- Učlanjen(a)
- 23.03.2022
- Poruka
- 8
Htjela bi nešto da saznam o sebi 01.12.1992.22:15 Osijek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Htjela bi nešto da saznam o sebi 01.12.1992.22:15 Osijek
Znam da imaju natalne karte ali me zanima da me netko opiše po mojoj karti.pa imaju natalne karte on line...
pa imas i to on line, opise, astroshop, astrotarot, ehoroskop, horoskop.hr i sličnoZnam da imaju natalne karte ali me zanima da me netko opiše po mojoj karti.
Znam da je proteklo devet godina, i pitanje je da li si ikada kasnije došla na forum, ali se zaista nadam da si našla ono što si tražila.Zanimalo bi me da mi neko objasni kako se radi natalna karta za bliznakinje .Mene interesuje sve vezano za sestru bliznakinju ako neko moze nesto reci jer mi je veoma vazno neznam hoce li uspeti link natalne sam pokusala ubaciti evo ostavila bih svoje podatke pa bih zamolila ko je dosta strucan da mi pomogne .. rodjene 27.10.1977. u Novom Sadu .16:15 je upisano da sam rodjena kao druga bliznakinja mada sam zbunjena i oko tog upisa jer majka tvrdi da sam rodjena prva 5 minuta je razlike bilo medju nama ... Sestra nije odrasla sa nama u porodici zanima me istina sta se desilo sa njom .Drago bi mi bilo i mnogo bi mi znacilo ako bi neko zeleo pomoci bar u ovom vidu da dodjem do nekih saznanja ...