Ja sam dosad koristio iGO i perfektno mi je radio do letos, kada me je tako par puta zavukao na neke nepostojece puteve (u sred Beograda kada sam sa autoputa, od Nisa, pokusao da dodjem do Mirijeva), par ulica koje su bile u kontra smeru (Pozega) i par puteva koji su van kategorije, mada sam izbacio neasvaltirane puteve!
Bas me interesuje sta predlazete... jel ovaj Navitel samo na ruskom ili ima i drugih jezika?
To sto iGO pokazuje ulice u kontra smeru, iskusio sam u Novom Pazaru. Takodje, na putu od Krusevca prema Stalacu, naveo me je udesno na mostu, a put je bio negde oko 20-ak metara ispod i nije imao dodirnih tacaka sa putem kojim sam se ja kretao! Ipak, nije kriv niko drugi do lokalne sluzbe od kojih proizvodjaci mapa potrazuju plan grada i plan toka saobracaja. Za mene, nema bolje naviacije od iGO, koristim je svakodnevno jer mnogo putujem, laka je za koriscenje, najbrze se pokrece, ako promasim rutu, uvek racuna drugu nezavisno od prve, najbolje i najazurnije prati kretanje, glasovno navodjenje je pravovremeno, sto je od velike vaznosti posebno na kruznim tokovima, ucrtana su bukvalno sva sela, ako se promeni naziv ulice, stari naziv stoji u zagradi pored novog... Garmin koristim, na namenskoj navigaciji, samo u manjim gradovima.