Član
- Učlanjen(a)
- 29.04.2009
- Poruka
- 3.068
Kakvi vanzemaljci zar nam niste dali status krvopija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima li neki novi glas
Kingdom je u fazi konstitucije, veliki je forum nije problem da se nešto dogovorimo a da to ne primetite yes3
E,dugo sam cutala,ja jos uvek nisam glasala,jaka je konkurencija,hoces tebi da dodelim glas?
Nema veze neka se i ovaj pokušaj negde računa, valjda će skorije smisliti nešto bolje... yes3Upravo to. Ovo im je bio jos jedan naumljeni trik na koji smo trebali da nasednemo, evo neka pogledaju i ostali ovaj link: http://serbianforum.org/forum-za-spamere/114937-da-li-patite-od-preuranjene-ejakulacije.html.
Odavde se vidi da je "furunas" izgleda vec izglasan i to danima ranije vec ....
Ma sta je vama bre narode muskog dela publike wacko2 ... treba ih pustiti da vode kolo ( i da to one misle ) ..... hmmmmmm kako je to zanimljivo .
Neprijatelja treba pustiti na svoj teritoriji i sacekati da se opusti a onda napasti sa svih strana i smestiti na meksu podlogu kako bi ustale dostojanstveno i napustile zariste borbe pod velom pobednika a sve to u cilju ponovnog napada wacko2:dntknw: .... izvinite a o cemu bese ono mi pisemo :???:
ovo je sve sala naravno,ne bih volela da se neko uvredi ...
:give_rose: