Na sta ste poslednje pomislili?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Sve što je iko ikada napisao na forumu, memorisano je za sva vremena u Rusovoj glavi. yes3 On ti je najveći živi super (špijunski) kompjuter. :roll:

S obzirom da je forum prilično utihnuo stvorili su se uslovi za davanje na uvid dosijea zainteresovanih članova tako da ono...šteta je da takvo blago informacija ostane nepodeljeno...samo da se objavaljivanje informacija ne oduži kao sa ovim našim tajnim službama (ne)bezbednosti :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
:roll::roll::roll:
A ti baš pratiš kronologiju, ha? ;)

Stvar preraspodjele RAM-a. Ko ne koristi sve raspoložive mentalne kapacitete da bi stalno određivao sebe u odnosu na svijet oko sebe, ostaje mu prostora da primjećuje i druge.

S obzirom da je forum prilično utihnuo stvorili su se uslovi za davanje na uvid dosijea zainteresovanih članova tako da ono...šteta je da takvo blago informacija ostane nepodeljeno...samo da se objavaljivanje informacija ne oduži kao sa ovim našim tajnim službama (ne)bezbednosti

Hehehe, mogao bi se gadno razočarati u pojedine osobe kada bih ti pokazao čime raspolažem kada si ti u pitanju.

Ja nisam ni obećao objelodanjivanje podataka.

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Ko ne koristi sve raspoložive mentalne kapacitete da bi stalno određivao sebe u odnosu na svijet oko sebe, ostaje mu prostora da primjećuje i druge.

Kako altruistično! :)

-----------------------------------

Pomislila sam da danas opet neću stići sve što sam zamislila... sorry

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Kako altruistično! :)

Ma jok. Ne radi se o svjesnoj namjeri samarićanstva mada sam svjestan da obraćanje pažnje kod nekih osoba može izazvati pozitivnu reakciju ali na forumu je više onih kod kojih izaziva negativnu. Kada se tome doda moja pogana jezičina "k'o u krave rep" u sadejstvu sa hladno cijeđenim, extra vergine, sirovim, bosanskim smislom za humor... mnogo je više onih koji me ne vole od onih kojima sam simpatičan. A karavani prolaze, Sahara k'o more...

Kontam kako, koliko sutra, moram isprobati jedan efektan recept za pečenu piletinu sa krompirom u mješavini putera, limunovog soka i meda, začinjenu ružmarinom i biberom. Crvena uvijek ima dobre ideje za moje dupe.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hehehe, mogao bi se gadno razočarati u pojedine osobe kada bih ti pokazao čime raspolažem kada si ti u pitanju.

Ja nisam ni obećao objelodanjivanje podataka.

Hehe, čini ti se. Prilično dobro znam kako komentarišu moje pisanje oni sa kojima na/preko foruma u kontaktu i onih sa kojima više nisam yes3
Interesantne stvari se dešavaju sa ovim forumom. U vreme njegove najveće ekspanzije...privatnih poruka, mejlova, telefonskih brojeva, dvostrukih i višestrukih naloga...najvažnije od svega je koliko je forum od nekih izvukao najbolje a od drugih najgore. Na žalost ovi drugi su u većini. U neku ruku je i očekivano da se saznanja iz privatnih oblika komunikacije prenose (jbg takav je mentalitet naroda sa ovih prostora mada i odnosi između polova imaju značajnu ulogu) i to od onih koji se toga najviše groze ali kad prenošenje znači iznošenje zloradih zaključaka a ne citiranje onda je to tek jadno a toga je bilo na pretek, govorim uopšte ne samo za mene.

Ruse sad kad si postao Asanž SF-a neobjavljivanje informacija nikome ne ide u prilog :lol:

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Na podatak koji sam danas čula- crnci lakše uče uz muziku. :???:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ruse sad kad si postao Asanž SF-a neobjavljivanje informacija nikome ne ide u prilog :lol:

Ništa od objavljivanja. Sad kada su me isporučili Švedskoj zbog optužbe da sam silovao one dvije muškobanjaste feministkinje, moram prvo s tim da se suočim. Pycyleaks mora da pričeka.

Natrag