras sijeckati stih. Kontekst je cinjenja cuda.
Vi ne verujete u vaskrsenje nego u reinkarnaciju. Jer kod vas dusa (duh) putuje iz tijela pa se vraca u tijelo. Dakle reinkarnacija. Kod vas covjek nije ni umro nego je putovao od jednog tijela do drugog.
Vidis da je kontekst cinjenja cuda mrtvima. A ne vaskrsenje
Cuj kontekst?
Tekst kaze:
"Eda li ćeš na mrtvima činiti čudesa? ili će mrtvi ustati i tebe slaviti? (Ps. 88:10-12)
Dakle on postavlja pitanje "zar ces ih vaskrsnuti?" - "Zar ces uciniti cudo vaskrsa nad njima"???
Odgovor se namece "Nece!".
Cuj kontekst?