Nekoliko stvari koje ne znate o meni...

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ok, pošto gosn destruktivni neće, evo mogu ja umesto njega :mrgreen:

- dirala ga deca kad je bio mali, sad je porastao i on dira drugu decu (i to na forumu! Aha! ;))
- posle toga je rešio da učvrsti pločice u teretani, vredno je vežbao dan i noć, dok jednog dana nije osvanula slika njegovih pločica na forumu :) (dobro, nije to njegova slika al nema veze)...
- nadenuo sebi opasan nick, pa ide redom i "destruktuje" teme... a i članove. Vrti mi se u glavi kako me upropastio sa par komentara..wacko2
- kad pojede bananu tad je najopasniji. Bolje da ga zaobilazimo. Sexy - Shmexy ;)

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Bicu potpuno neoriginalan i za naslov ovog posta pozajmiti naziv jednog od najboljih izdanja yu rock muzike u zadnjih 20 godina...

babe_112.jpg

- kao mali imao sam plavu kovrdzavu kosu, do trece godine me nisu sisali ( kako mama kaze, jer sam imao najlepse lokne ) i svi su mislili da sam devojcica

- pre polaska u prvi razred, znao sam da citam i pisem i cirilicu i latinicu

- 8 godina sam ucio nemacki, a dan danas ne znam ni da ga beknem

- do ulaska u pubertet bio sam visok 158cm i tezak 96kg, a onda sam izrastao do svojih 188 i nikad vise nisam imao vise od 83kg

- profesor iz fizike u srednjoj skoli me je oslovljavao: " Ti sa pola imena " kad god mi se obracao ( meni je puno ime Vlada, a on se zvao Vladimir )

- za vreme bombardovanja 1999. godine zadesio sam se na Kosovu (bio sam u vojsci) i ranjen sam u desnu nogu... nemam trajnih posledica jer je metak prosao samo kroz misic

- prva velika ljubav ostavila me je zbog duplo starijeg muskarca koji joj je omogucio karijeru, pa je sad poznata estradna umetnica

- zalazem se za legalizaciju marihuane i prostitucije

- sedam puta sam pao vozacki ispit

- imam 12 ribica u akvarijumu od 300l vec 2 godine (sve koje sam kupovao u medjuvremenu bile su pojedene od starane starosedeoca u roku od tri dana)

- nikad u zivotu nisam bio sa plavusom

- neostvarena zelja mi je da vidim Afriku

- u toku odrastanja iz rockera sa dugom kosom postao sam skins, a do dan danas mi je ostala navika da se sisam na keca i nosim pantalone vojnog kroja i cokule

- raskinuo sam vezu tri meseca pred zakazano vencanje a, ni danas nisam siguran da li sam ispravno postupio ili je to bila najveca greska mog dosadasnjeg zivota

- rodjen sam na datum koji je svima poznat kao jedan od najcrnjih dana u istoriji grada Beograda

- u pasosu imam preko 30 pecata razlicitih drzava, a prakticno sam krocio na tlo svega 6,7 ako izuzmem bivse jugoslovenske republike

- skijanje je jedini sport u kome sam dobar

- ponosan sam na svoju muzicko - filmsku kolekciju

- uzasno sam sujetan kad je posao u pitanju

I za kraj 3 muzicke numere koje mislim da me najbolje opisuju

There's no earthly way of knowing
What was in your heart
When it stopped going
The whole world shook
A storm was blowing through you

Waiting for God to stop this
And up to your neck in darkness
Everyone around you was corrupted
Saying somethin'

There's no dignity in death
To sell the world your last breath
They're still fighting over
Everything you left over

I saw you standing at the gates
When Marlon Brando passed away
You had that look upon your face
Advertising space

And
No one learned from your mistakes
We let our profit s go to waste
All that's left in any case
Is Advertising space

Through your eyes
The world was burning
Please be gentle
I'm still learning
You seemed to say
As you kept turning up

They poisoned you with compromise
At what point did you realise
Everybody loves your life
But you ahahh

Special agent for the man
Through watergate and vietnam
No one really gave a damn
Did you think the CIA did

Advertising space

And
No one learned from your mistake
We let our profits go to waste
Is Advertising space ooooohh

Advertising space

No one learned from your mistakes
We let our profits go to waste
Is Advertising space

I've seen your daughter
Man shes cute
I was scared but I wanted to
Boy she looks a lot like you

Nevolem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odzak star i grav
puno dima je kroz mene proslo.
Nevolem,
ujne, strine, sogore, komsiluk,
nataknem ih na civiluk,
od njih nista dobro nije doslo.
Nevolem,
semenkare, cigose, trubace,
burek, ulicne pisace,
nek mi moju lepu varos vrate.
Nevolem,
dzipadzije, dizel, butikase,
restoteke, tamburase,
svaku pesmu bar za strofu skrate.
Mater im...
Al' tebe volem, to je fakat,
ti si mi ljubav jedina,
prodacu onu nasu kucerdu na lakat,
pa nek' je stoput dedina,
da kupim cet'r' konja besna,
da ih u oblak upregne
pa stobom di nas niko ne zna,
uteknem.
Nevolem,
kad mi gace udju, di vec udju,
te sto brinu brigu tudju,
kosticu u strudli od visanja.
Nevolem,
zatucane, gratis, kravatase,
hipohondre sto se plase,
da dobiju rak od razmisljanja.
Nevolem,
krvolocne pse i gospodare,
nadjubrene trotoare,
maskirne, kad navale na pendzer.
Nevolem,
lopuze sto voze tudja kola,
znaju azbuku do pola,
micu usnama dok sricu pejdzer.
I ne samo da ih ne volim nego ih se malo i gadim ...
ti si mi ljubav jedina,
da kupim camac na dva vesla,
i onaj sesir rogozan,
pa tebe, di nas niko ne zna,
odvozam.
Nevolem,
sizove i nervne bolesnike,
pre ih pustali za vikend
sad ih puste pravo pred kamere.
Nevolem,
sve te lezibejke, da prostite,
prorocice, travestite,
nek mi gospon-dame ne zamere.
Nevolem,
teget cirklu na teget mantilu,
sestu licku, sedmu silu,
opa-cupa preko Okucana.
Nevolem,
izbore, televizor, plakate,
dosta, ako Boga znate,
ludnica je kanda otkljucana
sirom ostala, prover'te molim vas...
ti si mi ljubav jedina,
da kupim adicu od peska,
na njoj sumarak nakrivljen,
da tebe di nas niko ne zna,
sakrijem.
Sta je ovo - solo.
Ih, nevolem solo.
Aaa, to je onaj sopran saksofon.
To tek ne volem.
Nevolem,
uzdrzane, trezvene, pa dzoging,
takve najpre strefi sloging,
al' ni krkanje mi nije blisko.
Nevolem,
sto odasvud samo cujes dajmi,
il' se prosi il' se zajmi,
jebote, ja nikad nisam isko.
Nevolem,
strebercine, vecne odlikase,
crne rolke i sektase,
ne padam na Tibet ili Burmu.
Nevolem,
skrtariju, intelektualce,
koji vazno vrte palce,
kupis ih za spricer i kavurmu.
Koju ja isto, odnosi se na kavurmu, ne volem...
ti si mi ljubav jedina,
pa nek' je stoput dedina.
Napuklo srce na dve pole,
ljubav je teret pregolem,
cak i to sto te tolko volem - ne volem.
Uh, sto ne volem kad se ovako zavrsi pesma - ko racija.
Sto, bas je logicno.
E sto tu logiku tek volem. Tu si me nas'o...

Toliko od mene... yes3

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ok, pošto gosn destruktivni neće, evo mogu ja umesto njega :mrgreen:

- dirala ga deca kad je bio mali, sad je porastao i on dira drugu decu (i to na forumu! Aha! ;))
- posle toga je rešio da učvrsti pločice u teretani, vredno je vežbao dan i noć, dok jednog dana nije osvanula slika njegovih pločica na forumu :) (dobro, nije to njegova slika al nema veze)...
- nadenuo sebi opasan nick, pa ide redom i "destruktuje" teme... a i članove. Vrti mi se u glavi kako me upropastio sa par komentara..wacko2
- kad pojede bananu tad je najopasniji. Bolje da ga zaobilazimo. Sexy - Shmexy ;)
Slatka si, al nemoj da spamujes i da licis na nekoga, budi orginalna kao sto jesi.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Dosao red i na mene...(konacno):D
Rodila sam se u Sarajevu,i malo nakon mog rodjenja se zaratilo...Sarajevo do 2002 nisam vidjela ocima...Imam dvije sestre,mamu,tatu i babu(nisam ponosna na nju sta vise ne pricamo iz vise razloga jedan od njih plakala je na pragu kad sam se rodila jer je zaboga OPET PISA)
Cijelo djetinjstvo nekud sam se selila pa ni sama nisam znala gdje sam(dan danas kad me pitaju odakle sam ne znam sta da kazem)...
Najbolje godine zivota provela sam na Jahorini(pa volim reci da sam tek s grane sisla) tamo sam zivjela poslije rata (cijelih 7 godina)i stekla najbolje prijatelje,prve ljubavi,pa cak i neprijatelje...Jos uvjek zalim za tim vremenom...smjesno ali ne znam skijati...kada je izgorio hotel (mjesto gdje sam zivjela u kolektivnom centru) opet sam se (zasad zadnji put ) preselila:)
Ponekad mislim da me Bog ni za sta nije dao ...eto pomocno mu smetalo-JA:)Volim da se salim pa i na svoj racun lako planem jos se brze odljutim,a ako mi se neko bas zamjeri ja ga u glavi i srcu odmah sahranim...
Mnogo volim zivotinje ali nemam bas neke mogucnosti da se zalazem za njih (sto mi je neostvarena zelja-ZASAD)
Nisam nikad bila bas ljubitelj skole u srednjoj vise nisam bila nego sto jesam ali sam uspjesno zavrsila...(kako god:))ali ipak pamtim samo lijepe stvari iz skole...
Uvjek sam se volila potuci(bliza raja zove me KRKI:D) dok sam bila manja tukli su me djecaci jer sam ih zezala a posle sam ja tukla sve redom nisam birala:DVelika sam svadjalica i stalno idem po kuci i vicem a ni sama ne znam sto:D
Fakultet upisala nisam jer smatram da je to bacanje para u ovoj drzavi...a i posvadjala sam se s knjigom:D
Pomenuh vec da sam dzabaljebaros:D
Mnogo sam smotana stalno mi nesto ispada,lomim prosipam-UZAS.
Moji uopste nisu ponosni na mene i ne zamjeram im...
O joj vec sam se zbunila...
Sada imam decka i da imam u planu da se udam (samo sto je ista stvar kao sa Djeknom nije jos a kad ce ne zna se:D)
Skromna sam te ne sanjam brdo love samo srecnu porodicu i krov nad glavom-neki solidan zivot...

P.S.I sestre su me tukle kad sam bila mala jer sam najmladja:(
Sada me niko ne tuce ne bojte se:D

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
E jesi se otvorio i objasnio svaka ti čast. Zaintrigirala me estradna umetnica i ako sam dobro shvatio radi se o datumu 6. april ? :D

Datum si skapirao... :yea:

A, sto se doticne tice... ostacu dzentlmen i necu ti reci o kome se radi... yes3

Ali cu ti u ime muske solidarnosti reci da vazi za rasturacicu brakova, da je danas plava (tad je bila prirodno smejda) i da je ponosna clanica jednog estradnog klana... :dance2:

Nakon svih ovih godina, kad je vidim na TV-u, cak mi je i simpaticna... davno je sve to bilo i sa ove vremenske distance mogu i da je razumem...
Uvek je imala cilj i nasla je nacina da ga ostvari, sto je samo po sebi za pohvalu...

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Crni Vlado nemoj da me plasis. Preseko me covek a tela sam da napisem nesto o sebi.

- ROdjena sam kao mala tu negde na brdovitom balkanu od oca i majke. Posto mi je bilo mlogo dosadno resih da sa 7 meseci izadjem napolje da vidim sta ima tamo. Mojoj sreci je tada dosao kraj u toku noci su konstatovali da mi je nestalo kiseonika u inkubatoru i da sam bila klinicki mrtva. Medjutim zahvaljujuci babici koja je naisla da pise izvestaje ostadoh ziva. VVAljda videh da i tamo dosadno pa resih da se vratim ovamo u zemaljsko okruzenje. Tog trenutka krece moje putesestvije. Gledajuci drugu decu mogu da kazem da sam imala sretno detinjstvo ali mestimicno oblacno sa padavinama. Otac mi je imao one najgore osobine koje moze da poseduje jedan muskarac........svaleras,alkos,kockar,raspikuca i nasilnik samo prema zenama. Tako da je moja mama resila da se razvede i da nas spase.

E sada sta se tu izdesavalo nije bitno...........vazno je da sam ja nastavila svoje detinjstvo. Bavila sam se sportom u svakoj prilici, omiljena sportska gimnastika.......toliko sam je volela da sam skakala po namestaju dok nisam zavrsila na usivanju brade. Posto ja nikada nemam mira ja sam uvek pravila glupost i sranja pa nahebem uvek. Da otisci ostaju na gujzici bilo bi ih milion. Pentrala sam se na najvise drvo, spustala se sa sankama niz najstrmiju padinu, vozila motor i kocila po prasini............jednostavno ludo pa zivi.

NAstavak u sledecem broju.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
A, sto se doticne tice... ostacu dzentlmen i necu ti reci o kome se radi...

Znam,nisam ni očekivao drugačije,zato kažem zaintrigirala. Posle da ispadne da smo najveće tračare :p

Ljubopitljiva šta ti bi tako rano da izađeš u ovaj okrutni svet...ne kaže se džabe niko se nije naučen rodio...Da sam znao ja ne bih izlazio nikad :lol: Šala....život je lep.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Znam,nisam ni očekivao drugačije,zato kažem zaintrigirala. Posle da ispadne da smo najveće tračare :p

Ljubopitljiva šta ti bi tako rano da izađeš u ovaj okrutni svet...ne kaže se džabe niko se nije naučen rodio...Da sam znao ja ne bih izlazio nikad :lol: Šala....život je lep.

Valjda sam htela da proverim da li je radoznalost ubila macku..........zamalo plan da im uspe. :D

Natrag