Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Nemački fizičari probili brzinu svetlosti

  • Začetnik teme srgapfc
  • Datum pokretanja
Bazlik

Bazlik

Kad je Darvin svoj rukopis Poreklo vrsta, odneo na stampanje, zateko se tamo po prilicno pijan stamparski radnik sa krivim palcom...tokom utiskivanja slova u plocicu oni su medjusobno igrali sah. Stamparski je radnik mnogo voleo da pravi malu rokadu na tabli, a veliku sa slovima i tako je tisak natiskan. Sad posto Darvin nije imo vise para za novi tisak, on uzne i pusti to tako, kako je u promet. Radnika on, naravno malo propusti kroz sake, preore i istiska mu mitiseri, da smiri nerve. No na njegovo veliko i prijatno iznenadjenje, knjigica je u akademiji nauka prihvacena sa nesvakidasnjim zarom, narocito medju masonima. Od tada pa nadalje, nastade raskol medju ovima i na kraju pobedise oni. Crna noc stusti se na nauku i ona postade Golgota za prosvetljene...medjutim u znak pokajanja, Darvin koga poce da trese jeza, uzme, pa pusti veliku bradu, koju nije prao vise nikada. U toj bradi je svako mogo da pravi svoje gnezdo i izleze svoje pilice, tako sada imamo pametne Darvinove naslednike, unucice, koji ne samo da su nastali od majmuna, nego su tolko napredni da majmuni nastaju od njih sada.
Pricica o brzini svetlosti ce da ostane misterija za nas obicne ljude, elem, ako ni naucnici ne znaju sta je to i sve se zavrsava sa Ajnstajnom i Teslom, izgleda da ce morati da sacekamo neku njihovu narednu reinkarnaciju... Da nam pojasne neke stvari, ako u medju vremenu ne evoluiramo, ovog puta recimo u Gorile ili pavijane, mada kako stvari stoje izgleda da ce da evoluiramo u Amere ili gejce, bijond 2025.
 
Chomylee

Chomylee

I Darvin tvrdi da je covek nastao od majmuna pa to jos nije dokazanao.Jedno je tvrditi a drugo eksperimentalno dokazati.
Darvin nikada nije tvrdio da je covek nastao od majmuna. To je uvrezeno pogresno misljenje vecine ljudi. Covek i majmun su imali zajednickog pretka.
 
Top