Na sta ste poslednje pomislili?

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma jok. Ne radi se o svjesnoj namjeri samarićanstva mada sam svjestan da obraćanje pažnje kod nekih osoba može izazvati pozitivnu reakciju ali na forumu je više onih kod kojih izaziva negativnu. Kada se tome doda moja pogana jezičina "k'o u krave rep" u sadejstvu sa hladno cijeđenim, extra vergine, sirovim, bosanskim smislom za humor... mnogo je više onih koji me ne vole od onih kojima sam simpatičan. A karavani prolaze, Sahara k'o more...
Ja ne znam prgaviju osobu na forumu od tebe! Negativnu reakciju izazivaš kod onih ''nerazrađenih'', nežnih, finih, koji se nisu ''ozbiljno'' zajebavali u životu.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ja ne znam prgaviju osobu na forumu od tebe! Negativnu reakciju izazivaš kod onih ''nerazrađenih'', nežnih, finih, koji se nisu ''ozbiljno'' zajebavali u životu.

Kad malo bolje razmislim, možda je ipak i Delija uz Batu i Čaka učestvovo u tvom pravljenju. Popravljaš se.:roll:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kad malo bolje razmislim, možda je ipak i Delija uz Batu i Čaka učestvovo u tvom pravljenju. Popravljaš se.:roll:

Šteta što ranije forumaša kao što je Belja nemadosmo. stink. Nisam ni ja učestvovao, prava istina je da je to bio neko sličan onom liku iz pećina Altamire. stink.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Šteta što ranije forumaša kao što je Belja nemadosmo. stink. Nisam ni ja učestvovao, prava istina je da je to bio neko sličan onom liku iz pećina Altamire. stink.

Pusti Belju, imo je on svojih momenata. Kad se samo sjetim s kakvim entuzijazmom je otvarao nove teme i Kantona bi mu pozavidio. A znamo da Erik, naš genije iz Kenije, uvijek ima u rukavu par tema za otvoriti.
Nego reci ti meni šta ti radiš friško oženjen, navalentno potentan, za kompjuterom u 4 ujutro, pored vruće mlade spremne za upotrebu, koja "na izvolte" čeka u krevetu da je slatki đavolak odnese?:opaaa:
Rano si mi sinak kreno da fataš krivine i eskiviraš bračne obaveze. Koriguj se pod hitno.:roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nego reci ti meni šta ti radiš friško oženjen

:lol:

Rus pokušava i nekim trikovima da dođe do istine. stink. E moj Ruse, da sam friško oženjen ne da ne bih vilenio u 3 na forumu, nego ne bi me ni bilo, posvetio bih se stvaranju potomaka. yes3 Biće svadbe, možda na leto. :D

Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Zar ne reče koliko juče da nema ništa od Pycleaksa :roll:

Postoje situacije i momenti koji su izuzetak od pravila i kada se mora unatoč datom obećanju reagovati urgentno.

Nacija je u pitanju Death. Dok bijela kuga i nikakav natalitet satiru Srbe, on sjedi za kompjuterom umjesto da rastura i mladu i krevet u ta doba noći. To nije samo zadovoljstvo i prizemni hedonizam.... patriotski je to čin, sveti zadatak svakog pravog Srbina... mislim... da u prvim godinama braka razvali bar tri kreveta i mladu pride.

U pamet se Delijo!!! Troje da si napravio. Ovoliko!
Tri-Prsta1-.png

P.s. Opet ću ja doć da držom svjeću al će inspekcija bit nenajavljena.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ruse, ti si izgleda utripovao da sam se oženio. stink. Ne brini za natalitet, kad se budem oženio, potrudiću se da imam jato dece. yes3 stink.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ruse, ti si izgleda utripovao da sam se oženio. stink. Ne brini za natalitet, kad se budem oženio, potrudiću se da imam jato dece. yes3 stink.

Pa dobro sad, shvatam ja tvoju potrebu da kod forumskih udavača održiš imidž povoljne prilike za udaju i evo... kunem ti se da ću čuvati tvoju tajnu.:roll:

Ništa "ja ću jato da napravim"... oma da si kreno. Kad si mogo Belju možeš opet, na greškama se uči, sljedeći će ispast bolji.

Ugledaj se na svog Druga Tita, on je u novine dao oglas da mijenje desetku iz Statistike za jedinicu iz dobrostojeće familije. Šta misliš zašto?

Natrag