Nemački fizičari probili brzinu svetlosti

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Kad je Darvin svoj rukopis Poreklo vrsta, odneo na stampanje, zateko se tamo po prilicno pijan stamparski radnik sa krivim palcom...tokom utiskivanja slova u plocicu oni su medjusobno igrali sah. Stamparski je radnik mnogo voleo da pravi malu rokadu na tabli, a veliku sa slovima i tako je tisak natiskan. Sad posto Darvin nije imo vise para za novi tisak, on uzne i pusti to tako, kako je u promet. Radnika on, naravno malo propusti kroz sake, preore i istiska mu mitiseri, da smiri nerve. No na njegovo veliko i prijatno iznenadjenje, knjigica je u akademiji nauka prihvacena sa nesvakidasnjim zarom, narocito medju masonima. Od tada pa nadalje, nastade raskol medju ovima i na kraju pobedise oni. Crna noc stusti se na nauku i ona postade Golgota za prosvetljene...medjutim u znak pokajanja, Darvin koga poce da trese jeza, uzme, pa pusti veliku bradu, koju nije prao vise nikada. U toj bradi je svako mogo da pravi svoje gnezdo i izleze svoje pilice, tako sada imamo pametne Darvinove naslednike, unucice, koji ne samo da su nastali od majmuna, nego su tolko napredni da majmuni nastaju od njih sada.
Pricica o brzini svetlosti ce da ostane misterija za nas obicne ljude, elem, ako ni naucnici ne znaju sta je to i sve se zavrsava sa Ajnstajnom i Teslom, izgleda da ce morati da sacekamo neku njihovu narednu reinkarnaciju... Da nam pojasne neke stvari, ako u medju vremenu ne evoluiramo, ovog puta recimo u Gorile ili pavijane, mada kako stvari stoje izgleda da ce da evoluiramo u Amere ili gejce, bijond 2025.
 
Učlanjen(a)
10.12.2017
Poruka
20
I Darvin tvrdi da je covek nastao od majmuna pa to jos nije dokazanao.Jedno je tvrditi a drugo eksperimentalno dokazati.
Darvin nikada nije tvrdio da je covek nastao od majmuna. To je uvrezeno pogresno misljenje vecine ljudi. Covek i majmun su imali zajednickog pretka.
 
Natrag
Top