Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bilo bi vrlo interesantno da navedeš koja to "naučna literatura" demantuje slijetanje čovjeka na mjesec? Tebi je, izgleda, glavni izvor informacija na Googlu, a i tamo se informišeš selektivno. Na Google se mogu, istina, naći razne informacije - i one koje pišu strućnjaci, kao i one koje pišu "stručnjaci". Pitanje je koje od tih informacija ti smataš vjerodostojnijim?
Uzgred, molio bih da, kada se kopiraju i lijepe postovi, kao što su prva dva u ovoj temi, navedu reference. To je osnovno etičko pravilo kada se ovako nešto radi.
Mislis da bi, u tadasnjem stanju stvari i medjudrzavnim odnosima SSSR cutao o tome da je to bila laz?Ne postoji sila koja bi ondašnji SSSR zadržala da ne iskrca svoju ljudsku posadu na Mesec da je to bilo moguće ostvariti...
Kakve lovačke/ribolovačke priče, skupo ?!!!:dntknw:
Čuo si za izraz "gvozdena zavesa", iz perioda hladnog rata? U SSSR-u se o tome naveliko pisalo, što ne znači da su informacije svuda stizale! Kad jedeš "Trumanova jaja" (samo primer) imaš i da pišeš da su Ameri igrali fudbal na Mesecu...Mislis da bi, u tadasnjem stanju stvari i medjudrzavnim odnosima SSSR cutao o tome da je to bila laz?
Sami sebe demantujete!!!
Ako misliš da sam sa 33 godine mlad-hvala ti!Ti si verovatno mlad i ne secas se tog vremena, inace bi znao da mi nismo podpadali pod tu "gvozdenu zavesu" (koje je, naravno, bilo).
Uostalom ljudi pa procitajte nesto o ovome, ali ne od nekih sarlatana, vec od ljudi koji su u nauci stekli ime i ugled, da li gledate NG, HC, i sl?
Ti si verovatno mlad i ne secas se tog vremena, inace bi znao da mi nismo podpadali pod tu "gvozdenu zavesu" (koje je, naravno, bilo).
Uostalom ljudi pa procitajte nesto o ovome, ali ne od nekih sarlatana, vec od ljudi koji su u nauci stekli ime i ugled, da li gledate NG, HC, i sl?