Najlepsi Furunas :D

najlepsi furunas ?

• Discovery

Votes: 0 0,0%
  • Nele021

Votes: 1 3,8%
  • Mihajlo90

Votes: 2 7,7%
  • Srdjan911

• black wizard

Votes: 7 26,9%
  • Zexmon

Votes: 3 11,5%
  • Tomisa

Votes: 0 0,0%
  • Rekontra

Votes: 2 7,7%
  • Byk

• death row

• Ulukiora

• igortechno

• nikouro

• Zonki

• Total voters
    26
  • Poll closed .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
ko je rekao da ce biti jednostavno..:) ipak ce taktika morati da bude mnogo komplikovanija..da se ne bi otkrili..ili otkrili? pamet u glavu i ..upe uza zid..msm da ce biti koristan savet..:)

Neće biti jednostavno ali kažem nekad je najbolje da se na to svede, bez mnogo polemike yes3
Ali nekad je dug put, naporan i komplikovan...neminovnost :dntknw:

...uza zid, od koga za koga je ovaj savet :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Neće biti jednostavno ali kažem nekad je najbolje da se na to svede, bez mnogo polemike yes3
Ali nekad je dug put, naporan i komplikovan...neminovnost :dntknw:

...uza zid, od koga za koga je ovaj savet :dntknw:
savet je za one sto se kupaju sapunom..msm ako im ispadne bice ..ebeno..guzva je gore u vrhu ili mi se samo cini.smile3.hajde mace ne zvanicne rezultate daj..da unesemo nemir u tabor..;)ili se kaze tor :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
savet je za one sto se kupaju sapunom..msm ako im ispadne bice ..ebeno..guzva je gore u vrhu ili mi se samo cini.smile3.hajde mace ne zvanicne rezultate daj..da unesemo nemir u tabor..;)ili se kaze tor :dntknw:
Tako sam i mislio :acute:
Ali ne ide to tako, čak i kad pokušavate da nas predstavite u najlošijem svetlu potrebniji smo vam nego ikad. Nama je uvek bilo simpatično kako se trudite da sve predstavite drugačije od onoga što jeste, zato vas još više cenimo yes3

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
BW poucena zivotnim iskustvom nesuglasice izmedju muskaraca i zena mogu samo da se zavrse na 2 nacina. Spustanjem zastave ili isukivanjem maceva. Pa ti vidi koja je opcija bolja jer treceg nema.

A sto se tice prizemnosti moje noge cvrsto stoje na zemlji. :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
BW poucena zivotnim iskustvom nesuglasice izmedju muskaraca i zena mogu samo da se zavrse na 2 nacina. Spustanjem zastave ili isukivanjem maceva. Pa ti vidi koja je opcija bolja jer treceg nema.

A da li baš to treba da bude pouka za svaki budući spor...i zašto se onda dešavaju sporovi ako su samo dve mogućnosti u pitanju:dntknw:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag