Nekoliko stvari koje ne znate o meni...

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
vladadrm je napisao, ja podebljo:

- kao mali imao sam plavu kovrdzavu kosu, do trece godine me nisu sisali ( kako mama kaze, jer sam imao najlepse lokne ) i svi su mislili da sam devojcica

- pre polaska u prvi razred, znao sam da citam i pisem i cirilicu i latinicu

- 8 godina sam ucio nemacki, a dan danas ne znam ni da ga beknem

- do ulaska u pubertet bio sam visok 158cm i tezak 96kg, a onda sam izrastao do svojih 188 i nikad vise nisam imao vise od 83kg

- profesor iz fizike u srednjoj skoli me je oslovljavao: " Ti sa pola imena " kad god mi se obracao ( meni je puno ime Vlada, a on se zvao Vladimir )

- za vreme bombardovanja 1999. godine zadesio sam se na Kosovu (bio sam u vojsci) i ranjen sam u desnu nogu... nemam trajnih posledica jer je metak prosao samo kroz misic

- prva velika ljubav ostavila me je zbog duplo starijeg muskarca koji joj je omogucio karijeru, pa je sad poznata estradna umetnica

- zalazem se za legalizaciju marihuane i prostitucije

- sedam puta sam pao vozacki ispit

- imam 12 ribica u akvarijumu od 300l vec 2 godine (sve koje sam kupovao u medjuvremenu bile su pojedene od starane starosedeoca u roku od tri dana)

- nikad u zivotu nisam bio sa plavusom

- neostvarena zelja mi je da vidim Afriku

- u toku odrastanja iz rockera sa dugom kosom postao sam skins, a do dan danas mi je ostala navika da se sisam na keca i nosim pantalone vojnog kroja i cokule

- raskinuo sam vezu tri meseca pred zakazano vencanje a, ni danas nisam siguran da li sam ispravno postupio ili je to bila najveca greska mog dosadasnjeg zivota

- rodjen sam na datum koji je svima poznat kao jedan od najcrnjih dana u istoriji grada Beograda

- u pasosu imam preko 30 pecata razlicitih drzava, a prakticno sam krocio na tlo svega 6,7 ako izuzmem bivse jugoslovenske republike

- skijanje je jedini sport u kome sam dobar

- ponosan sam na svoju muzicko - filmsku kolekciju (3 x užasno)

- uzasno sam sujetan kad je posao u pitanju

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Rodjen sam u bolnici..:dance3:..trenirao fudbal 2 godine......imam mladju sestru.....navijam za CZ....dosta je.

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
-Rodjena iz inata jer me niko nije zeleo
-Stalno su me sisali sasvim kratko i svi su mislili da sam musko(toliko sam bila lepa:lol:)
-U pubertetu me je ruzno pace napustilo,i jos se nije vratilo..:mrgreen:
-Bila zaljubljena samo jednom
-Vozacki polozila iz prve iz inata instruktoru koji je kose cupao i vristao govoreci da je bolje da odustanem jer nikad necu poloziti
-Volim brzu voznju,ali samo ako ja vozim
-Imam ponekad trip da ja sve mogu najbolje,sto mi se obilo puno puta o glavu
-Dva muskarca su se potukla zbog mene na groblju..msm prvo rukama pa onda iscupali po krst..I dan danas me drustvo zeza zbog "krstaskog rata"..:mrgreen:ne ponosim se time..ali zanimljivo je..

Toliko..za sad

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Rođen na Planeti Zemlji.

Ras'o na Marsu (nije ličilo da je Planeta Zemlja)

Sa 15 godina se navukao na alkohol (mladost-ludost)

Bio zaljubljen 3 puta (svaki put u pogrešnu osobu - "se la vi")

Volim sve što drugi mrze (loša osobina) i mrzim sve što ima loš uticaj (sem alkohola)

Živim život i nadam se da i on živi mene.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ne znam sta o meni neko ne zna ..jer mislim da svi sve znaju ali ajd..:)

-Rodjena sam mala malesna bebica..porasla u veeeliku blesavu osobu..
-kao mala sam bila nemirna i stizala sam svuda gde nikome na pamet ne bi palo i sad umem to da uradim :(
-uvek sam imala rulju oko sebe ..veliko drustvo razlicitog kova..bila kolovodja u svakom ratu..
- uvek pricam i kad ne smem ..ne umem da cutim :)
-jako sam tvrdoglava ..:) kao mazga :lol:
-ne volim da gubim i uvek se zato jakooo ljutim..
-veliki sam narcis i volim da se volim i kad me vole..ali to vec mnogi znaju :lol:
-prijateljstvo mi znaci mnogo..ali ko me izda ugasio ga je zauvek..
-ne umem da mrzim ali umem da izbrisem iz secanja i pameti one koji me ne interesuju..
-ako sam sad rekla nesto novo eto ..
-ko je mislio da nemam mane ..pogresio je debelo..imam ih milion :lol:
-toliko od mene ..nastavak sledi..krv u zilama :lol:

Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
286
S obzirom da me nema u poslednje vreme mozda i ne znate puno o meni,pa da kazem nesto:
-volim zivot,ljude,zivotinje,sve one pozitivne stvari koje me okruzuju;
-ne volim laz,licemerje,zavist i ljubomoru;
-tvrdoglava sam,ali ipak imam visok prag tolerancije;
-volim svakom da izadjem u susret,mada me to nekad kosta zivaca,jer cesto ne ispadne sve dobro...
-ponekad naivno i bez razmisljanja,srcem ulazim u neke stvari,pa se razocaram;
-srecno sam udata,imam dva slatka andjela i kad njih pogledam onda zaboravim da ima zlih ljudi.
Toliko za sad... Mozda je neko stekao drugaciji utisak, ali otprilike to sam JA!

Natrag