Najveća prevara u istoriji čovečanstva???

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Eh,da,setih se jos neceg sto "ide u prilog teoriji zavere".Navodno,kad su poletali,nije ostao trag letelice a jasno se vide otisci njihovih stopala.Onda ono kamenje za koje se na kraju ispostavilo da je lazno...

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Zar ona grupica degena sa Discaverija nije dokazala kako je čovek bio na Mesecu? O tome ste raspravljali. Pokazali su neki laser (plava baterijska lampa) i liniju na monitoru kompjutera kod neke deformisane baba devojke i skakali od sreće jer se to odbio zrak i tako dalje...
Mi tako možemo dokazati da smo bili na Marsu. I još mao foto šop... bneke vesti i Srbija se iskrcala na Mars otvara se prvo etno selo u blizini čuvene glave na Marsu... A Delta otvara šoping mol pored marsovskih potoka...

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
мени народе није јасно шта ко добија том бајком. ко кога и зашто ту лаже и маже...?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Mozda NASA uzima ogroman novac (verovatno,izmedju ostalog,i od poreza gradjana) a ne postize nista pa se "snalaze"...smile3

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
mozda nasa uzima ogroman novac (verovatno,izmedju ostalog,i od poreza gradjana) a ne postize nista pa se "snalaze"...smile3

али они не лажу само своје становништво, него праве представу за цео свет. не видим сврху у толиком ширењу лажи...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E,ja nemam pojma a,iskreno,nikad me nesto nije ni zanimalo da bih razmisljala.Napisala sam ono sto sam uzgred cula ili procitala od onih koji veruju da je to zavera.Sto se mene tice,moz' da bude i istina i zavera... smile3

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
мени народе није јасно шта ко добија том бајком. ко кога и зашто ту лаже и маже...?

NASA i dan danas postoji i dan danas nije profitabilna organizacija i dan danas ih niko ne pita gde su s*****li pare....i dan danas dobija pare iz USA budžeta...pa šta fali...
A već 30-35 godina niko ne ide da obiđe pusti Mesec a bio je tako interesantan sedamdesetih...
Lete po "nižoj" atmosferi godinama, odašiljaju kojekakve satelite diljem sunčevog sistema a nikako da krenu da raubuju "pusti Mesec" iako bi imali šta da raubuju i "privređuju" i to je jasno ko dan...
E sad ko šta dobija tom bajkom, ne umem da odgovorim ali sve ukazuje da je u pitanju bajka....
A najiskrenije bi voleo da nije...

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
NASA i dan danas postoji i dan danas nije profitabilna otganizacija i dan danas ih niko ne pita gde su s*****li pare....i dan danas dobija par iz USA budžeta...pa šta fali...

Pa,deluje mi kao da vec i jesi odgovorio ko sta dobija tom bajkom,ako je bajka u pitanju.smile3
Evo jos neceg.Ne Mesecu je vlaznost 0%. Ako je O% kako to onda tragovi njhovih cipela mogu da imaju jasne konture?Ako bi probali da hodamo po pesku ili suvoj prasini,gde je retko kada vlaznost ispod 25-30%,sto je neverovatno vlazno u odnosu na 0%,ne bi dobili nikako tako jasno definisane konture tragova.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
...Ne Mesecu je vlaznost 0%. Ako je O% kako to onda tragovi njhovih cipela mogu da imaju jasne konture?Ako bi probali da hodamo po pesku ili suvoj prasini,gde je retko kada vlaznost ispod 25-30%,sto je neverovatno vlazno u odnosu na 0%,ne bi dobili nikako tako jasno definisane konture tragova.

Pa još kad tome pridodamo tamošnju silu gravitacije. koja beše manja nego na majci Zemlji, kažu 6 (šest) puta manja...A što se vlažnosti tiče, na primer u Sahari, nije sigurno veća od 15%, ajd da snimimo sopstveni trag....Meni nije pošlo za rukom tj fotoaparatom...

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nevjerne Tome, šta je vama? Kada čovjek odluči da nečemu ne vjeruje, naći će stotinu i jedan dokaz koji će potvrđivati tu njegovu sumnju. I što se više bude zanosio tim dokazima, biće sve uvjereniji da je njegova sumnja osnovana.
U interesu trenutne dnevne politike, određenog konteksta međunarodnih odnosa, interesa velikih korporacija..., neke stvari se mogu izmisliti i plasirati u javnost kao istina, ali i kada se to radi, radi se veoma suptilno i tako upakovano, da je to veoma teško otkriti, bar u prvo vrijeme, ili u vrijeme koje je potrebno onima što takvo što plasiraju, da bi ubrali plodove svoje propagande. No, da bi bilo koja propaganda bila uspješna, mora biti tako osmišljena da što više liči na istinu i da je u okvirima realnog. Međutim, smisliti i plasirati svjetskoj javnosti takvu laž kao što je posjeta mjesecu, bilo bi sasvim kontraproduktivno i nanijelo bi nepopravljivu štetu ugledu zemlje, - njene politike i njene nauke. Uostalom, niti jedan značajni svetski um, niti jedna značajna svjetska institucija, nije izrazila sumnju u misiju Apola.

Kao što ima ljudi koji vjeruju svemu, tako ima i ljudi koji ne vjeruju ničemu. Ovi poslednji su ustanju ubjeđivati nekoga da nije tačno ono što je ovaj vidio svojim očima! Na tome fonu se pojavile i dokumentarne emisjije, knjige i šta sve ne, da se 11 septembar 2001. nije ni dogodio, nego da je sve izmišljeno?
Približno je ista stvar i tvrdnja da je misija Apolo prevara.

Natrag