Na sta ste poslednje pomislili?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pomislih... šta sam sve propustila? Nisam bila na temi "ovoj".
Death, ja sam i zaboravila koliko sam ovde, a ti? :dont-know:
Ne sećam se da sam se na nekoga naljutila.
Ne kažem da me niko nije nervirao ali mi niko nije učinio nešto loše!
Uvek sam mislila da je suština foruma da možeš a i ne moraš učestvovati,
da možeš a i ne moraš nešto dati ili uzeti... eto.
Nekakva sloboda izbora. Zašto se onda ljutiti?:???:

Uh...odavno je to bilo, uskoro ću i treću stolicu da menjam :lol:

Ma ljudi se ljute za sve i svašta. Ako neko hoće da se druži siguran sam da ovde može nekoga naći, ako želi da spletkari opet ima svakakvih. Motiva ima raznih ali ništa nije moranje.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Pomislih... koliko je Deatha koštao SF! :lol:
Tri stolice! Eheej! Nije to malo!

Ne bi ovaj forum ni bio ono što jeste da nije divnih ljudi! yes3
Od onih koji vredno rade i znaju sve i svašta do onih što "lupaju" u podrumu!
Izvini Death, al' moram da kažem, da ne bi bilo isto bez onih koji su smrt za stolice ali im je zato svaka pametna!:bafghjd:

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Bilja je došla sa jednom pričom dočekali su je ljudi sa drugom pričom i drugim smislom za humor. Onda naravno da dođe do nerazumevanja pa kao se prebrodi-prebrodi ako ne onda sve postaje besmisleno

Uvek je teško prebroditi prve trenutke u novoj sredini. Kasnije se ili navikneš ili ne. Bitno je biti u toku, družiti se, razvijati jedan jači vid komunikacije jer ovo je pravo mesto za tako nešto. Forumi nam pružaju zadovoljstvo da upoznamo ljude koji nam mogu reći o stvarima koje do tada nismo znali ali mora se poštovati Pravilo i mora se znati kada stati.

Death, pročitao sam tvoj post čiji deo sada citiram i zaista me je dodirnula stavka gde kažeš da su ljudi zbog raznih gluposti napuštali Forum. Pre svega, ne razumem zašto bi iko ovde došao razdeliti svoju negativnu energiju. Zar je malo prilika za to u RL? Zar ovde ne bi trebalo sve biti drugačije, opuštenije' Zar ne stoji u zaglavlju Foruma takva poruka? Ljudi jednostavno ne žele da se opuste, ne mogu da kažem da ih krivim, u takvim vremenima živimo, i iz mene kad-kad izbije neka lava besa ali .... Treba se kontrolisati a napuštati sredinu zabave samo zato što je neko rekao nešto sa čime se dotična osoba ne može složiti.

Takođe mislim da nije pravo da dotična odmah "udara" na članove administracije kao najodgovornije za ponašanje ostalih članova. Članova ima mnogo, svakog dana sve ih je više i svaki član je u obavezi da pročita "Pravilnik", bar bi tako trebalo da bude. Administracija je taj Pravilnik napravila, dakle oni nisu odgovorni ako se neki član ne ponaša u skladi sa pravilima foruma. Administracija je dužna da takvog člana opomene a kasnije i banuje ukoliko on nastavi da se ponaša na isti način.

Prema tome, ne vidim zaista razlog da traži ukidanje naloga samo zato što se Pera, Mika i Laza ne slažu sa njom u pojedinim stvarima. To što kaže da Forum nije ispunio njena očekivanja, meni je smešno jer pitam se šta je uopšte toliko očekivala kada se registrovala :dntknw:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pomislih... Kako bi bilo bolje da ona Ivanjuska ne traumira decu jedući im slatkiše. To je sramota! Ta deca, bre, ne znaju šta je njihovo tu. Danas ima, sutra nema. Strašno...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Pomislih... Kako bi bilo bolje da ona Ivanjuska ne traumira decu jedući im slatkiše. To je sramota! Ta deca, bre, ne znaju šta je njihovo tu. Danas ima, sutra nema. Strašno...

Pomislih... nemaju svi sreće kao ti sa tetkom. Ponekad plazma, ponekad mleko... al' ništa strašno!:bafghjd:

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Na to kako sam planirala ovaj vikend produktivno napraviti tri stvari, a sad se treće ne mogu sjetiti... :???:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Na spoj žena i modne industrije. To je neverovatna komplikacija. Mislim, konkretno, na torbe/tašne. Žene nose tašne s koje čime (ja se ne bih usudio da na slepo zarijem ruku unutra) + papirnu, brendiranu, kesu sa stvarima koje im stvarno trebaju tog dana. Zar nije jednostavnije da sve bude u toj jednoj torbi? A nije ni zdravo nositi je okačenu na podlakticu, pokazalo istraživanje (dolazi do raznih dizbalansa).

Natrag