Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.820
Pomislih kako se belja vara što misli da na jugu ima snega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bilja... Priča se o njoj po raznim temama, neizostavni je deo privatnih poruka, sednica vlade (admina i modova)... Čini da sve to ipak ispunjuje njena očekivanja... Tek sad se neće napustiti forum, pod kojim god nikom da se pojavljuje...
Zar i ti, Death?
Znam da će verovatno ispasti glupo ali eto pitaću - Šta ja?Bilja... Priča se o njoj po raznim temama, neizostavni je deo privatnih poruka, sednica vlade (admina i modova)... Čini da sve to ipak ispunjuje njena očekivanja... Tek sad se neće napustiti forum, pod kojim god nikom da se pojavljuje...
Zar i ti, Death?
Ha ha Kako da ne... 'Oćeš DNK analizu?jesi ti Bilja?
Ha ha Kako da ne... 'Oćeš DNK analizu?
Pomislih na to kako mi se već više puta desilo da kad krenem da odgovorim na jednu temu ona prethodnog dana već bude zaključana :dont-know: Ovoga puta reč je o ovoj temi.
O tome je već bilo priče i javno i privatno i na nekim drugim temama...Bilja je došla sa jednom pričom dočekali su je ljudi sa drugom pričom i drugim smislom za humor. Onda naravno da dođe do nerazumevanja pa kao se prebrodi-prebrodi ako ne onda sve postaje besmisleno. Mnogi su sa foruma odlazili iz glupih razloga, ljuteći se (ne)opravdano zato što im je neki komentar brisan ili editovan ili iz ko zna kojih razloga a često je prisutan i prenaglašen osećaj ugroženosti da neka grupa članova nekoga mrzi, da ga juri po forumu, sabotira komentare itd.
Sa Biljom je u startu nastao problem što se nje tiče jer smo se suštini dotakli pisma koje koristi. Ćirilica ima primarni značaj u Ustavu republike Srbije a ovo je Serbian Forum tako da je moguće da je to bio podstrek da se to pismo potencira iako se na netu retko koristi. A to prate i teorije o istorijskim nepravdama prema Srbima, čas posla prelazak u teme koje se ne mogu tek tako sročiti i stavovi usaglasiti...
Sve u svemu, generalno, ljudi treba manje da se ljute što im ne oduzima pravo da budu nezadovoljni