Najveća prevara u istoriji čovečanstva???

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Da su uspeli jednom išli bi opet. Čisto iz inata Rusima da ih zezaju. Pošto nisu....

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
27zj5uc.jpg

Um caruje, snaga klade valja, - reče klada, valjući se od smijeha!

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Bejaše jednom neka Tv emisija na tu temu, kad su pitali seljaka da li stvrno veruje da je čovek otišao na mesec. I čiča, onako sa sve brkovima, rustičan ko iz guslarske pesme kaže:
"Nisu".
"zašto?"
"Pa nema tolkih merdevina do gore."
Ima li poente?
Ima. Čiču i običan svet baš briga za mesec, osim ako nije u pesmama ili ako nije bitno da se vidi hoće li biti nevremena. Mesec u nas je samo meteorološka pojava.

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
27zj5uc.jpg

um caruje, snaga klade valja, - reče klada, valjući se od smijeha!

јуривако, има ту и додатак: ум царује, снага кладе ваља, а будала аргатује (не односи се ни на кога, само ми је занимљиво).

а мој коментар за дискусију:

зар нико од вас млађих није гледао филм, а старијих и серију изгубљени у свемиру? па шта мислите где је снимљена? да није можда на земљи? па то је документарац!

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
27
Kad smo već kod filmadžija, ameri su 1977. snimili film sa pričom koja je
identična uvodnom postu, samo se stvar tiče Marsa.
Film se zove "Capricorn One". Bio je svojevremeno na nekoj
od republičkih televizija, imao sam ga na VHS-u, samo se ne sećam
naslova u prevodu. Da li znate srpski naslov?
I nije mi jasno zašto bi Holivud, kao glavna propagandna mašina Amera
pravio takav film. Malo mi je protivrečno, kao kad gej populacija podrži FK CZ...
Ili nije?

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
kad smo već kod filmadžija, ameri su 1977. Snimili film sa pričom koja je
identična uvodnom postu, samo se stvar tiče marsa.
Film se zove "capricorn one". Bio je svojevremeno na nekoj
od republičkih televizija, imao sam ga na vhs-u, samo se ne sećam
naslova u prevodu. Da li znate srpski naslov?
I nije mi jasno zašto bi holivud, kao glavna propagandna mašina amera
pravio takav film. Malo mi je protivrečno, kao kad gej populacija podrži fk cz...
Ili nije?

аскела, можда је то да се власи не сете...?

а кад мало боље размислим, чини ми се да је нешто слично снимио молдер за дипломски у фби.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nesto sam malo o tome citala ali,koliko sam shvatila da su velike sanse da je sve iscenirano.Izmedju ostalog,u to vreme nije postojala tehnologija propulzije koja bi im omogucila spustanje na Mesec i ponovo povratak u orbitu.Iskreno,malo sam upucena pa neka me neko ispravi...

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
oko tog šta sve tehnika može, pogledajte do kraja sledeću temu-izlistajte do fotki ovo poseta unutrašnjosti zemlje. šta da se kaže kad imate majstore kamere...sve je optika, sve je iluzija. do sad bi podigli baze na mesecu (ako već nisu) ili ne smeju ponovo tamo? Postoji ono čuveno da Nil Amstrong nije rekao "Mali korak za..." dalje znate, nego da se na snimku čuje "Deda mraz je bio ovde!". Nek neko pronađe link sa tim...
Dajte, učinite ovo zanimljivim...

Natrag