Član
- Učlanjen(a)
- 08.02.2010
- Poruka
- 196
Da, ateista sam, ali ne radi se ovdje o tome da ja učim vjernika kako ćer se moliti Bogu, nego se radi o etičim i moralnim pravilima i kodeksima i opšteprihvaćenim normama ponašanja bilo koga pa i vjedrnika. Ja samo rezonujem sa stanovišta tih normi.
ne,ti rezonujes sa stanovista svojih normi za koje kazes da su opsteprihvacene....na primer,meni kao verniku(a kao sto mozemo da vidimo i dobrom broju prolaznika toga dana) je sasvim jasna priroda tog njegovog cina...i znam da nema veze sa nikakvim "egzibicionizmom"....a opsteprihvacena norma bi valjda trebalo biti da neko ko te je bombardovao nije pozeljan kao gost..ili osuda velicanja siptarskog zlocinca u sred Beograda....a ne da ti licemerno smeta neki jadnicak koji cita glasno molitvu na Trgu Republike i time nikoga ne vredja i ne ugrozava....(sem naravno ove sto im smeta Bog jer sami za sebe veruju da su bogovi...)....to bi valjda trebalo da su "opsteprihvacene norme ponasanja"....ovako to moze samo da se nazove licemerje...jer Bajdena koji je realno ucinio zlo ne umes ni da "opsujes" a ni da se molis za njega...ali "znas" gde "gresi" onaj momak na Trgu....