mackice ..ako ti kazem..necu vise biti uzdrzana ..a ja volim da sam bas takva ..osim kad sam razuzdana..neka to bude tajna..nema problema reci koji je ili pusti na pp stavicu ga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mackice ..ako ti kazem..necu vise biti uzdrzana ..a ja volim da sam bas takva ..osim kad sam razuzdana..neka to bude tajna..nema problema reci koji je ili pusti na pp stavicu ga
ko je rekao da ce biti jednostavno.. ipak ce taktika morati da bude mnogo komplikovanija..da se ne bi otkrili..ili otkrili? pamet u glavu i ..upe uza zid..msm da ce biti koristan savet..
okic srculence postujem tomackice ..ako ti kazem..necu vise biti uzdrzana ..a ja volim da sam bas takva ..osim kad sam razuzdana..neka to bude tajna..
Od kada se gace zovu zastava?
Mada ima logike.
savet je za one sto se kupaju sapunom..msm ako im ispadne bice ..ebeno..guzva je gore u vrhu ili mi se samo cini.smile3.hajde mace ne zvanicne rezultate daj..da unesemo nemir u tabor..ili se kaze tor :dntknw:Neće biti jednostavno ali kažem nekad je najbolje da se na to svede, bez mnogo polemike yes3
Ali nekad je dug put, naporan i komplikovan...neminovnost :dntknw:
...uza zid, od koga za koga je ovaj savet :dntknw:
Tako sam i mislio :acute:savet je za one sto se kupaju sapunom..msm ako im ispadne bice ..ebeno..guzva je gore u vrhu ili mi se samo cini.smile3.hajde mace ne zvanicne rezultate daj..da unesemo nemir u tabor..ili se kaze tor :dntknw:
BW poucena zivotnim iskustvom nesuglasice izmedju muskaraca i zena mogu samo da se zavrse na 2 nacina. Spustanjem zastave ili isukivanjem maceva. Pa ti vidi koja je opcija bolja jer treceg nema.