Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ocete jos mojih slika
A jel može neko da napiše, kada je glasao da li je to bio negativan glas ili onaj drugi... tj da li je za nekoga glasao baš zato što mu se dopada kako izgleda tj kako misli da izgleda ili je za nekoga glasao zato što nervira :dntknw:
Nemoj da se ljutiš,ali - da li si ti skoro gledao svoje postove? Brate,ti si u svakoj čorbi mirodjija... kažem opet - nemoj da se ljutiš...:give_rose:Jel' si gledao skoro svoje postove? Nema gde te nema, svuda stavis po neku skrabotinu samo da se zna da si bio tu ... Kad si nesto korisno i da li si uradio za ovaj Forum ... Godinu dana si clan, jos nisi preso 500 posta i ti si naso meni u 20 da objasnjavas dal ce svet u k.. ili nece ....
Aha, a možda bi trebalo da se naglasi da li je to pozitivan glas ili ne... kao što je nekad bilo u Utisku nedelje :dntknw:Ja sam,na primer,glasao za mene! Kontam - zezanje je sve,pa... :dntknw:
Aha, a možda bi trebalo da se naglasi da li je to pozitivan glas ili ne... kao što je nekad bilo u Utisku nedelje :dntknw:
Znači sebi nisi dao negativan glas
Ma,ludi skroz... yes3vi ste nacisto prolupali,posto ne mogu da znam da li je neko od clanova glasao za sebe ... vuce hvala sto si priznao i prihvaticu ti taj glas
Brate,ti si u svakoj čorbi mirodjija... kažem opet - nemoj da se ljutiš...:give_rose: