Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
da li mogu sa 7.5.0.200 verzijm samo pregaziti predhodnu ili mora prvo deinstall?
Већ сам писао да ја газим претходну верзију још од верзије 5.5 и нисам имао никаквих проблема. Ништа не кошта да све обришеш јер нема потребе да чуваш старе мапе јер су изашле нове у екстензији nm7. Прати мало писање, све је написано...Pozdrav,
Ja još uvijek imam verziju Navitel_7.0.0.176 i da li mogu samo da pregazim instalaciju sa novom Navitel-full-7.5.0.200_cr? Trebam li sačuvati staru mapu pa je ponovo kopirati ili...?
Да, ужасан пропуст. Већ сам им послао мејл са скриншотовима и чекам одговор. Пошто сам их до сад испрозивао више пута за разне грешке и одговорили су ми, очекујем одговор и за ово. Чим стигне, прилажем га.Bez mnogo rasprave, navešću primer zbog kojeg imam ovako mišljenje u navigaciji.
Nisam za 2 dana korišćenja uspeo da kao grad unesem Zemun. Čak i ako probam da pronađem ulicu iz Zemuna, unošenjem grada Beograd, navigacija me vodi u totalno drugi grad.
На чега сам им одговорио:Здравствуйте, p******@hotmail.com! Обратите внимание, что Вы можете заполнить специальные формы на нашем сайте и все Ваши скриншоты и замечания направить туда: NAVITEL ® - World's leading supplier of location and navigation products and services. Providing all drivers with the world's best navigation experience. NAVITEL ® - World's leading supplier of location and navigation products and services. Providing all drivers with the world's best navigation experience. С уважением, Служба технической поддержки Навител
У преводу, шаљу ме на форум а написали су и дали мејл адресу где слати примедбе. Можда им је непријатно да су испустили мали део града од тричавих стотинак хиљада људи па док не смисле неки одговор да се замлаћујем форумом?! Да би све било уверљиво, приложио сам им скриншотове.Taм написано:
Если вы обнаружили некорректное расположение дорог на картах, то просим вас присылать нам треки, для того чтобы мы могли максимально оперативно исправить погрешности. Треки можно присылать на адрес службы поддержки support@navitel.ru или отправлять, используя специальную форму.
и я отправил письмо на адрес support@navitel.ru !