LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Ti, ili ne razumiješ ili se praviš lud? A moguće da nije ni jedno od toga nego si samo isključivi žilot, koji takvim stavom nanosi najviše štete upravo onome što hoće da brani.Ne razumem...Ti kao ateista hoces meni da bjasnis sta je molitva?pa to je valjda totalno "nesuvislo"....kad vec pominjes sta sam rekao zasto ne navodis celu misao:glasnom molitvom mozda zeli da probudi ucutkanu savest prolaznika koja kaze da je taj Bajden zlo a ne prijatelj...a savest je ucutkivana mnogim "glasovima razuma" kao tvoj...a kao sto si video na snimku,mnogi su nesto osetili slusajuci tu "nepravoslavnu molitvu"........fali ti bre mnogo da bi pricao o bilo cemu oko ovoga...fali ti VERA da bi razumeo molitvu uopste...a n e puka "logika"....zato mani prazne price i pomoli se Bogu radije...vremenom ces shvatiti i sta je pesnik hteo reci...
Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
ma kakva zabrana glasne molitve?pa sta je liturgija nego glasna molitva?vec se smatra losom(i to samo i iskljucivo za tog vernika a ne okolinu...) ako je plod slavoljublja("ja se molim da bi me svi videli i rekli kako sam veliki vernik"...)...pusti ateistu koji ce da te uci dal je glasna molitva dobra ili ne....zivimo u doba gde je "prihvaceno opstim normama" da ljudi naglas vicu kako su homoseksualci ali se smatra nedolicnim ponasanjem glasno se moliti??!!!muka mi je od tolikog licemerja i gluposti....
Gdje ja to tebi pokušavam objasniti šta je molitva? Ja uopšte o tome ne govorim, nego govorim o upotrebi molitve.
Gdje ja to govorim da je zabranjena glasna molitva? Nigdje nisam to rekao. Ali pošto nemaš valjane argumente za odgovor na moja pitanja, ti izmišljaš da sam ja rekao ono što nisam ni pomislio, a kamo li rekao.
Gdje je taj tvoj hrišćanski, ili ako ti bolje zvuči, pravoslavni moral? O uljudnosti da ne govorim. Ako sa nekim polimišeš, polemiši o onome o čemu tvoj sagovornik govori, a ne izmišljaj i ne podvaljuj. Ja sa ovim zakljkučujem raspravu sa tobom, uz napomenu, teško pravoslavlju dok ga budu branili takvi kao ti.