Član
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poruka
- 2.013
Mene samo zanima sto su svi ovdje napali na Blekija...Ako se malo bolje zagledate on je ovdje najvise napredovao za najkrace vrijeme...i smatram da su njegovi postovi kvalitetni i da kad su u pitanju neke "privatnije" teme covjek odgovori iz duse...Ovdje vecina nabija postove onako skrabotinama(sto se i meni cesto desi:???ali ja nisam tu dosla da nabijam postove ali eto omakne se
Smatram da je tema glupa a i ja prva nisam znala sta znaci taj izraz...jbg kod nas se kaze primac:dntknw:
Ali eto kad je vec stavljena u forum za spamere i kada je vec krenula u tom smjeru sale i za*ebancije ne shvatam zasto bi neko bilo koga vrijedjao...
Ja sam prva shvatila ono sto je Piggy pisala kao uvredu pa zasto se ne bi on branio...:dntknw:
Vratite se malo na pocetak pa vidite kako se i on salio i zezao u ovoj temi i nije se vrijedjao ni najmanje...:acute:
A tebi Bleki ostaje da pobjedis...(znas sta ti pricam):give_rose:
Smatram da je tema glupa a i ja prva nisam znala sta znaci taj izraz...jbg kod nas se kaze primac:dntknw:
Ali eto kad je vec stavljena u forum za spamere i kada je vec krenula u tom smjeru sale i za*ebancije ne shvatam zasto bi neko bilo koga vrijedjao...
Ja sam prva shvatila ono sto je Piggy pisala kao uvredu pa zasto se ne bi on branio...:dntknw:
Vratite se malo na pocetak pa vidite kako se i on salio i zezao u ovoj temi i nije se vrijedjao ni najmanje...:acute:
A tebi Bleki ostaje da pobjedis...(znas sta ti pricam):give_rose: