Najlepsi Furunas :D

najlepsi furunas ?

• Discovery

Votes: 0 0,0%
  • Nele021

Votes: 1 3,8%
  • Mihajlo90

Votes: 2 7,7%
  • Srdjan911

• black wizard

Votes: 7 26,9%
  • Zexmon

Votes: 3 11,5%
  • Tomisa

Votes: 0 0,0%
  • Rekontra

Votes: 2 7,7%
  • Byk

• death row

• Ulukiora

• igortechno

• nikouro

• Zonki

• Total voters
    26
  • Poll closed .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Kakvi vanzemaljci zar nam niste dali status krvopija. :D

images

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kingdom je u fazi konstitucije, veliki je forum nije problem da se nešto dogovorimo a da to ne primetite yes3

U fazi konstitucije vec duze vreme,vidi se organizacija...:yea:
Mozda nije problem u tome dal cemo primetiti (mada...),veci je problem da se vi dogovorite...:D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Upravo to. Ovo im je bio jos jedan naumljeni trik na koji smo trebali da nasednemo, evo neka pogledaju i ostali ovaj link: http://serbianforum.org/forum-za-spamere/114937-da-li-patite-od-preuranjene-ejakulacije.html.

Odavde se vidi da je "furunas" izgleda vec izglasan i to danima ranije vec ....
Nema veze neka se i ovaj pokušaj negde računa, valjda će skorije smisliti nešto bolje... yes3
Mi smo uvek tu tako da nas ništa ne može iznenaditi yes3

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
Ma sta je vama bre narode muskog dela publike wacko2 ... treba ih pustiti da vode kolo ( :dance2::D i da to one misle ) ..... hmmmmmm kako je to zanimljivo .
Neprijatelja treba pustiti na svoj teritoriji i sacekati da se opusti a onda napasti sa svih strana i smestiti na meksu podlogu kako bi ustale dostojanstveno i napustile zariste borbe pod velom pobednika a sve to u cilju ponovnog napada wacko2:dntknw: .... izvinite a o cemu bese ono mi pisemo :???:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ma sta je vama bre narode muskog dela publike wacko2 ... treba ih pustiti da vode kolo ( :dance2::D i da to one misle ) ..... hmmmmmm kako je to zanimljivo .
Neprijatelja treba pustiti na svoj teritoriji i sacekati da se opusti a onda napasti sa svih strana i smestiti na meksu podlogu kako bi ustale dostojanstveno i napustile zariste borbe pod velom pobednika a sve to u cilju ponovnog napada wacko2:dntknw: .... izvinite a o cemu bese ono mi pisemo :???:

E, bas ti hvala sto si u kratkim ctama neprijatelju izlozio taktiku napada ....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nije potrebno toliko taktizitrati pa posle da dođe do nerazumevanja, treba naći prostu taktiku i da u jednom momentu budemo složni i oni i mi, pa u krug yes3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag