Sa kojim navitelom rade ove nove mape.
Postavljena instalacija u # 532 - Navitel-full-9.8.19 - koja radi sa mapama 2018.Q1
Navitel-full-9.8.19_crk.apk sa mapama 2018
Najpre sam zamenio mape u verziji iz posta #531 (Navitel 9.8.19 SRB v4) i navigacija ih nije videla. Deinstalirao sam SRB v4 i instalirao Navitel koristeći aplikaciju iz posta #532. Ubacio sam nove mape i one se normalno vide.
U novoj Navitel mapi srb20180226.nm7 se vidi rutabilan "Bulevar Heroja sa Košare", slike 2 i 3.
Na taj način se zaključuje da je apk fajl iz posta
#532 univerzalan i da sam bio u pravu kada sam postavio pitanje da li nam trebaju silne verzije vSRB, post
#528. Ništa se ne dobija izdvajanjem apk fajla od ostalih elemenata...
Takođe, pokušao sam da kolegu
@BlackBeetle ubedim da greši u vezi sa glasom "Andjela". Ponovo ću ponuditi glas
Andjela kao prilog i predložiti da članovi ubace i Lanu i da u simulaciji rute naizmenično slušaju jedan i drugi. Verujem da će se mnogi složiti da je prirodna Andjela daleko prihvatljivija od snimljenog sintetizovanog glasa Lana.
Na kraju, još jednom ću izjaviti da autor verzije iz posta
#531 ne razume koncepciju kamera u Navitelu. Ponuđene "
Prekršajne kamere prilagođene za Navitel" ne valjaju. U prilogu ću ponuditi svoj fajl Speedcam, "
SpeedCamNavitel_Type". Ponoviću, Navitel kamere ne smeju da sadrže type 7, 11 ali zato postoje 100, 101, 102...Takođe, usmerenost je suprotna od usmerenja za iGO. U Spudigo programu može svako ubaciti svoje kamere, ili ispraviti one koje ja nisam u svom txt fajlu prepravio. Princip je da je "špic usmerenja" uperen ka strelici koja simbolizuje smer kretanja vozila, "špis u špic". U prilogu je slika "Spudigo Navitel". Selektovana kamera je ona iz fajla "Bul. Nikole Tesle-Usce@BG", kamera za kontrolu brzine, prema njoj dolazimo iz smera Zemuna, tj. hotela Jugoslavija, dolazimo joj prema špicu. Time je opisana razlika od sistema iGO gde se kamera tako usmerava da joj dolazimo prema širem delu crvene velike strelice.
Podrazumeva se da se zip fajlovi iz priloga prvo raspakuju i ubace kao folder "0C1A~Angela" (Voice) tj. fajl "SpeedCamNavitel_Type"(Speedcams).