Nekoliko stvari koje ne znate o meni...

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Jel?
I sta govore?

Govore da nema šta da tražiš na ovoj temi ako ne želiš da pišeš on topic, nikad mi nisu bili jasni ljudi koji samo prozuje, ispamuju nešto bez ikakve veze, i produže dalje... U čemu je poenta ako nemaš šta da kažeš na ovu temu? Misliš da je glupa? Ok, rekao si nam. Ok. Ajde idi sad... :mrgreen: Mislimmm...:???:

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ne mislim da je tema glupa vec da postoji slicna gde smo se ispovedili kakve smo gluposti u zivotu pocinili.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Govore da nema šta da tražiš na ovoj temi ako ne želiš da pišeš on topic, nikad mi nisu bili jasni ljudi koji samo prozuje, ispamuju nešto bez ikakve veze, i produže dalje... U čemu je poenta ako nemaš šta da kažeš na ovu temu? Misliš da je glupa? Ok, rekao si nam. Ok. Ajde idi sad... :mrgreen: Mislimmm...:???:

Op op udari Titanik još jedared :D
Al te potopi za sve pare

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ne mislim da je tema glupa vec da postoji slicna gde smo se ispovedili kakve smo gluposti u zivotu pocinili.

Dobro. A ti lepo izaberi oćeš da pišeš na ovoj, ili na toj drugoj, ili na nekoj trećoj... i svima super i svi se lepo družimo :)
Izvoli, piši da čujemo tebe, ako nećeš onda te pozdravljam... :)

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Usao sam da se zezam al vidim da je nekom sujeta toliko jaka da sve shvata ozbiljno.
A da slicna tema postoji, postoji.

Natrag