Na sta zene padaju?

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
To nije lepo od tebe,svaka zena ima nesto lepo u sebi. Ja ovde nisa zbog toga da sebi trazim nekoga, nego da se druzim i zezam.A sto se tice para-bez njih se nemoze, a ja nikada nisam volele bogatune, i meni je vazno da je osoba normalna.

Zar ti tata nikad nije rekao: Sine od ljubavi se ne zivi???;)

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Ni ja ne tražim ovde ljubav samo sam konstatovao kako stoje stvari, nisam imao nameru da bilo koga uvredim.

IZVINJAVAM SE SVIMA NAJISKRENIJE sorry

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
U redu je to, ti mislis da zene padaju na lovu,..mi zene mislimo da padamo na sve ostalo

sto muskarac poseduje kao osoba , i to je to...

Izvinjenje prihvaceno....:give_rose:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
pa uopšte nisi u pravu,i nije lepo što tako pričaš " One koje ni na šta ne liče (takvih je puno) padaju na humor,poglede i ne znam kakve slične baljezgarije",ne možeš svrstati sve devojke u isti koš,tačno je da većina pada na dobra kola i pare,ali ne sve
nestalo mi plavaca ..ali nisam mogla da odolim da ti se ne zahvalim..mlad..ali pametan..svaka cast decko..:yea:

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
U redu je to, ti mislis da zene padaju na lovu,..mi zene mislimo da padamo na sve ostalo

sto muskarac poseduje kao osoba , i to je to...

Izvinjenje prihvaceno....:give_rose:

Ja sam to rekao drugačije i to je istina jer ne pričamo o nadrealnim stvarima nego o realnom životu.

Znam da istina boli,boli i mene ali tako je. Ti sad možeš još 100godina pričati tu priču..

Uglavnom POZZ za tebe ;)

Što se tiče alziraczizua - nisam sve devojke strpao u isti koš, nego u 2 kategorije, prvo pročitaj pažljivo post pa onda komentariši.

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
da se ne lazemo devojke,zene padaju na muskarce koji su nezavisni,imaju love dobra kola stan,kucu,neki privatan biznis lepota nije bitna znaci samo da ima para ... nemam nista protiv toga.... bez para se ne moze ... pre cu izabrati da budem princeza nego .... cast izuzecima ...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Sta vam je bre ljudi ... Ne secam se da se tema zove zasto se muskarci izvinjavaju ...;)

Natrag