Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dragi moj Vuče. Smatram da je tema o pravopisu, gramatici i uopšte o jeziku i njegovoj upotrebi, važnija od teme napucanih djevojaka koje lijepo stenju i uzdišu, a ružno zbore. Tvoje duhovito i slikovito poređenje u kojem spominješ "Život na Mesecu" i Jesenjinove cipele itekako bi imalo smisla da upravo ti, prije tri dana nisi na isti način prekršio načelo za koje se zalažeš.
Pogledaj link:
http://serbianforum.org/off-topic/85351-prirucnik-za-odbranu-i-zastitu-od-zombija-3.html#post282309
Pošto se ovaj dio foruma zove ''Off Topic-totalni spam'' činjenica da si potpuno sletio sa teme i nije neka greška, pa ti niko nije ni zamjerio zbog toga.
Dejki ne ljuti se, bilo je dobronamjerno. A ako se ipak naljutiš, nadam se da Monika zna, kako da te smiri i opusti.
Ha,ha,ha! Ovdje je sve osakaćeno i padeži i zamjenice i glagoli....pa zavisi. ja sam nislija a svi znaju kako stari niski izgleda - znaci ako tako gledamo ja sam nepismen.
jer, ajde mi razberi ovo: kuj ce gi objasni za kakvo treba da se boru?
Ha,ha,ha! Ovdje je sve osakaćeno i padeži i zamjenice i glagoli....
Ne volim da ispravljam druge chlanove foruma i da im komentarishem pisanje