Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sa iGO_Israel_9.6.29.583618_sys_not_changed.apk verzijom a mapa Serbia_Contrast_2014.12_150218.fblSygic mape si ažurirao, a jesi li i iGO mape? Sa kojom verzijom iGO i sa kojom verzijom mapa imaš problem rutiranja u nedozvoljenom smeru?
Da li si imao takva iskustva i sa ostalim sygic verzijama ili samo sa ovom 15.6.6Po mom misljenju i probama Sygic. Koristim 15.6.6 i mogu reci da je perfektna. Na svaka 3 meseca azurira mape i to direktno na telefonu. Kod mene u V. Plani iGO ne pokazuje tacno koje su ulice jednosmerne i navigira u kontra smer a kod Sygica je bez greske.
Jesam i mogu slobodno da kazem da su je maksimalno popravili.Da li si imao takva iskustva i sa ostalim sygic verzijama ili samo sa ovom 15.6.6
Pitam te iz razloga jer je po meni ova verzija nekako drugačija po pitanju odabira rute od ostalih verzija,što me je
puno iznenadilo u pozitivnom smislu
Jesam druze isprobao i najnovije i ista je situacija. Za iGO su najtacnije contrast mape ali i one imaju nedostataka. Veliki poz.. druzeProblem je što ja nisam iz Velike Plane i ne znam koje je stvarno stanje na terenu ... zato moram verovati tebi odnosno drugima koji znaju stvarno stanje na terenu. I ako ti potvrdiš da si probao i najnovije Here i TomTom mape i da si i u njima naišao na to neprijatno iskustvo onda meni ostaje samo da zapamtim da iGO u Velikoj Plani nije baš sjajan.
Hvala za dosadašnje informacije a i za informaciju o stanju u novim Here i TomTom mapama koje se nadam da si takođe u mogućnosti da proveriš i iskomentarišeš.