- E vidim dosta problema oko akni i bubuljica ja sam se rešio tih problema.Ima 5 stvari koje trebaš rešiti da bih se te napasti rešio.1:Higijena lica i ruku.2: Ishrana 3:Odmor4:Blagi losioni na licu 5:Melem pri spavanju .Tretman je trajao oko 20 dana ilice se pojavilo glatko isveže bez ožiljaka.Tokom dana nekoliko puta prati mlakom vodom /Sapunom na bazi SUMPORA/ima ga u apoteci.Izbegavati šminke i parfeme,NIKAKO kreme na lice i ruku.Ove tri biljke su spas za smirenje kože,Lavanda, Konoplja, Kamilica blagim čajem bilo od koje biljke svako jutro posle sapuna natopiti lice i neka se osuši bez brisanja posle podne ništa dabih se odmorila koža.Uveče blago namazati melem ili klindamicin gel o,2mlg. Ako vam je teško praviti melem .Isto je efikasna i krema od Deccona sve to isto ima u apoteci 4 dana se maza svako veče 2 dana pauza sa čajem kao što sam naveo i tako do 20 dana videće se efikasnost posle 5 do 6 dana.Izbegavati čokoladu.testenine gazirano piće ,alkohol ,mlečni proizvodi ,tih 20 dana. *OBAVEŠTENJE OVO VAZI KOME JE ZDRAV ORGANIZAM*Melem recept****Formula F +****2 kašike sezamovog ullja,1kašika maslimovog ulja,2 kašike ulja avokada,2 kašike bademovog ulja,vitamina E 2000 IJ. kapsule ili tablete zdrobiti u prah. isto i vitamin A 1OO.000 USP.može i sintetički vitamin A stvoriti u prah sve to u jednu bočicui dodati svoj omiljeni parfem malo u tu tekućinu.Jer vitamin a oseća se na ribu.Nekoliko kapi utrljajte na obolelo lice od akni pred spavanje i ovo ulje će se apsorbirati do jutra .Biće te zapanjeni delotvornošću melema Melem je za sva kozna oboljenja i upale čak ljudi kažu da uspešno leči i psorijazu veoma efikasno za nekoliko dana ide na boljitak .Ovo je stara formula od Šveckih travara i vidar koja se krila u tajnosti .Dosta farmeucke kuće zarađuju na nesreću obolelih ob akni i bubuljica.