Na sta ste poslednje pomislili?

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Na to kako sam planirala ovaj vikend produktivno napraviti tri stvari, a sad se treće ne mogu sjetiti... :???:

Na to kako sam se treće stvari sjetila čim sam kliknula "pošalji odgovor". :lol:
I na to kako je taj moj vikend, kao, već počeo, a meni se baš i ne radi...

Na spoj žena i modne industrije. To je neverovatna komplikacija. Mislim, konkretno, na torbe/tašne. Žene nose tašne s koje čime (ja se ne bih usudio da na slepo zarijem ruku unutra) + papirnu, brendiranu, kesu sa stvarima koje im stvarno trebaju tog dana. Zar nije jednostavnije da sve bude u toj jednoj torbi? A nije ni zdravo nositi je okačenu na podlakticu, pokazalo istraživanje (dolazi do raznih dizbalansa).

:roll:

Nikad, ali baš nikad nemoj pokušati shvatiti žene. Opasno je. ;)

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Na testove u novinama....kao izračunaj da li si depresivan ili tužan.....to se kao tako može odrediti....
Ako mi treba pomoć otićiću kod stručnjaka da se posavetujem a ne da radim testove u novinama.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pomislih kako nije ništa čudno što su proslavljeni Zastavini auti (Z. 101 iliti Kec i derivati) toliki potrošači. Pa samo dok ga upališ potrošiš 3kg goriva (povuci sauh, daj malo jači gas da upali, onda malo turiraj, pa ga ostavi da 2 min radi da se zagreje)! I tako bar 2 puta dnevno.

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Na to kako je prekrasan sunčan dan, a ja moram pisati nacrt istraživanja. sorry

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vikend je trajao duže nego obično a od naredne nedelje imam velika očekivanja yes3

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Pomislih kako meni svaki dan proleti. Samo ne znam zašto? :thinking:
Ni ne okrenem se a već je sutra!:clapping:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pomislo sam na to kako nekad ništa nije kako izgleda, na prvi pogled i da od previše razmišpljanja boli glava a i to samo po sebi smara yes3

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Na to kako se sutra moja petogodišnja društvena okolina počinje raspadati...:al:

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Na to kad će proći ovaj baksuzan dan......a dok on ne prodje iskreno se nadam da mi se neće još nešto desiti.....:fool:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pomislih... Nije zdravo biti debeo, slažem se. Ali nije zdravo ni biti neuhranjen. Debeo čovek ima višak mase i može smršati spontano, ne unoseći nikakve materije u sebe. A može li se mršav čovek malo podgojiti ne unoseći ništa? C! Nađite sredinu, za boga!

Natrag