Član
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 92
@pera.simic
Jedno možda glupo pitanje... ali zašto to radimo komplikovano?
Zašto da radimo recimo spc file koji je za iGO a kojeg moramo dalje convert za Sygic itd itd? Na drugu stranu jako malo broj ljudi to hoće/zna da radi.
Ovako sa jednom app imali bi zajednicu koja to brzo radi.
Napraviti Facebook grupu i WhatsUp grupu u kojoj bi davali savjete/diskutovali sta i kako a svi bi radili ja jednom univerzalnom app.
Ovo je samo ideja, do vas je sta dalje.
Zašto da ne krenemo od foruma ovdje i svih članova pa do poznanika, ukućana i svima instaliramo BLITZER ili RADAR BOT?
Ovako bi i ljudi koji su manje iskusni sa navi, speedcam file radili dojave uključujući i nas.
Meni je ovo najlakši način.
Iskreno nebitno koja app. Blitzer, Radar Bot, TT Blitzer sta god.
Do sada smo imali neprakticne
Viber grupe
Facebook grupe
SpeedCam file
Zar nije lakse da svi sebi install Blitzer tipa app koji vec ima dosta scdb kamera plus uz to imali bi dojave o saobraćaju, mobilnim kamerama kao i nesrećama na putu.
App ima garant nas jezik ako ne lahko je doraditi.
Znaci vozis lijepo vidis kameru, potezom jednog prsta na plus a app te pita kasnije sta tačno hoćeš da prijaviš i klikneš kad možeš i kad ti voznja dozvoljava.
Svatko ima mob net na sekundu
Imali bi dojave o mob kamerama
Stanje na putevima
Fixne kamere
App bi pitala da li je kamera jos uvijek tu itd itd.
Mozda griješim ali ovo vidim mozda kao jedno od rješenja.
Ne koriste svi iGO, Sygic, TomTom, Copilot, Here GM, Navitel.. ovako jedna univerzalna app a ne sa rasipamo resurse na vise app.
Mislim da je sazrilo doba za Blitzer Balkan zajednicu, ne samo Srbija, Bosna Hr nego Balkan. Da jednom idemo u korak sa svijetom.
P. S Ima. i drugih app gdje se moze i poruka ostaviti i pisati i reci o kakvom upozorenju se radi.
Pogledaj attachment slike.
Poslednja izmena: