Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Pa kako ih nemaju ako njihove pesme toliko dugo traju :dntknw:Ne znam sta da ti odgovorim na to pitanje zasto i danas ne prave takve hitove... Valjda nemaju para za CD! :???:
Šaban, na primer, nema pare?!
Pa Tomin život je itekako obeležila kafana, to svi znaju i ne može se preko toga preći tek tako... to dalje podrazumeva jedan način života iz kojeg proizilazi ispiracija za pesme. To je za mene presudno. A koliko su ta emocije univerzalne i zajedničke sa svim drugim načinima života za mene nije najvažnije jer mi je presudno ono što ih oblikuje. To je moj stav... da li je to principijelnost i koliko izbor muzike treba da bude dosledan načinu života... to svako odlučuje za sebeA,za Tomu kazes 'boemski zivot' pa ga ili zivis ili ne zivis!? Zvuci mi kao da si hteo reci da ako neko nije boem-nisu za njega ni boemske pesme!? Ako sam te dobro protumacio - mislim da gresis! Po toj logici ni Jesenjina ne bi trebao da cita niko osim boema,a kamo li deca u skoli! :dntknw:
Pazi,cujem recimo neki narodnjak na radiju (moze i Toma da bude primer) i tu se ili nadjes ili ne nadjes! Bas mene briga kako je on ziveo! Covek pesmom dotakne dusu. Ako je ziveo kao boem-njegova stvar.